Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to zrobić rozsądnie

ja k przetrać ze 184 złotymi na jedzeni i fajki miesięcznie?

Polecane posty

solarium, samoopalacze lub solarium natryskowe i rządzisz :P

Gość kljj
spytaj sie jak sobie wyobraza dalsze zyciez toba??? czy dalej tak bedzie zrzedzil czy cos sie zmieni??p.s. jak mozna zyc z takim gosciem?

komiczne...hmmm....dziękuję, poprawiłeś mi humor, a akurat ostatnio bardzo tego potrzebuję :) Wielkie wirtualne buzi :)

sama nie wiem czasami chciałabym zeby go nie było:) a co Wy tam sie tak kokietujecie?

Gość mnmbnm
no wlasnie ;-)

kyyrene Salma to z twarzy kanciasty, troszkę zniewieściały facet- opinia mojego mężulka:D

\"a co Wy tam sie tak kokietujecie?\" a komplementy od takiego ciacha jak ja :P zawsze sa mile widziane :P zwlaszcza, ze są szczere akurat w tym przypadku

czmu jęczysz nefko :P (przyjmijmy chwilową fikcje iz powodem jęków jest degustacja :P )?

to mi też możecie coś miłego powiedzieć:)

mozemy powiedziec Ci tylko tyle, żę dzieki oszczednosci :P swojego faceta nie zmienisz sie w wieloryba, bedziesz ekstra laska i poderwiesz kogos mniej dbajacego o szczupłosc Twej diety :P

Degustacja ale nie ciacha ino zupy ogórkowej:P:P:P:P Autorko.. masz mój podziw za to ze chcesz przezyć za taka sume:D

to tak średnio miłe było:)

Gość jak to zrobić rozsądnie
fakt:)

na który topik się przenieśliście?

o masz, nie chce mi się aż tyle czytać:)

pewnie że można i jest tanie, ja ostatnio za korpus zapłaciłam 0,84:)

Gość xyz.....
chwilunia... ale nie proponujcie dziewczynie mizerii, jajek i innych takich bo ona ma mniej niż 5 złotych na dzień :O Po pierwsze ustaliłabym minimum fajek do jakiego moge sie ograniczyc. Kupno kartonu to dobre bo tanie pod warunkiem ze potrafisz sie ograniczyć, bo mozesz wypalić karton w krótkim czasie i potem kupić nastepny pozbawiając sie kasy na jedzenie. Potem resztę kasy podzielić na dni - nie na tygodnie. Co do jedzenia to zupy jako ciepły posiłek są najtańsze. Poza tym wszystko co mączne - naleśniki, racuchy itp. Mąka zapycha. Do tego wszelkie wariacje dotyczące ziemniaków, ryżu, kaszy. - placki ziemniaczane - ziemniaki plus cebulka - ryż + warzywko w proszku no i parę innych które tu już były. Z jogurtów zrezygnowałabym na rzecz kefirów - są tańsze i zdrowsze. I nie dodają do nich żelatyny wołowej tak jak do tanich jogurtów :O I planuj menu wcześniej - uda Ci sie oszczędzić i skumulować kilka posiłków na raz - jak tu już ktoś pisał pomidorówka zrobiona z rosołu. A tak na marginesie - facet i rodzice fantastyczni. Są siebie warci... Poza tym zawsze możesz cos sprzedać jak już będzie bardzo źle - może tego laptopa od rodziców...