Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzyynn

Ankieta - konta bankowe

Polecane posty

Wypełnione, tylko szkoda, że można zaznaczyć tylko jedną odpowiedź - korzystam w domu i w pracy a mogę wybrać tylko jedno.

Gość dzyynn
w takim razie prosilbym o wypelnienie pyt. nr 1 oraz 19 i 20 oraz metryczke

Interesujące.. Na NK wieszacie psy, bo czujecie się zagrożeni udostępnianiem danych osobowych typu nazwa szkoły którą ukończyliście, a nie macie najmniejszych oporów żeby podać komuś na tacy informację o tym gdzie trzymacie kasę i jak często się tam logujecie. A przecież w połączeniu z Waszym adresem IP (który dość łatwo ustalić), to całkiem niezła baza do internetowego włamu na konto.

Gość dzyynn
nie mam dostepu do nr IP osob ktore wypelnilly moja ankiete, po prostu mam gotowe wyniki i tyle. dobrze ze martwisz sie o dobro innych, ale wypelniajac moja ankiete nic im nie grozi. nie zamierzam nikogo okrasc, lecz napisac w koncu 5 rozdzial mojej pracy :)

dzyynn --> nie twierdzę że masz złe zamiary. Zwróciłam tylko uwagę na fakt, że ludzie szukają nie wiadomo jakiego podstępu na NK, a w innych przypadkach podają dużo więcej informacji o sobie i to takich, które mogą stanowić jakieś zagrożenie. Powodzenia w pisaniu :)

niezła jazdeczka z tom ankietkom u licha :) Wynika s niej że wiele meszczyzn siedzi na tym forumie :(

Gość dzyynn
Nie tylko tutaj podalem link do ankiety. Dalem go m.in. na forum internetowego menedzera pilkarskiego, i stad tylu facetow wypelnilo ankiete :) wiekszosc z nich nie siedzi na tym forum

Gość wypełnione