Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plama na spodniach

głupie ? pytanie do facetów

Polecane posty

Gość plama na spodniach

Poznaliśmy się w momencie gdy jestem dość "duża" (170/75) - on wazy tyle samo, mając 10 cm wiecej :P Nie ukrywam że źle się z tym czuję i już na samym poczatku powiedzialam mu (może bezsensownie, bo w koncu był zainteresowany) że ostatnio przytylam i zabieram się za odchudzanie. Jeśli mam być szczera to wydaje mu się że jest zafascynowany moją osobowością i twarzą - bo na ich temat ciągle prawi mi komplementy, a jednak moja sylwetka nie do konca mu pasuje - bo nigdy nie powiedzial mi na ten temat nic miłego. "Nigdy" to pojęcie względne, bo spotykamy się od niedawna. Kupilam sobie stepper, z piwnicy wyciągnęłam rowerek, przeszłam na dietę i obecnie ostro pracuję nad sylwetką. Pytanie - powiedzieć mu o tym? Wiem że pytanie jest głupie :P ale ja naprawdę źle się czuję przy nim i naprawdę intuicyjnie czuję że on też uwaza że powinnam schudnąć. Chcę żeby wiedział że coś z tym robię, ale z drugiej strony wydaje mi się żałosne, gdy on sobie wyobrazi grubasa (mnie) zapierdzielającego na rowerku. :P

Gość plama na spodniach
mialo być: wydaje MI się że jest zafascynowany *

Gość nic mu nie mow
po co ?

Gość nic mu nie mow
jak zauwazy efekty, na pewno sie o tym dowiesz :)

Gość facety dopowiadają
nie chce nam sie tego czytać :-0