Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Faceci są jak kruki..

Polecane posty

..i tak mętnie podejrzewam że Stronniczy to fryk, fryk się nie pojawił u mnie ani razu, a Stronniczy ma tak samo zniewalające pióro... ale się mogę mylić, rzecz jasna.... Uwolnie Cię Retro od stresu i mętnych podejrzeń - mylisz się. Zniewalające pióro ? Chcesz mnie skłonić do przechwałek, co tak naprawdę jest we mnie zniewalajacego ? Twój androginizm osiągnąłby wtedy pułap...niebios, powiedzmy. Czuję się zawiedziony, choć to mało powiedziane. Postawiłaś mnie w jednym rzędzie z kimś, kogo z dziecinną łatwością rzuciłaś na kolana w zwykłej potyczce słownej. Moje ego leży podeptane na ziemi :( , a ja na nowo muszę zgłębiać sztukę wybaczania 😠

stronniczy Możesz wierzyć lub nie, ale czułam tój oddech na plecach.. Nie czuje się bezpiecznie, czytaz za bardzo wnikliwie wszystko co pisze, czy moge zapytać dlaczego..?:) Wszytkie pochlebne komentarze zarówno pod twoim jak i pod adresem innych tu osób, prosze, bierz z przymrużeniem oka. No i zastanawia mnie fakt że byłes obserwatorem moich potyczek z frykiem, co wydaje się dziwne, bo zdaje mi się że pojawiłes się w polu mojego widzenia dużo później.:) dzięki tobie uzupełniam słowniczek wyrażeniem: androginizm. Dziękuje.:)

Stronniczy, no, dobry jesteś (z tym piórem) :-D :-D

aha, i działam już swobodnie na dwa fronty, znaczy doskonalę się i niedługo pewnie awansuje do jeszcze lepszego świata :-O [czy jestem zgubiona?] :-D

.. i tak jesteśmy wszyscy projektami..... :)

tylko się potwierdzaja moje prognozy, właśnie awansowałam do elity projektów :-D

szukanie a ciebie kto finansuje...? bo jakby co, to jestem gotowa się dołożyć.

Szukanie zlituj sie.. ja bym tych oligarchów natychmiast sprowadziła na manowce:D:D Rozpustna istota ze mnie :classic_cool:

Stronniczy, a kiedyś Ci pisałam ...coś nic to! a czytanie z wnikliwością postów troszkę jest na wyrost, gdyż ...niektórzy piszą bez żadnej wnikliwości - np ja - może dlatego, że nie mają potrzeby np brylowania tutaj? :P i nawet nie bawią się w potyczki słowne [potyczkować to ja się lubię w rzeczywistości] pozdrawiam wszystkich spokojnej nocy PS.poczytałam o krukach i myślę, że mam białego kruka a do tego, co napisane było wcześniej mogę dodać ( o ile już ktoś tego nie napisał, przepraszam, ale całości nie dam rady teraz przeczytać), że za piękne są uważane też te kobiety, które są szczęśliwe i dobrze czują się we własnej skórze emanują wtedy takim blaskiem, który, jak lampa przyciąga ćmy, ...tzn chciałam powiedzieć kruki 🖐️

Finansowany przez Bank Ziemi Świętokrzyskiej im. Edgara Gosiewskiego w postaci bezzwrotnej pożyczki na przystosowanie niepełnosprawnych emocjonalnie do życia w prawdziwie polskiej rodzinie Kafeterii. A już było na końcu języka, że płaci burdeltata:)

Nooooooooooooooooooooo zapomnij.. zadnych tabletek na okiełnanie popedu.. to nie z nefrytowa:P Niestety.. zaliczam sie do tych niegrzecznych 😭

Uwierz mi proszę, ale nawet nie przyszło mi do głowy, że z powodu mojego pisania może Ci być przykro, możesz nie czuć bezpiecznie, czy też w jakikolwiek sposób źle. Nie miałem zamiaru sprawiać Ci przykrości czy psuć dobrego samopoczucia. Jeśli jednak tak się stało, to szczerze Cię przepraszam 🌻 Wiem co to znaczy czuć czyjś wrogi oddech na plecach. To rzeczywiście nie jest przyjemne uczucie. Ale ja nie jestem ani Twoim wrogiem, ani też Twoim przeciwnikiem. Czytam wnikliwie, bo...inne czytanie nie ma sensu :) a też tylko takie daje prawo zabierania głosu w dyskusji, na co czasami mam ochotę. A czytam to co piszesz, choć nie wszystko, a raczej niektóre topiki nie interesują mnie wcale, bo warto Ciebie czytać i to, co czytam, skłania mnie do myślenia. Jednak nie chcąc być powodem do Twego złego samopoczucia obiecuję Ci, że od tej chwili nie będę się już pokazywał na Twoich topikach. Życzę Ci wszystkiego dobrego, szczerze, bez przymrużania oka 🖐️

stronniczy jeśli jesteś projektem to jednym z lepszych.... kiedyś był taki film... z cytatem.. " wszyscy ją kochali, wszyscy ją opuścili..." Ciekawe skąd mi się wzięło to skojarzenie.....:) Nie zrozum mnie źle, nic tobie nie zarzucam, nie chodziło mi o "wrogi oddech" jak napisałes, wręcz przeciwnie, napisałam dziś wczesniej że wyczuwam twoją życzliwość, nawet jeśli jest ona tylko częscią projektu...:) Było dla mnie ogromnym zaszczytem gościć Cię na moich topikach. Jeszcza raz dzięki za wszystko.:)