Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muay thai

Dziewczyny pomozcie!!!!!

Polecane posty

Gość muay thai

o czym mozna rozmawiac z dziewczyna podczas spacerow, albo z kolezanka. czasami z nimi wracam i nie mam zielonego pojecia o czym rozmawiac. macie jakies tematy ktore dziewczyny lubia?? pomzcie prosze

Gość a o czym rozmawiasz z kolegami
???

Gość o książkach jakie czytałeś
ostatnio

A jasne. Podzielmy tematy na: 1) TEMATY SENTYMENTALNE - tutaj zaczynasz opowiadac jaki byłes jak byłes mały np. jak to w wieku 3 lat pospijałeś na chrzcinach swojego brata resztke wódki z kieliszków i wszyscy Cie szukali a Ty spałeś pod stołem w kuchni itd.(każdy ma takei opowiastki z dzieciństwa) -jak miałes pierwszego pieska i jak go kochałeś -opowiadasz o wspomnieniach z ważnych chwil w Twoim zyciu (np. komunia) i sie wymieniacie doświadczeniami( jakie np. przezyłes upokorzenie dostając magnetofon "jamnik" jak wszyscy dostawali juz dobry sprzęt grający, albo rower Wigry 3 zamiast górala) 2) TEMATY TOWARZYSKIE -wszelkiego rodzaju imprezy ze znajomymi i ich rózne skutki (np. osiemnstka u koleżanki i ktos nasrał do brodzika). Na bank znasz takich mnóstwo. Ważne!!! Ma byc smiesznie nie ostro dlatego lepiej nie opowiadaj jak to na ustawce po meczu pobiliscie chłopka kijami (taka wskazówka)

3) TEMATY HOBBY - jeżeli takie posiadasz to delikatnie wprowadź dziewczynę w arkana wiedzy o swoim zainteresowaniu. Ostrożnie obserwuj reakcje czy jest zainteresowana i nie przynudzasz. Dziewczyny mają bardziej złożoną psychike od Ciebie i z założenia nie ma dla nich teamtów tabu. Ważne!!!! Nie chwal się nawet jak masz czym. Na to bedzie pora kiedys tam.

Tak naprawdę, to mówić można o wszystkim, nawet o piłce noznej! tylko się nie wymądrzaj. każdy temat jest dobry.

Gość muay thai
dzeki za rady, to o czym rozmawiam z kolegami moze znudzic dziewczyne np samochody, a jak zapytam jakta tam uklada sie jej zycie uczuciowe to moze to byc troche wcibski, albo ciekawe? moze ja wkurzyc?

Ja lubnie rozmawiac o samochodach ale wiesz rózni ludzie są. O zycie uczuciowe nie wypada pytac tak ni z gruchy ni z pietruchy. Jak sam jakos temat sie podklepie.

Gość powiedź jej...
..ładna dziś pogoda :p

Gość xavi
usmiechnij sie

Gość giggs
zapytaj sie co lubi i porozmawiaj o tym