+RC+ 573 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Aj jaj je... Edytowano 4 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Aj jaj je... Gieniuta, wskakuj na flagowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 573 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Gieniuta, wskakuj na flagowca. O kurde... Zapomniałam się przelogować 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 26 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Gieniuta, wskakuj na flagowca. Targaj wora, gdzie z tymi cycami po pas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1662 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, Brine napisał: Targaj wora, gdzie z tymi cycami po pas? Ciekawe, czy by wysłała i faktycznie po pas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 26 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ciekawe, czy by wysłała i faktycznie po pas Próbuj, a nuż się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ciekawe, czy by wysłała i faktycznie po pas Takie masz bogate życie że wczoraj jak tylko się obudziłeś to cały dzień i noc spędziłeś w necie, a tematy masowo wrzucasz do obserwowania aby potem ryć na mailu kto co pisał, mnie by się nie chciało nawet za jednym wchodzić na skrzynkę. Zaiste masz światowe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu Typ trochę poszedł kija zamoczyć, na rower wsiadł i piwo z kuzynem wypił i myśli że świat podbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1662 Napisano 3 godziny temu Pani Stasia Celińska nie żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 20 Napisano 3 godziny temu Co było na ostatnich 5/6 str skasowanego tematełe, bom nie doczytał? Coś grubego wyszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Typ trochę poszedł kija zamoczyć, na rower wsiadł i piwo z kuzynem wypił i myśli że świat podbija A ty taka dobra, że zamiast się cieszyć z jego dobrej formy, to wolisz go gnoić i sciągać w dół. No tak. Zadowolony malowany wypada ze szponów forumowej pocieszycielki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Takie masz bogate życie że wczoraj jak tylko się obudziłeś to cały dzień i noc spędziłeś w necie, a tematy masowo wrzucasz do obserwowania aby potem ryć na mailu kto co pisał, mnie by się nie chciało nawet za jednym wchodzić na skrzynkę. Zaiste masz światowe życie. A to już wiadomo kto jest zawsze tym jednym anonimowym obserwującym, o ile nie ściemniasz teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dumboliev napisał: A to już wiadomo kto jest zawsze tym jednym anonimowym obserwującym, o ile nie ściemniasz teraz... Nie wiem nawet czy na skrzynkę bym się dostała po takim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: A ty taka dobra, że zamiast się cieszyć z jego dobrej formy, to wolisz go gnoić i sciągać w dół. No tak. Zadowolony malowany wypada ze szponów forumowej pocieszycielki. Prawdziwa miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Mgła napisał: Takie masz bogate życie że wczoraj jak tylko się obudziłeś to cały dzień i noc spędziłeś w necie, a tematy masowo wrzucasz do obserwowania aby potem ryć na mailu kto co pisał, mnie by się nie chciało nawet za jednym wchodzić na skrzynkę. Zaiste masz światowe życie. No na pewno bogatsze od twojego. Z automatu mam ustawione, że obserwuję zawartość, która skomentuję. Praktyczne nie korzystam z maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Prawdziwa miłość. Żadne srranie w banie, demo srremo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Żadne srranie w banie, demo srremo. Smutne musisz mieć życie jeśli miłość w nim się jawi jako wieczna przepychanka między dwojgiem ludzi. Nie trzeba sråc w banie ani żyć wersja demo by wiedzieć że to patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu Dawaj przyjadę w piątek i skoczymy nad morze, co wymyślisz hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: No na pewno bogatsze od twojego. Z automatu mam ustawione, że obserwuję zawartość, która skomentuję. Praktyczne nie korzystam z maila. Bogatsze od mojego ale i tak nie ma się czym chwalić. Podobnie z mieszkaniem. Tak jak się śmiałeś że mieszkam z rodzicami i dosięgła Cię sprawiedliwość boska i sam teraz u mamusi za ścianą jesteś. Owszem, będziesz szukał jakiegoś kąta do najmu, żeby czuć się że jakiś majątkowy jesteś. Takich to teraz zachód chce mieć, żeby takimi manipulować, katastralny wlepić i ludzi wypierdzielić z ich majątku, żeby nie było własności prywatnej najlepiej wcale, niewolnictwo za marchewkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Smutne musisz mieć życie jeśli miłość w nim się jawi jako wieczna przepychanka między dwojgiem ludzi. Nie trzeba sråc w banie ani żyć wersja demo by wiedzieć że to patologia To co myślę na ten temat wiedzą ludzie którzy znają mnie prywatnie, Ty nie musisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Bogatsze od mojego ale i tak nie ma się czym chwalić. Podobnie z mieszkaniem. Tak jak się śmiałeś że mieszkam z rodzicami i dosięgła Cię sprawiedliwość boska i sam teraz u mamusi za ścianą jesteś. Owszem, będziesz szukał jakiegoś kąta do najmu, żeby czuć się że jakiś majątkowy jesteś. Takich to teraz zachód chce mieć, żeby takimi manipulować, katastralny wlepić i ludzi wypierdzielić z ich majątku, żeby nie było własności prywatnej najlepiej wcale, niewolnictwo za marchewkę. 10 lat utrzymywałem rodzinę i muszę teraz stanąć na nogi, więc to przejściowe. Ty się martw jak starych zabraknie, bo tylko brat ci zostanie i zakon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: To co myślę na ten temat wiedzą ludzie którzy znają mnie prywatnie, Ty nie musisz. Kto cię zna prywatnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dawaj przyjadę w piątek i skoczymy nad morze, co wymyślisz hm? Dobrze wiesz jak jest i się tym tylko zasłaniasz jaki to wielki z Ciebie gieroj. A faktycznie to gdybym chciała przyjechać jeszcze miesiąc temu do Ciebie na zwykłą kawę do pogadania o kafeterii, to byś ze strachu szukał w kalendarzu kiedy Karyna będzie miała wychodne poza miastem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 26 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pani Stasia Celińska nie żyje Przykro. Lubiłam jej piosenkę Gdzie jesteś, dziewczyno z tamtych lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: 10 lat utrzymywałem rodzinę i muszę teraz stanąć na nogi, więc to przejściowe. Ty się martw jak starych zabraknie, bo tylko brat ci zostanie i zakon. To że mieszkasz u matki jest przejściowe, ale to że nigdy najprawdopodobniej nie będziesz właścicielem niczego, to inny temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: To co myślę na ten temat wiedzą ludzie którzy znają mnie prywatnie, Ty nie musisz. To nie jest kwestia twojego myślenia lecz ogólnej definicji miłości. A ona wyklucza patologiczne zachowania które oboje prezentujecie. Człowiek zdrowy szuka spokoju a nie kłótni z partnerem. Zresztą se szukaj złota w szambie. To twoja sprawa. Ja tylko komentuje co widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kto cię zna prywatnie? Choćby Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: To nie jest kwestia twojego myślenia lecz ogólnej definicji miłości. A ona wyklucza patologiczne zachowania które oboje prezentujecie. Człowiek zdrowy szuka spokoju a nie kłótni z partnerem. Zresztą se szukaj złota w szambie. To twoja sprawa. Ja tylko komentuje co widzę. Znajdź mi parę która nie wykazuje nigdy w swoim stażu patologicznych zachowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Dobrze wiesz jak jest i się tym tylko zasłaniasz jaki to wielki z Ciebie gieroj. A faktycznie to gdybym chciała przyjechać jeszcze miesiąc temu do Ciebie na zwykłą kawę do pogadania o kafeterii, to byś ze strachu szukał w kalendarzu kiedy Karyna będzie miała wychodne poza miastem. Ale nigdzie byś nie przyjechała, a kiedy będzie inaczej? Życia ci braknie dziewczyno. Wolisz żonatych typów pocieszać na priv zamiast ogarniać swojej życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach