Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmotoryzyowanyyyy

kobieta bez prawka jest nic nie warta !!!!!

Polecane posty

Gość zmotoryzyowanyyyy

bo tylko chce zeby ja wszedzie wozic a sama nie moze wskoczyc do auta i pojechac sama!!! jak dziewczyna to tylko z prawkiem!!!!!!!!!!!!!!

Gość gdddff
ćwikła buraku czy jakos tak, daj juz spokoj bo jestes zalosny.

Gość jak chłopak to tylko mądry...
bo durnia wozić po imprezach??????????????????? Nawali sie taki jak szpadel, a co więcej - do NICZEGO SIĘ TO DZIADOSTWO NI NADAJE!!!!!

kobiety sa na tyle uposledzone ze nigdy nie udaje im sie zdac prawa jazdy za pierwszym razem wiec wiekszosc z nich nie ma prawka

Gość KObiety....
Wiecie co a ja uważam ze kolega ma racje, przeciez jak kobieta ma prawko to moze sobie jezdzic gdzie chce nie musi prosic faceta zeby ją zawiózł i tak naprawde ma mniej związane ręce..........facet całymi dniami może pojechac po co chce i dokąd chce a ONA? ma siedziec w domu i blagać o podwozke.....hehehe Dziewczyny róbcie prawko, nie będziecie wtedy aż tak uzależnione od faceta...

buahaha, to tu sie mylisz Jacek. :classic_cool: albo to ja mam mniej wspolnego z kobietami niz mi sie wydaje. :|

Gość zmotoryzyowanyyyy
juz nawet nie wymagam zeby miala swoje auto bo ja mam auto wiec moge urzyczyc jesli bedzie trzeba natomiast mecza mnie teksty w stylu "podwieziesz mnei dzis do sklepu" :o

Gość KObiety....
zmotoryzyowanyyyy to powiedz jej zeby zrobiła prawko a jeżeli ją na to nie stac to daj jej kase a jeżeli chcesz zeby to było jaknajszybciej to kup jej prawko.hehehe

Gość zmotoryzyowanyyyy
czemu mam jej dawac kase kobieta z klasa wykombinuje kase na prawko :)

Gość zmotoryzyowanyyyy
toyota rav4 kojarzysz ?

Gość KObiety....
zmotoryzyowanyyyy: tak kobieta z klasą wykombinuje na prawko bzdura...........co ty pieprzysz.pogadaj z nią poprostu chyba ze ona nie chce miec prawka to inna sprawa.........jeżeli nie ma na to kasy to nie dziw sie a pozatym jak ją kochasz to jej pomóż proste

Gość zmotoryzyowanyyyy
toyota rav4 kojarzysz ?

Gość mam prawko i samochód
a do tego mam w d.upie takich cwaniaków i debili jak ty autorze durnego topiku.

Gość zmotoryzyowanyyyy
powinna skolowac kase na prawko a silnik diesel 2.0

no prosze jakie oburzenie od nas to wymagaja a od siebie to NIC!!!!!!!!!!!! tylko wozic dupe za friko :classic_cool: i robic z faceta palanta ktory czeka kilka godzin po pasarzem az laskawie ksiezniczka wroci z zakupow i wpakuje dupe

Gość zmotoryzyowanyyyy
rzeczywistosc akurat to najnowsza wersja z 2008 z napedem 4X4 a to ze jestes lewar i nie masz prawka to nie moja sprawa

Gość eviva
ej1 zmotoryzowany!! ty się naucz najpierw pisać bez błedów a potwe sie wypowiadaj ..... ja mam 30 lat, prawko mam 13_stu lat i nie wyobrażam sobie bardziej komfortowej sytuacji...... jestem niezależna i kiedy , gdzie chcę tam jadę!czy z dziecmi ,do lekarza czy do kumpeli na ploteczki....super sprawa!!! mam kuzynkę która od 6_ciu lat ma prawko i uwierzcie! Nigdy jeszcze nie widziałam jej za kierownicą!!!!!!Ja tam jestem niezależna i nie boję się wypuścić nawet hen w siną dal......

Gość mam prawko i samochód
Ja wiem po ca wam kobieta kierowca, aby wozić wasze zapite d.upska, raz tak miałam i na imrezach zawsze tak się uchlał że trzeba było go eskortować - bo tylko to potraficie. Kopłam patafiana w srake i żyję po swojemu, bez waszej łaski a na sex zawsze jakiś palant się znajdzie - bo tylko do tego sie nadajecie (ale niestety nie każdy)

Gość zmotoryzyowanyyyy
138 wiec ssij pałke

A co jest wart facet ktory nie zna podstaw ortografii? Na ogol nie czepiam sie takich rzeczy, ale jezeli zakladasz obrazliwy temat, licz sie z obrazliwymi komentarzami:O

Gość Jadwinia28
nie każdy nadaje się na kierowcę i nie ma różnicy czy to baba czy to facet.

Gość zmotoryzyowanyyyy
jakie zapite duspka ja jak prowadze to nie pije wiec nie wyjezdzac mi z takimi tekstami a co do eskorotwania pijanego palnta to robia to typowe scierki ktore lubia byc pomiatane :)

Gość eviva
hi hi hi !!! do mam prawko i samochód! - NIC DODAć NIC UJąć!!!

Gość Buhahaha
Palant jest palantem bez wzgledu na to,czy trzezwy, czy pijany:P:P:P

"Jak koles to tylko z subaru imprezą !" ta kobieta prawdę i tylko prawdę powiada :D