Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmotoryzyowanyyyy

kobieta bez prawka jest nic nie warta !!!!!

Polecane posty

Gość mam prawko i samochód
No tak jak prowadzisz to nie pijesz, ale jak masz darmowego kierowce w postaci kobiety to już hula hop

Gość zmotoryzyowanyyyy
tak naprawde to jeżdze golfem 89 rok,,,ale mnie dnerwuje jak baba ne ma prawka moja jest ułomna to sie jej troszke nie dziwie

Gość nie jest dobrze
A ja za tydzień prawko zaczynam, choć nie dlatego, że duży odstetek facetów myśli niestety jak Ty ;/

Gość zmotoryzyowanyyyy
nigdy nie pije jak prowadze auta nawet balbym sie zeby kobieta prowadzila auto kiedy siedze obok bo bym sie zaraz wkurwil :P

Gość eviva
HA! To chyba Wy! Pomiot męski w większości jesteście, pijaczkami ,małymi wrednymi zazdrosnymi s........mi

Gość zmotoryzyowanyyyy
hahaha rzeczywistosc w tym swoim cenkim to masz ze 20 km wiec sobie daruj te bajeczki bo na nic lepszego cie nie stac :D

to po cholere ci baba z prawkiem jak cię wkurwia - widać że z twoim rozumem coś nie halo

komiczne Jest jeszcze jeden samochód, który jest moim marzeniem Mitsubishi Lancer Evo. Taki bym chciała kiedyś.

Dupku z takim podejściem to każda baba czy z prawkiem czy bez prędzej czy później kopnie cie w cztery litery - chyba że intelekt będziecie mieli podobny - czyli mniej niż zero

niestety kobieta bez prawa jazdy jest upośledzona społecznie nie dość ze biedaczki mala zarabiaja od nas to jeszcze wiekszosc nich nie ma prawka :o i sobie odbijaja swoje ulomnosci pisaniem na forach

Gość buhahaha
Jacek, ty nawet pisaniem na forach swojej ulomnosci nie odbijesz:P:P:P Ciezko cie rozczytac niestety:(

ciekawe jakie wasze braki odbijają się na tych że forach??? Jacuś nie staje ci już czy co ???

Gość hehhehehheheheh prawie wszyscy
faceci jezdza jak dupy wolowe, nie szanuje mezczyzn ktorzy jezdza gorzej ode mnie, a tak jezdza wszyscy, bo ja jezdze swietnie, co przyznaja nawet moi najbardziej szowinistyczni koledzy, pies wam mordy lizal zakompleksione debile.

zgadzam się ztym kobieta bez jest nic nie warta. Mój kolega z Hamburga chociaż jeździ jak kierowca rajdowy nie ma prawa jazdy z bardzo prostej przyczyny, jak przyjeżdża do Polski może sobie drinkowac do woli bez żadnych ograniczeń, a żona i córka prowdzą na zmianę a on sobie kima w najlepsze

Evuś jest zdecydowanie bardziej bezkompromisowy :) niz impreza i chyuba jednak lepiej sie prowadzi.. choc to kwestia gustu... w imprezie centralny dyferencjał jest tylko w STI, EVo ma go juz podstawce... poprzednia wersja (Evo IX) miała taką fajna wersje - GT 360 - optymalna moc i osiągi :)

Gość eviva
no ale zgodze się z tym że niektóre paniusieto chcą żeby całe życie woził je ich facecik a najlepiej to jakimś nowym super sportowym autkiem!!! Weż se chłopie i babe zmień! na jakąs bardziej nowoczesną ( nigdy przenigdy nie chciałabym byc zdana na łaskę faceta! no ale niestety są jeszcze takie panienki..... niestety....

powiedzmy sobie szczerze niektóre czynności zarezerwowane są tylko dla mężczyzn reklama mobilking jednak nie kłamie :P

czyli ten blondyn potwierdził co wcześniej napisałam - jak baba taka głupia i pijaka wozi to proszę, ja z takimi palantami się nie zadaje. Już raz takiego zostawiłam na drodze przy lesie - cholera wie jak wrócił do domu, ja tam nie sprawdzałam bo nie był wart nawet oplucia

Gość zmotoryzyowanyyyy
bo kobieta powinnas zapsc sie ze wstydu jesli czeka caly dzien na faceta ktory ja ma jeszcze wozic po sklepach po pracy i jest na jego łasce taka kobieta w ogole nie ma ambicji

No pewnie z obiadkiem na dziada powinna czekać i paputki podać - co ty z średniowiecza jesteś ?

Gość zmot
ale pieprzycie ,,ten kto napisał ze kobieta bez prawka jest nic nie warta jest ułomem można napisac ze jest uzalezniona od kogos a nie nic nie warta kobieta jest nic nie warta jak pije cpa i nieszanuje samej siebie a ty umysłowcu idz sie leczyć

No dobra nie chce mi się z debilami kłócić - TAK OCZYWIŚCIE MACIE RACJE, JAK LEKARZ KAZA Ł PRZYTAKIWAĆ TO PRZYTAKUJMY. szerokiej drogi palany

Gość zmotoryzyowanyyyy
kobieta która w ogole jest na łasce faceta jest warta tylko pogardy

Gość zmot
ja bym cie kopła w tłuste zapewnie dupsko

Gość zmot
zmotoryzowany idz sie leczyć chłopie życze ci zebyśbył samm!!!!! i sobie zycia nie ułożył przez twoje podejscie do kobiet wspomnij moje słowa kiedyś!!!

Gość Odpowiem......
To przykład faceta który w domu nie ma nic do powiedzenia, siedzi pewnie pod stołem i trzęsie portami aby od baby w szczenę nie dostać a na kafe..... szczerzy maczo od siedmiu boleści