Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotoko

Czy cieszylibyście się gdyby wasza dziewczyna okazała sie dziewicą

Polecane posty

Gość Kotoko

Czy cieszylibyście się gdyby wasza dziewczyna okazała sie dziewicą chociaż myślicie że miała dużo chłopaków przedtem bo jest bardzo ładna i ma 18 lat. Czy raczej to byłoby beznadziejne ?

Gość Odpowiem......
już o to pytałaś??? i co za mało odpowiedzi ??? to nowt topik zakłasz

Gość Kotoko
no tylko 3 osoby odpowiedziały poprzednim razem z teego 2 kobiety

Gość wunir
dziewica w wieku 18 lat to az taki wyczyn? Jakby miala 23-25 lat, byla ladna i w dodatku dziewica, to byloby cos :P

Gość Kotoko
aha hmmm

Gość Odpowiem......
Wiesz ja też byłam dziewicą i myślałam że mój facet teraz mąż się ucieszy no się cieszył ale mam wrażenie że mi do tej pory czegoś brakuje. On wiele partnerek przedemną a ja tylko miałam jego, a terz żałuje bo mogłam pierwsze się wyszaleć oczywiście w granicach rozsądku

Gość dfds
a ile to ten rozsadek? I skoro przeszkadza Ci ilosc partnerek Twojego faceta, trzeba bylo znalezc prawiczka.

jakbym urodził się w XV wieku może bym sie ucieszył, ale dzisiaj to dałbym sobie spokój, bo zostac rogaczem po ślubie, to żadna przyjemnosć

Gość Kotoko
Raczej nie sądzę żeby mój przyszły chłopak był moim ostatnim. Mam nadzieję znaczy się. Co to jest 18 lat. Jeszcze kupa życia i nie chciałabym żeby moim przyszły był moim mężem.

Gość Odpowiem......
dfds ale ja ciebie nie pytałam o zdanie więc spadaj.

Skoro masz takie myslenie, to nie lepiej puszczac sie na dyskotece, jak przystalo na nastolatke? I dopiero wtedy poszukac faceta na stale?

Gość dfds
jakas dziwna jestes :o normalnie sie pytam a ty sie rzucasz ktos cie musi porzadnie chyba wyruchac, zebys zaczela normalnie funkcjonowac :o

Gość u mnie przekresla cie
gdybym byla facetem to bym sie zbytnio nie cieszyla, bo jak w zwiazku zacznie wiac nuda, to rogi tylko kwesta czasu. dziewica sie wydaje pozniej, ze cos stracily.

Gość Odpowiem......
dfds - rynsztok to mało powiedziane, może ciebie ruchają ale uwierz nie wszystkie to spotyka

Gość Odpowiem......
mi nie przeszkadza że mój mąż miał wiele partnerek tylko czasami zastanawiam się jakby to było z kimś innym, jednak przez 10 lat małżeństwa go nie zdradziłam i póki co tego nie zrobie co nie znaczy że czasami nie żałuje że się wcześniej nie wyszalałam

Gość dfds
rynsztok? Nie interesuje mnie, gdzie mieszkasz. I sama piszesz, ze chces sie wyszalec co jest rownoznaczne ze zwyklym ruchaniem, wiec sie zdecyduj. I nadal twierdze, ze musisz byc strasznie spieta, skoro tak skaczesz do ludzi bez potrzeby.

Gość Kotoko
Aha mhmmm ale ja się krępuje i nawet boje 1 razu

Gość Odpowiem......
naucz się debilko czytać ze zrozumieniem, to wcale nie jest trudne - napisałam że mogłam się wyszaleć przed małżeństwem a nie że teraz tego chce !!!! Ale półgłówkom nie będe tego tłumaczyć

Gość bymuniz
"jak w zwiazku zacznie wiac nuda, to rogi tylko kwesta czasu" to akurat dotyczy kazdej kobiety, tej ktora miala jednego partnera i tej, ktora miala znacznie wiecej . Taka prawda niestety :(

Gość dfds
ja tam rucham wszysko co popadnie i mnie też rychają więc spięta nie jestem

Gość dfds
Sory, znizylam sie do twojego poziomu. Ale tylko dlatego, ze piszac terz, nie mozna bylo inaczej :o Popros dzis faceta o seks, bo jestes strasznie nerwowa.

Gość dfds
i po co sie podszywasz? Jeszcze bardziej jestes zalosna. Chociaz zaraz powiesz, ze to nie ty :o szkoda slow

Gość Odpowiem......
długo nad tym myślałaś ??? bo raczej intelektem nie wieje

Gość Odpowiem......
jak dla ciebie to moge być nawet ja, w dupie mam co o tym myślisz ale widać że nie tylko ja mam kiepskie zdanie o tobie

Gość Odpowiem......
odpowiedziałam autorce na pytanie a ty mnie zaatakowałaś że niby mogłam być z prawiczkiem - sory to jak miałam zareagować ??? Szkoda mi czasu na ciebie żegnam