Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaysia

Kura domowa - obowiązek czy praca?

Polecane posty

Gość long_play
A ja rozumiem Autorkę :) Dopóki samemu nie przejdzie się takiego etapu w życiu - trudno zrozumieć. Ja wcześniej pracowałam (nie mając dzieci), a potem wychowywałam dzieci i nie pracowałam zawodowo, i kochani - nie ma porównania. W pracy jest naprawdę łatwiej :D

Gość digital ck
"To straszne jak kobiety potrafią siebie nawzajem upadlać, obrazac-... Dlatego kobiety zawsze będą w tle mężczyzn-i to nie jest wina mężczyzn, tylko własnie durnych bab..." "Nawet nie wiecie jakie to żałosne tak się dowartościowywać i podbudowywać czyimś kosztem... Banda żałosnych bab. Normalnie wstyd mi, że jestem kobietą bo to sprawia, że mam z Wami coś wspólnego..." Podpisuję się pod tym. Lesida przyszłaś się tu pochwalić jaka świetna jesteś, bo w realnym świecie cię nie doceniają? Autorka nie pytała się jak zorganizować dzień. Po za tym powinnyście wiedzieć, że dziecko dziecku nie równe. Ja mam dwójkę spokojnych, nie dzięki wychowaniu ale z natury. Jak czasami popatrzę na dzieci niektórych koleżanek, to nie wiem jak bym sobie z nimi poradziła. Przez cztery lata siedziałam w domu i to był okres mojej najcięższej pracy, zmęczona byłam bardziej psychicznie niż fizycznie. W pracy zawodowej to wypoczywam. Autorko nie znam się na prawie, więc nie pomogę ci w temacie mieszkania. Idź do prawnika i wszystko się dowiedz. Masz rację , że myślisz o sobie i o przyszłości już teraz.Dużo kobiet zaczęło myśleć za późno , bo kochały a obudziły się z ręką w nocniku. Powodzenia.

Gość lesida ale on
nikt nie naskakuje na autorkę, po prostu wiele osób uważa, że nie umie sobie ona zorganizować czasu i tyle