Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwusek.70

drażliwa sprawa

Polecane posty

Gość nerwusek.70

Witam forumowiczki mam pewien problem który jest dość drażliwy. Otóż mój mąż jeżdżąc do pracy podjeżdża po drodeze po kloeżankę. Nie widziałam w tym nic złego, aż do momentu kiedy zaprosił tę koleżankę z mężem i dziećmi na działkę. Pod koniec wizyty mój mąż zapytał ją z którego miejsca ma ją zabrać i wtedy jej mąż powiedział mi parę słów na temat tego, że oni się umawiają, a ja nie reaguję ni pamiętam dokładnie jego słów bo trochę się zdenerwowałam ale jego słowa mnie zaniepokoiły tymbardziej, że dostrzegłam, że ona jest nieszczęśliwa. Porozmawiałam z mężem, a nawet się pokłuciliśmy. Powiedział mi, że jej mąz sobie popija nie pracuje więc jest jej ciężko, a bilet miesięczny to dla niej zbyt duży wydatek, a on robi tylko przysługę która go nic nie kosztuje i jeśli jestem zazdrosna to mój problem. Przede wszystkim nie jestem zazdrosna bo gdyby tak było to byoby tak od początku, a nie od teraz, ale jestem przerażona nie ufam tej kobiecie bo jest nieszczęśliwa a co będzie jak się zakocha w moim mężu, a on nie dostrzeże tego i da się w to wciągnąć bo akurat wykorzysta jakiś odpowiedni momen. Boję się o nasz związek. Jak mam zareagować jak postąpić.

Gość gdfsdsd
jak z Klanu :D

Możliwe, jeśli kobieta jest nieszczęsliwa, a Twój mąż taki dla niej dobry i opiekuńczy, że się w nim zakocha...Nie odpuszczaj! Rozmawiaj z mężęm i pytaj, co tam u niej czy sie poprawiło, amoże sama złapo z nią kontakt, tak żeby nie truć mężowi, że jesteś zazdrosna, a trzymać rękę na pulsie...Ja tak myślę...

Gość hgjgj
ja tam nie widze w tym nic zlego... a moze po prostu maz tej owej kolezanki powiedzial ci to specjalnie aby was sklocic...moze wam zazdrosci...a moze po prostu chce abym w waszym malzenstwi sie popsulo tak jak jest u niego...p.s. czemu nie ufasz mezowi>

Gość nerwusek.70
Kiedyś też w pracy ciągle rozmawiał z jakąś koleżanką i zakochał się lae zrozumiał swój błąd i to się zakończyło teraz podczas drogi do pracy też ciągle rozmawiają i dlatego się biję od tamtego czasu minęło parę lat i do tej pory byłam spokojna