Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

sex z dziewicą jak to jest bo moja narzeczona niestety nie była i chyba nigdy

Polecane posty

Gość bravvvvvvvvvo
własnie o tym pomysłam - przeciez ty zadałes pytanie : jak wyglada sex z dziewica?" mysle ze faceci powinni ci opisac swoje wrazenia a nie my rzuciłysmy sie na ciebie jak dzikie... ja bylam dziewica - moj narzeczony mnie ,,rozdziewiczył", bierzemy slub, dobrze nam sie układa na temat naszego pierszego razu mało rozmawiamy od okolo roku nasz seks jest zajebisty, o wiele lepszy niz na poczatku zwiazku...

Gość bravvvvvvvvvo
sorki za bledy, klawiatura mi pada

Gość bravvvvvvvvvo
własciwie to wspołczuje wam - macie problem, musicie go rozwiązac czasem to bywa bolesne..ale im szybciej sobie w tym poradzicie tym lepiej... pa

To jest wspólny problem a nie tylko faceta - lepiej znajdź dziewicę

Gość okomoko
ale masz problem,no masakra tobie sie chyba nudzi.co was tak wzielo na te dziewice

Gość neptun on
to zerwij z nia i nie zawracaj jej głowy

ty się chłopie zainteresuj inną błoną, bo ta w pipce to nawet do srania jest nieprzydatna, za to błona bębenkowa w uchu jest ważna. Jeśli jej dziewczyna nie będzie miała to możesz co najwyżej dostać pięścią w nocha od głuchej baby, a nie pipki do poruchania. Taki stary a taki głupi, niczym duupa kobyły.

ta błona daje sporą satysfakcję wartą sporo kasy

możesz się ożenić i próbować na wakacjach przelecieć jakąś dziewicę

Gość to też jest rozwiązanie

Gość widze ze niejaki Koless
propaguje puszczalstwo. jak masz sie zenic a potem dawac dupy i zdradzac to lepiej nie zen sie w ogole

Gość ta 20stka sąsiadka
to pewnie mysli że ty jesteś doświadczonym facetem - dlatego się tobą interesuje jak sie dowie żeś prawiczek w wieku 28 lat to....buhahahahaha będzie tak jak w tym dowcipie: - A ty jak straciłas dziewictwo? - Śmiesznie. - ?? - Jak już wyszedł to pękła ze śmiechu.

taka wakacyjna przygoda to żadna zdrada a wiesz ile małolatek na wakacjach traci cnotę z ludźmi ktorych nie znają dlużej niż 3 tygodnie

Gość Uuu lala
Ale pierdolenie... Tak jakby dziewica była kimś innym :D Seks z dziewicą nie jest niczym wyjątkowym, jedynie dla niej jest CZYMS bo to pierwszy raz... Ale pierdolicie o dziewictwie, aż płakać się chce MOHERY :D Ja nie jestem dziewicą i co? Mam się pociąć? :D Ahahahaha! Skoro Twoja narzeczona nie była dziewicą dla ciebie to zmien laske! Może w gimnazjum znajdziesz jakaś dziewice.