Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypatriotka

Czy jesteś patriotką/tą?

Polecane posty

Gość antypatriotka

Pytanie do wszystkich. Uwazasz ze w Twoim ojczystym kraju jest Ci najlepiej? ...Czy wolalbys wyjechac?

Gość antypatriotka
zacznę od siebie według mnie Polska absolutnie nie jest dobrym krajem do zycia a juz szczegolnie do startu dla mlodych ludzi. pozdrawiam

Gość antypatriotka
heja ludzie,troche odwagi...:)

Gość dfdfdss
A co ma patriotyzm do poziomu życia? patriotyzm za pieniądze? To Żydzi powinni już dawno się zasymilowac i rozpłynąć w innych nacjach a przetrwali i nawet od 60 lat mają swoje państwo (zresztą też bardzo niespokojne)

Wstyd sie przyznac, ale jakis czas temu nienawidziłam POLSKI Wyjechałam za granicę i tam dopiero zrozumiałam że Polusia to najlepsze miajsce dla mnie !Wróciłam po kilku latach a ludzie z mojego miasta pomogli mi na rozpoczęcie nowego etapu w życiu jak na razie nie mam co narzekac jest świetnie 🌻

Tak jestem, nie mam ochoty bywać na długo za granicą bo ileż można przeciętnego Amerykanina przekonywać że na ulicach polskich miast nie ma niedźwiedzi polarnych a Ukraińcowi tłumaczyć że Kraków nigdy nie należał do Ukrainy co twierdzi tamten mówiąc że należał bo jest tam cerkiew. Ciemnogród na tym świecie nie ma granic

A start dla młodych - trzeba sie troszkę wysilic !

Patryiotka jestem w pewnym sensie bo dobrze mi tu choc malo pracy dla mlodych i w ogole malo pracy dla wszystkich i polacy sa zaklamani i dbaja o wlasna dooope;/ nic wspolczucia,dobrego serca Poza tym patriotyzm to tez oddanie nawet zycia za wlasny kraj jesli byla by taka sytuacja a ja tego bym nigdy nie zrobila;/

staram się byc patriotką może tu i nie jest najlepiej (najgorzej też nie) ale tu jestem u siebie

Gość antypatriotka
hmm no ciekawe wypowiedzi,nie spodziewalam sie,ale w sumie pozytywnie :)

Mnie się tu dobrze żyje,nie zamierzam wyjeżdżać ale nigdy nie oddałabym życia za Polskę.

całkiem dobrze tu żyję. Nie chciałabym wyjechać na dłużej aniżeli jakies wakacje. CZY TO Z POWODU PATRIOTYZMU TEGO NIE JESTEM PEWNA

Gość podciągammmm