Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszalka Opalka

rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość Koszalka Opalka

W piatek ide na wazna dla mnie rozmowe kwalifikacyjna. Caly czas zastanawiam sie jakie dobrac rajtopy. Mam spodnice olowkowa za kolano czarna i do tego bialy zakiet na krotki rekaw i buty na obcasie open toe. Jakie rajstopy dobrac? bo bez nic nie wypada isc. Czy oga byc ieliste kabaretki?

teoretycznie to w ogóle nie powinnaś zakłada peep toe na rozmowę kwalifikacyjna to są buty seksowne bardzo kobiece. jednak nie bądźmy tak konwencjonalni jednak rajstopy proponuje założyć gładkie bez szwu na palcach.

Gość zdenka454
kabaretki absolutnie niee, zwykle gladkie rajstopy, kolor brazowy lub czarny

Gość Koszałka Opałka
Wiem, ze nie powinno sie zakladac takich butow, ale naprawde nie chce sie grzac na rozmowie kwalifikacyjnej i ociekac potem nie dosc ze z nerwow to jescze z goraca. Kurcze, ale ja tak nie lubie zwyklych rajstop;/ Nie wiem moze jest jakies inne rozwiazanie? aLbo rajstopy w sprayu?

Gość Koszałka Opałka
up

Gość taaa a do pracy jak bedziesz
chodzila ubrana? bo chyba nie w kabaretkach (niewazne czy cieliste). rajstopy to podstawa w biurze :o

rajstopy w sprayu teoretycznie byłyby dobrym rozwiązaniem ale zapewne wtedy nie zrobisz ich sobie na palcach i będzie widać że ich nie masz a niestety savoir-vivre w biznesie mówi jasno że choćby było +40st to kobieta powinna mieć rajstopy

Gość porada321
Pamiętajcie , że wymyślono już pończochy samonośne , Także cieniutkie 8 DEN.Będzie w nich chłodno i elegancko!

Gość malutkaaaaaa
Atmosphere, Diva Fashion, Troll, Bershka, West One, Oasis, Sister Point i wiele innych... zapraszam na moje aukcje - markowe ciuszki i dodatki od złotówki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6034775

kabaretki absolutnie NIE, pończochy byłyby dobrym rozwiązaniem.. tylko pytanie czy jesteś do nich przyzwyczajona.. nie ma sensu dokładać sobie kolejnego stresu na rozmowie (zsuną się, czy się nie zsuną ;) rajstopy cieliste, bez szwów na palcach, to była najlepsza rada :D

Gość porada 321
Co wy z tymi zsuwającymi się pończochami , mnie się nie zdarzyło ani razu, a rajstopy nawet cienkie w upały bywają masakralne.