Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula lu

mam 23 lata dotąd byłam jedynaczką a tu...

Polecane posty

Gość ula lu

dowiaduje sie że będe miala rodzeństwo :) mama jest w ciąży super no nie :D:D?

Gość ula lu
48:)

Gość jak mi zupa wyszła za słona
no to gratulujemy:D

ja bym sie cieszyła:) teraz to moze nie bedziesz miała o czym gadac z maluchem ale potem na starość granice wieku sie zmniejsza:) i bedziesz miała kogoś jak już zabraknie twoich rodziców:) nie jest fajnie być samemu rodzenstwo to fajny wynalazek:D

Gość ula lu
dziekuję :):) nawet nie wiecie jak się ciesze

Gość ula lu
cala rodzina bedzie ją/jego rozpieszczac :)

ojej to mama troche już ma latek:) ale jeszcze wciąż młoda jest:)tylko niech uważa na siebie:) pewnie dla ciebie to był lekki szok ze rodzice jeszcze "moga" hehe

WOW :D spora różnica i szczerze zawsze będzie ją wiadać :D Ale gratuluje.Dużo zdrówka dla mamy i dzidziusia 🌼

jak wyjdziesz z wózkiem beda mysleli ze to twoja dzidzia:D bedziesz miała szanse poduczyc sie heheh przed swoim bobaskiem:D

Gość ula lu
josef fritz jakos mogl :O

:/ noo ale chodzi o to ze dzieci swoich rodzicow zazwyczaj mysla ze rodzice juz tego nie robia:D

Gość ula lu
duzo plusow mi to da :)

Gość oooooooooooooooooooo
Moja teściowa też tak miała, zaszła w ciąże jak jej dzieci były już dorosłe a żeby było ciekawie jej najstarsza córka dwa miesiące po niej też była w ciąży i tak między chłopakami jest dwa miesiące różnicy.

Gość arbeitmachtfrei
Biedne dziecko, bedzie mialo dziadkow za rodzicow:O

No ja sama mam siostre(przybraną) starszą od mojego synka tylko od 6 miesięcy. Róznica olbrzymia bo 22 lata.

Gość oooooooooooooooooooo
A co w tym strasznego że ma się starszych rodziców - podobno takie dzieci są bardziej inteligentne

Gość jak mi zupa wyszła za słona
moja nauczycielka od historii miała tak ze urodziła córkę a po roku jej mama urodziła. więc wyszo na to ze jej siostra jest młodsza od córki:)

Gość beejbee
Współczuje dziecku że na wywiadówki będzie przychodzić mama/babcia ehh . I przygotuje sie ze to ty bedziesz sie czesciej zajmowac dzieckiem, bo mamsz tyle lat ze sie skoncza sie dyskoteki, kolezanki itp tylko zaczna pieluchy, butelki. Odechce ci sie miec swoje na ladnych kilka lat.

beejbee ----Sorry a niby dlaczego ma rezygnować ze swoich przyjemności ???? w końcu ona będzie siostrą a nie matką .Ma już własne życie i może pomóc rodzicom a nie musi! i czego tu niby współczuć???? Nie mów hop póki sama nie przeskoczyć, być może za parę lat sama założył podobny topik :D :P

Gość igiggdii
zachciało sie im, staruchom biedne dziecko jak ona nedzie miec 70 lat to córka 20 współczuje

Gość fgjdkgjdkg
wspolczuje tez dziecku 48 lat i miec taka stara matke? na jednym z tematow bylo o 40 letniej kobiecie a tu 48 lat!!!lekka przesada dziecko bedzie mialo 12 lat a matka 60 o boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiemw czym wam przeszkadza wiek rodzicow? i w czym ma przeszkadzac dziecku? ze wszystkiego robicie patologie zapominajac, ze dziecko wychowa sie w pelnej, kochajcej rodzinie.

Gość kalaaa
Wsołczuję Ci matki.Taka stara a nie umiałą sobie zabezpieczyc tyłka

Czemu taka krytyka od razu? Poprostu zdarzyło się i jest. I bedzie skarb :D A że starzy rodzice.. spokojnie, odmłodzą się napewno. Bez przesady.. Lepiej troszeczke starszych rodziców niż mamusia 14latka a tatus 16latek ;s

dejzi69 -----Ty dejzi bardziej pierdolnięta już nie potrafić być??? A do reszty - co się martwicie wiekiem dziecka czy też rodziców to nie wy będziecie na te dziecko pracować i go karmić. Więc może ciut tolerancji i kultury???