Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaj

OLAY total effects 7x czy dobry,ktoś wie??

Polecane posty

Gość Olaj

Jw.Kupiłam ze względu na zaczątki moich zmarchów i szara cerę. Koś może mi powiedzieć,czy ten krem jest dobry? :D

Gość mi nic nie dal
nivea visage z Q10 najlepsze garnier seria ta zielona tragedia ( z green tea)

Gość Olaj
dzięki, na razie próbuje od kilku dni i jedyne co mi się podoba to że szybko sie wchłania.

Gość Olaj
garnier jest bardziej dla młodszych ode mnie :D ten zielony.A nivea używałam i nie widziałam efektów. Jak tak dalej pójdzie to zbankrutuje.

Z doświadczenia wiem,ze najlepiej isc do kosmetyczki , dobra kosmetyczka najlepiej doradzi co na Ciebie podziała a co nie. No chyba ,ze chcesz dojsc do tego metoda prób i błędów ,ale wtedy naprawde mozna zbankrutowac:)

Gość Olaj
Cup of coffee wiesz,że nie pomyślałam o tym? :O chyba tez coś na rozum by się przydało :O

Gość anik76
Jest rewelacyjny !!!!- u mnie poprawił kolr cery, zmniejszył zmarszczki, sprawił że naczynka i przebarwienia stały się mniej widoczne, a partie bardzie tłuste - mam cerę mieszaną -znormalizował ( używam ten na noc - inne też mam - np. nawilżającey, serum - ale te są mniej spektakularne) - oczywiście liczy się systematycznośc. Sprawdziłam juz wiele, wiele kremów i tylko ten teraz stosuję - w końcu wydatek około 50,00 zł za tak kompleksowe działanie to nie duża kwota Pozdrawiam