Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczącakobietka

po prostu olał

Polecane posty

Gość płaczącakobietka

dwa cudowne spotakania -jednym słowem braterstwo dusz i nagle\' koniec moze tylko dla mnie byly cudowne - byl pierwszym z ktorym sie tak calowalam a mam 28 lat teraz płacze w poduche a on nic o tym nie wie i nigdy sie nie dowie jak mnie zranił moze za szybko pokazalam ze mi na nim zalezy - ostatnia wiadomosc ja do niego wyslalam i od ponad tygodnia cisza;( jestem zalamana, płaczę, boli bardzo ale szanuje sie i nic wiecej w tej sprawie nie zrobie - widocznie jemu na mnie na tyle nie zalezy che zeby ktos ze mna byl z milosci a nie z litosci wiec płacze w samotnosci ;( wy faceci czesto myslicie ze jak kobieta sie nie odzywa to juz jest ok i prawa zalatwiona mysle ze jak byscie wiedzieli ile bolu jej zadajecie milczeniem NIGDY BYSCIE TEGO NIE ZROBILI ;(

Gość płaczącakobietka
;(

Gość
Czemu nie? Widać - ty, aż tak mu sie nie podobałaś.

Gość płaczącakobietka
widac bylo po nim ze mu sie podobalam patrzył jak w obrazek ;(

Gość hmmm...................
i zakochałam sie po dwóch spotkaniach słabą psychike masz kochana jak by cie facet rzucił po 3 latach to byś pod pociąg poszła

Gość ona2682
a moze napisz jeszcze raz do niego albo zadzwon moze cos sie stalo,a jesli nie to po prostu zapytaj jak masz to odczytac a moze on tez sie nie odzywa pierwszy bo czeka az ty to zrobisz??

Gość płaczącakobietka
podobałam tyle ze za szybko dalam to po sobie poznac ;( a z wami trzeba inaczej trzeba miec was w d... to wtedy sie z kobieta liczycie - jak kobieta jest miła i kochana olewacie ja :( taka pawda - ale mam nauczke dla kolejnego tez bede wredna pozniej to wy bedziecie plakac na kafe :P

Gość płaczącakobietka
ostatni sms ja wyslalam a widze ze jest na gg to znaczy ze mnie olal i tyle :(

Gość płaczącakobietka
wiem ze jak facetowi zalezy to sie odezwie a jak nie to zadna sila go do niczego nie zmusi :( nawet moje odzywanie

Gość płaczącakobietka
jestem bardzo uczuciowa i przed nim otwarlam serducho

Gość anonimowo dzisiaj
nie dzwon, nie badz glupia. A jak on przypadkiem zadzwoni to zaraz mu powiedz, ze sorry ale sie spoznil. nie daj sie nabrac na maslane oczka, byc moze teraz robi je do innej.

Gość bgfbfgb
to nie faceci mają problem to z tobą coś nie tak skoro dostajesz głupawki po dwóch spotkaniach nie znasz faceta, popatrzyliście sobie w oczy a ty już wyobrażasz sobie domek z ogrodem, dzieci i psa?! aż się prosiło żebyś dostała w dupę od życia... ty, stara a taka głupia

Gość wrrr...
a ja bym na twoim miejscu zapytała się grzecznie DLACZEGO SIĘ NIE ODZYWA. I tyle. Jak odpisze, jak się wytłumaczy to ok, jak nie odpisze to kończysz z płaczem z rozpamiętywaniem, bierzesz się za siebie i ZAPOMINASZ!

Gość bgfbfgb
jakby facet przede mną '"otwarł serducho" czy co tam na drugim spotkaniu też uciekałabym daleko

Gość płaczącakobietka
nidgdy glupawki nie dostalam mam 28 i nigdy nikt mnie tak nie zauroczyl

Gość ona2682
spotykalas sie z nim,calowalas wiec masz prawo wiedziec co jest grane napisz na gg do niego jeszcze ale OSTATNI raz i zobaczysz jaka bedzie reakcja jesli nie odpisze to bardzo mi przykro ale przynajmniej bedziesz wiedziec co jest grane nie mniej jednak powinnas zadzwonic bo moze sie tlumaczyc ze np sms albo wiadomosc na gg nie doszly

Gość anonimowo dzisiaj
wrr --->a po co pytac? najlepiej olac od razu i miec z glowy.

Gość
płaczącakobietka => pierdolisz, jak potłuczona. Pierdolone babskie pseudoanalizy męskiej osobowości. :o Czasem, aż się rzygać chce. Myślicie, że te wasze gierki coś dają? Te nie dawanie poznać, wstrzymywanie się z seksem (mimo, ze trzydziestu chlopa już zaliczonych?) Pfff.. Autorko, może i mu się z ciała podobałaś. Jak cię posłuchał, przemyślał to w domu, gdzie juz mu cycki świata nie przysłaniały, a pała nie sterczała jak maszt flagowy uznał, że bez sensu i tyle. Dupy nie dałaś to po co się męczyć. Po tym co tu piszesz widać, że nic ciekawego do powiedzenia nie masz.

Gość płaczącakobietka
nie bede pisac po co jak komus nie zalezy nie ma co ratowac przynajmniej jezeli o facetow chodzi

Gość rada faceta
Przypomnij sobie, może czymś zraziłaś faceta do siebie , może coś źle zrozumiał albo odebrał ?

Gość płaczącakobietka
ja mu milosci nie wyznawalam ale pewne rzeczy widac po oczach i zachowaniu

Gość anonimowo dzisiaj
"wy faceci czesto myslicie ze jak kobieta sie nie odzywa to juz jest ok i prawa zalatwiona mysle ze jak byscie wiedzieli ile bolu jej zadajecie milczeniem NIGDY BYSCIE TEGO NIE ZROBILI ;( " blad - oni wiedza i wcale im to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie - podbudowuje to ich ego :)

Gość płaczącakobietka
bawilismy sie swietnie oboje i oboje bylismy naturalni i wszystko bylo ok ale widocznie za bardzo wzajemie pokazalizmy uczucia

Gość płaczącakobietka
dupy nie dalam i nie dam - latwa nie jestem

Gość
Bogowie, co za tuman... :o

\"byl pierwszym z ktorym sie tak calowalam a mam 28 lat\" masz 28 a emocjonalnie 14 lat. na miejscu tego faceta wiałabym co sił:(

Gość ale po co się od razu tak
bardzo angażować, przecież po dwóch spotkaniach to jeszcze nic o człowieku nie wiadomo.... może być zwykłym dupkiem, który umie ładnie oczy mydlić.... na przyszłość zachowaj więcej dystansu!

Gość płaczącakobietka
bede pozniej :( teraz musze konczyc

Gość
płaczącakobietka => głupia i nie daje dupy. Po co komu taka ? :P Ot, i masz powód. A czy on się bawił dobrze? Widać nie.