Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszynka depilator krem

czy wy faceci wolicie ogolone cipki czy nie ??

Polecane posty

pachy i nogi tez powinny byc wydepilowane.jak o siebie dbamy to dbamy. oczywiscie tylko glowy nie gole.

Gość markov
wiem ,ze nogi moga byc ogolone , ale ja nie lize baby po łydkach wiec jak nie chce to nie musi . Wiadomo gdzie sie zwykle babe lize .

Gość markov
na piersiach nie ma włosów . Wiadomo ze po łydkach mozna polizac , ale nie oszukujmy sie robi sie to rzadko albo bardzo rzadko

Gość karoolek...
Hernan karoolek...- a nie wystarczy Ci to zdanie "Kto często się całuje, ten rzadziej choruje", żeby stwierdzić, że całowanie nie zagraża zdrowiu? ------------------------------------------------------------------------------------------- Wiesz co ? ty chyba zjezdzasz na jakis inny tor dyskusji ! bo ja nigdzie nie twierdze ze calowanie szkodzi ! to ty twierdisz iz nieogolona cipka jest bardziej grozna w kwesti "zarazków" a nie ja ! ja tylko pisze iż wiecej jest ich w ustach naszych niz tam gdzie napisalem - nic o zdrowiu !!

Gość markov
jak sie dziewczynie nie chce to nie musi golic sie pod pachami . To moim zdaniem tez nie jest istotne .Mi nie przeszkadzaja włosy pod pachami w niczym .

Gość karoolek...
ytff http://www.bravoerotica.com/met-art/danielle -trixie/girls-from-texas/8.html faceci wolą takie --------------------------------------------------------------------------------------------- dla mnie fuj!!!!!!!! zalatuje mi jak pisalem pewnym odchylem ku zboczeniu

Gość no tak Hernan widac
ze lubisz małe dziweczynki:)

Gość nbvnv
no dobra , a jak facet goli sobie wąsy i brode to wyglada jak mały chłopiec . Czyli kobieta która woli ogolonego bez brody faceta lubi małych chłopców ,a nie mężczyzn ?

Gość no tak Hernan widac
to skad obrzydzenie do naturalnego zarostu kobiet?

Gość no tak Hernan widac
nbvnv to był cios poniżej pasa

Gość nbcnv
to skad obrzydzenie do naturalnego zarostu kobiet? to skąd to obrzydzenie do naturalnej brody i wąsów u męzczyzn ? FAcet bez brody do chłopiec i wąsów , a nie facet

Gość no tak Hernan widac
nie ma dla mnie znaczenia czy facet ma wasy czy nie...jesli lubi niech nosi.

Gość nbcnv
nie ma dla mnie znaczenia czy facet ma wasy czy nie...jesli lubi niech nosi. dla ciebie nie ma , ale ja słysze opinie kobiet ze im nie pasuje facet z brodąi wąsami i to wiekszosc kobiet mowi ogól sie gdy masz zarost .

Gość nbcnv
bo teraz 95 % facetow nie nosi brody i wąsów oznacza to ze 95 % kobiet woli chłopców ,a nie mężczyzn