Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grsr

Moim najlepszym kochankiem jest mój...MĄŻ/ŻONA

Polecane posty

życie to nie matematyka będą w związku z jedną osobą, automatycznie nie jesteśmy z żadną inną (chyba, że lubimy urozmaicenie :P) jeżeli mąż/żona jest dajmy na to naszym ostatnim kochankiem/ą, jak najbardziej miarodajne jest porównanie do poprzednich partnerów choć w sumie pamięć człowieka ulotną jest ;) jak się do tego weźmie pod uwagę inne czynniki - na pewno okaże się, że jest zbyt wiele zmiennych, aby rozwiązać bezbłędnie takie równanie 🖐️

no skoro juz tak rozkładamy na czynniki pierwsze to samo sformułowanie tematu tez jest błędne, bo brzmi on : "Moim najplepszym kochankiem jest" nie zaś "ze wszytkich moich dotychczasowch kochanków najlepepszy jest". Czas teraźniejszy sugeruje, że chodzi o kochanków, których się ma obecnie i spośród nich najlepszy jest mąż :D ja w pierwszym rzucie tak to zrozumiałam :D pogadał ścisłowiec z humanistką ;)

Gość xyz.....
Nie ma braku wyboru. Zbiór kochanków kazdego człowieka składa się z: {nikt} odpowiedzia w tym przypadku byłby "nikt" zbiór kochanków Ali to: {nikt, Tomek} odpowiedzią jest "Tomek" zbiór kochanków Marty to: {Tomek, Krzysiek, Marcin} odpowiedź to "Tomek" albo "Krzysiek" albo "Marcin" zakładajac ze wybrany musi być osobnik istniejący fizycznie jesli takowy się w zbiorze znajduje tak, zycie to nie matematyka, ale retro uzyła stwierdzenia "logicznie". Więc logicznie to jest tak a życiowo(socjologicznie) inaczej. Klaudka - racja z tym tematem i czasem teraźniejszym :)

"myślisz Komiczne, że najwięcej do powiedzenia będą miały tu osoby, które nie mają skali porównawczej???" dokładnie :D przeciez to forum wypełnione pannami typu "nie mam orgazmu ale tez jest mi bardzo przyjemnie bo wystarcza mi poczucie bliskości ":D:D Klaudi - bardzo szczera odpowiedź :P

a ja zrozumialem temat jako "moj mąż najlepiej mnie przelatuje ze wszystkich facetow, ktorych mialam" ale na tak postawioną teze nie musicie odpowiadać :P

Gość gyk
up