Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_pomozcie sie zmienic

POMÓZCIE MI SIE ZMIENICc! PROSZE!

Polecane posty

Gość prosze_pomozcie sie zmienic

chciałabym sie zmienic.. Otóż niedługo wakacje.. i po wakacjach jak wróce na uczelnie, chciałabym sie stac super_laską! I dokopac kolezance za która lataja chłopaki, ze nie moze sie opedzic.. Moim problemem są uda (52w najgrubszym miejscu!!!!!!!!!) i tyłekszeroki.. i brzuch niepłaski.. eh. Pomózcie mi sie zmienic.

My ci nie pomożemy. :) W necie masz mnóstwo różnych diet i ćwiczeń. Dodatkowo zapisz się na jakiś aerobik, albo basen.

Gość ziomeczedk._helpi
HELP HER.her help

Gość lalkowa
a po co Ci to wszystko? Dlaczego chcesz ją zaskoczyć chcesz aby ona Ci zazdrościła? Chcesz byc tak ślepa na wszystko jak ona? Też chciałm dążyć do tego, abym byla oh ah super i wiesz co? Teraz przyglądam sie pannom, ktorym tlyko afceci w glwoie oraz wygląd i stweirdzam, ze gubią się w tym wszyztkim. Gdyby nagle to stracił, zycie byloby dla nich tragedia.. A ja? Pkochałam siebie i moge życ bedac wolna i cieszyc się :)

Gość KTOŚ DOSTRZEŻE TWOJĄ NATURĘ

Gość karmazynek
zmien sie dla samej siebie a nie zeby jakis lachon niewiem co mial poczzuc.... a po drugie. idz na aerobic idz pobiegac do parku nie rob diet tylko jjedz malo zdrowo. i bedzie git