Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Gość analizujemy
idź po to piwko;) a komiczne poza kafe w tej chwili zresztą, kto go nie zna;) i kto foty nie widział:)

pola- retro isząc t powinna była domysleć się że i to zostanie przeanalizowane - taki urok nieurok forum

ja spadam zuzankę kąpać potem o samicy poczytam;)

Gość marinistyczna
gdzie jest fota komicznego??

Gość marinistyczna
powie ktoś?

Gość marinistyczna
okejas. chyba sie nie dogadam

"okejas. chyba sie nie dogadam " ze sobą na pewno nie :D Złosliwa - Ciebie moge zanalizować w łóżku :P

"Komiczne zanalizuj mnie.Prosze Cie" i nie wiedzialem, ze lubisz sex analny :D:D no no :P

Gość marinistyczna
yh komiczne komiczne.. wzbudzasz na tym forum duzo kontrowersji. chcialam Cie zobaczyc i skonfrontowac ze swoim wyobrazeniem

ja??? kontrowersjiii? chyba przesadzasz :P jestem takim niezwuwazalnym forumowiczem :) a jakie są Twoje na moj temat fanta... tzn chciałem napisać wyobrażenia? :)

po czym wnoszę?? dobre:D kogucik i jego kurki hihihi i jeszcze mu piszcie ,że wbudza kontrowersje to woda na jego młyn:P

weszłąm poszukac mantry od szukania, ale nie ma. nie mysłałam że ślina może stanąć w przełyku. mi stanęła czytając ten topik. chcę stanąc w obronie honoru męzczyzny z kótrym byłam i którego tu opisałam bez jego zgody zresztą : stanął mu. I stał pieknie, dumnie, do końca. Zabraniam Komicznemu wszelkich komentarzy na mój temat. Jego skłonności do bycia macho sa oblesne i równiez daleko wykraczaja poza pewne granice normy. faktycznie , sprawił mi przykrosc. Miałam go za faceta na poziomie, nie raz opowiadałam się za nim na tym forum. POświęcił mnie dla sowjego show. niech mu idzie na zdrowie. Jesłi szukanie pojawisz się tutaj, prosze, może jednak coś dla mnie napiszesz..? mam nadzieję że kiedyś jeszcze ktos przyjdzie ze mną pogadac na jakies fajne tematy? proszę, nie chcę już zadnej analizy. Za poczynioną niemniej dziękuje.

złosliwa komiczne już to zrobił, myślę, że przesadził deczko :D

Gość bystrzak
komiczne---> powinni cie wykastrować. pzdr

Gość marinistyczna
nie fantazje...bez perwersji. zastanawia mnie tylko co robi inteligentny facet na kobiecym forum gdzie wiekszosc teamtow zakladaja nastolatkowie albo odchhudzajace sie kobiety... coż dziwne to dla mnie

Gość marinistyczna
a wyobrazenia? mysle ze jestes bardzo bardzo opanowany

złośliwa, nie zauwałyłaś, bo nie chciałaś zauważyć ;)

ale retro tylko potwierdza moje słowa... nie potrafi nawet odrobine się wyluzować... oczywiscie napisalem specjalnie tamte slowa w sposob wulgarny, by sprawdzic na ile ma dystans do siebie :) a tu nawet w milimetrach zmierzyć się go nie da :( Ale retro - zrobiłem to dla Ciebie... kolejny facet to obleśny macho :D znów nie ma naukowego poziomu... znów coś o dupie było :D znów chcą się pośmiać.. ech ci podludzie, ci faceci... Przywracam Twoj stabilny świat retro, nieco zburzony przez to forum - faceci znów są źli, obleśni, rzucający lepkie texty... homeostaza jest przywrócona... Powinnas poczuc sie spokojniejsza... Chciałem, byś wyspała sie tej nocy - po ostatniej bezsensnnej i dusznej... zmartwiłaś mnie tym, ale teraz jest juz dobrze :)