Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

stronniczy ale czy retro sama nie zapędziła się w ślepy zaułek? większośc ludzi poznała na swoich tematach i to calkiem niedawno- jak mozna ufać takiej zbieraninie? zastanawiajace jest jak bardzo nieufna a zarazem ufna jest retro- może inaczej może chciała ufać że są wśród nas ludzie inni, życzliwi, honorowi itd. pomyliła się - ale w zasadzie mogła swoją pomyłkę przewidzieć na starcie

Gość ohohoho
Jak w jakimś filmie z lat 20 tych walą sobie tortami po twarzach,na oślep.

Gość ohohoho
złośliwa...Twój nick Ciebie usprawiedliwia,zresztą i tak jesteś podminowana przez tego Humpfreja...hehehe

Nie ja. Sama się wystawiła. I natychmiast się ustawiła długa kolejka chętnych, by Jej dokopać.

Gość ohohoho
Humpfrej tak się rozochocił,że aż zapomniał o kolacji

cóz też szanuje retro- i pewnie gdybym wiedziała jaką lawinę pociągnę za soba nie napomknelabym o małym incydencie retro i jakiegos tam osobnika- chociaz ostatecznie przeczytałam to w wypowiedzi samej retro dla mnie sprawa jest jasna- każdy mimo wszystko lubił topiki retro i rozważania na nich- retro intrygowała - i nie ma co się oszukiwać było o czym z nią porozmawiać- a tu dzieńdobry- nagle większośc odwraca głowę i atakuje coś w czym sama uczestniczyła

załóżmy na tym forum jeden, tylko jeden temat powiedzmy o tytule \"bo w kazdej kobiecie, jest z kurvvy dwie trzecie\" zobaczymy jaka bedzie reakcja na stwierdzenia ogolne po pierwsze nie wchodziłabym na taki topik, bo nie czuję się kurwą i nie musze się bronić po drugie jesli nawet bym weszła, to wyraziłabym swoje zdanie a nie cały dzień, pod jego nieobecnosc, toczyłabym jakies absurdalne analizy jego osoby

Gość ohohoho
Tutejsze forum,faktycznie ,częstokroć cechuje przekraczanie pewnych barier.Ale są ludzie,którzy ,najwyraźniej,lubują się w tym.

"Ludzie,czy fakt bycia anonimowym tak potrafi wyluzować,że walicie dla samej chęci dowalenia?" nie oburzaj sie - chcialem zobaczyc jak zachowa sie ktos, kto ciągle szkaluje wszystkich facetów gdy ktos po nim pojedzie... :) Liczylem przyznam na dystas - naprawde

Ja już raz napisalam cos osobistego.Pojechano po mnie jak po łysej kobyle. Retro podłozyła się. Ale powiem jedno... chciała tego.

Powiem Ci Samica tak - zdarza się , że ktoś ufając, albo przez nierozwagę, albo przypadek odkryje swoje słabe, bezbronne miejsce. Ale tylko szuja to wykorzysta i w nie uderzy.

Gość ohohoho
Uprzedzam,że jak komiczne wyleci z jakimiś lodami,czy sprośnymi aluzjami,czy z przeholowaną analizą kogokolwiek z forumowiczek lub forumowiczów,tak,że poczują się dotknięci-----to będę go kopać i prześladować ,aż mu to kafeteryjne życie zbrzydnie. Mam już na podorędziu parę wałków i patelni. Kocham żartować,ale nie będę przyklaskiwała facetowi,któremu palma odbija.

Do Komiczne: powiedziałes / napisałes niedawno że masz pobłazliwy stosunek do tego co piszę. Nie masz, to jedno. Po drugie: tylko w tym towarzystwie które zebrało się na tym topiku masz rację bytu. Dlaczego? proste. Bo jest to grupa ludzi która prowadzi dyskurs na wysokim, satysfakcjonującym ciebie ( i mnie ) poziomie. Poprzez moje topiki wyodrębniła się pewna grupa osob o podobnym poziomie inteligencji, z którymi ty Komiczne możesz sobie po prostu pogadać. Reszta towarzystwa przebywającego na kafe nawet nie zwróciłaby na ciebie uwagi, a twoje posty uznala za nawiedzone ględzenie. Chocby z tego względu, Komiczne , powinieneś ludziom, którzy się ty zebrali, okazać nieco więcej szacunku. A teraz spójrzcie na tytuł tego topiku.... Jeszcze raz.. I jeszcze raz.. :) :) :)

komiczne- a ile razy jeszcze to samo napiszesz? ;) chlopie powiem tak - jakiekolwiek były twoje zamierzenia- nie wyszło- spiepszyłeś sprawę powiedz przepraszam i tyle

Stronniczy,przeciez o tym wiem.Wiesz ilu ludzi mnie zawiodło?bardzo dużo bo gdy zjełam maske klowna ludzie zaczeli mi dowalać.Nie mam wyrzutów sumienia,chyba nic nie napisałam do Retro co mogło by ja zaboleć.

Samiczko wiem:D Stronniczy szuja powiadzasz??? Ciekawe ze takich oporów w byciu szuja nie było jak mnie dowalano.

Gość ohohoho
złośliwaa samica30 --ps...i wkleję w swoją stopkę jego 2 fotki

Gość ohohoho
Stronniczy,przeciez o tym wiem.Wiesz ilu ludzi mnie zawiodło?bardzo dużo bo gdy zjełam maske klowna ludzie zaczeli mi dowalać.Nie mam wyrzutów sumienia,chyba nic nie napisałam do Retro co mogło by ja zaboleć. -dobrze,że o tym napisałaś.Jak ktoś Ci będzie chciał dołożyć,też dostanie ode mnie patelnią.

Gość ohohoho
pisłam o fotkach komicznego!!!!! Ja nie mam stopki,bo pomarańcze to mój żywioł,ale Ty możesz mu robić reklamę za darmo.A co ,nie wiesz jaki uroczy jest i nie znasz jego przemyconych na kafe zdjęć?

Justyna, powiem dosadnie - jeśli nawet ktoś sam wypina tyłek, to naprawdę musisz w niego kopnąć ? Naprawdę musisz ?