Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

ohohohoho ---racja!! albo topic typu: kocham komiczne, zrobie loda komiczne itp

ohohohohhooo ale dlatego zaznaczyłam że chodzi o te typowe "pomarańcze" trole- które są tylko po to żeby komus dopierrrrrrr do pieca nefry:D te tematy były boskie boskie! zreszta u nas jest sporo superrrrr tematów ;) tak jak i u was ;)

Cholera :Oale wiem jedno Topiki Retro stworzyły naszą paczkę,i rzeczywiście tak jak Retro kiedyś napisała,ze wlatuje na jej topik jak jestem zła na facetów.Komu sie wtedy ode mnie obrywa?---komicznemu.Kuzwa no szkoda. Tak siedzenie na kafe nie jest powodem do dumy.

Gość ale ja lubię takie topy
mała dygresja,Ike na jaki farbujesz?;)taki co za zdjęciu,bo mi sie podoba:D proszę o namiary na farbę:P

u nas jest jestem w ciaży czy moge jeśc makrelę do przeciwniczek sloiczków ech ogolnie kupki pieluchy rzyganka ząbki - super!

zawsze na ten sam - czerwony- na zdjeciu to juz jest ten że czerwony ale wyplowialy:P ;)

farba intensywna czerwien garnier

czerwony,ale namiary chcę:D czyli nazwa i firma:)dawno nie miałam czerwonej łepetynki;)

ok,dzięki bardzo;)

jak wyzej;) samica- a co ty będziesz chlopa słuchac ???????????? daj spokoj ;)

co do farby powiem ci ze naprawdę jest fajna- chociaż tak bogiem a prawdą to ta xzerwien jest troche przygaszona- ale wcześniej wypróbowywalam inne cudaki loreale, natural and easy i jakies takie trójtonowe co kurrrna wszędzie ta farba byla tylko nie na wlosach- i pupa- a ta jest spoko

ja mam teraz na włosach brąz,ale czuję sie zbyt naturalnie:P czas to zmienić:P ok,już nie wprowadzam zamieszania,to nie temat o włosach;) nie wiem czemu tak dużo ludzi uwzięło się na Retro,nie czytałam jej topików,więc się nie wypowiadam:) miłego wieczorku🌻

PS ja mam natural & easy- i mam po niej świetne włosy-nawet nie kolor,ale błyszczące,lśniące i w ogóle;) już nie offtopicuję:P

ale to chyba tez garniera? mi wyszły jakieś takie mysie to tak na zakończenie ;) też juz siedze cicho;)

kolor może i bez rewelacji,ale o dziwo-farba podleczyła mi włosy:D bo troche już zmasakrowane były PS to wcale nie offtopic:P

Gość ohohoho
Wyznam Wam,że dzięki Komiczne nadrobiłam lekcje z asertywności,za co jestem mu dozgonnie wdzięczna. Chyba się rozczulam....oh.

ehhhhh ja opuszczam wasze skromne progi- widac mój maż to zboczeniec- bo mnie teraz po tym farbowaniu na sexy namawia;) a skro namawia to co mam nie skorzystac ;) dobrej nocki życze :)

Spadam do domu, ale: \"chlopie powiem tak - jakiekolwiek były twoje zamierzenia- nie wyszło- spiepszyłeś sprawę powiedz przepraszam i tyle\" wyszlo doskonale :) Po pierwsze - popatrzylem sobie na forumowych facecikow wazlinki... Sporo jest takich... Uwazaja, ze będą uznani przez kobiety za fajnych, gdy podczas krytyki rodzaju meskiego do tejze krytyki się przyłączą... Po drugie - bardzo interesujące zjawisko - jest cos takiego jak ogolne przyzwolenie na kobiecą agresje i chamstwo... Retro zalała forum kalumniami na temat facetow... Niby ktos tam protestowal, niby ktos tam krytykowal, ale ogolnie - szkalowanie facetow jest dozwolone i fajnie sie o tym gada :)... Ale... Niech tylko facet jej na to odpowie - wtedy robi sie prawdziwy armagedon... prawie wszystkie kobiety staja murem za tą biedulką skrzywdzoną... Do tego dochodzą wazelinki-klakierzy takie jak stronniczy - bo sie chlopina naslucha przy okazji od podnieconych kobitek, jaki to z niego swietny facet... ego rośnie To fajne... Ale to retro uzurpuje sobie tutaj pozycje wrazliwej kobiety... Skąd wiec ten zalew agresji i chamstwa? no tak, bo to przeciez kobieta jest :D skrzywdzona, wiec jej wolno... A potem tenze fajny, przyklaskujący facet pyta: \"Justyna, powiem dosadnie - jeśli nawet ktoś sam wypina tyłek, to naprawdę musisz w niego kopnąć ? Naprawdę musisz ?\" Po pierwsze - jakie to dosadne - ojej...:D Sronniczy!!! Pewnie nie usniesz po tych ostrych slowach :D Odpowiem Ci - jesli wystawia tylek, nie trzeba kopac... Ale jesli wystawia tylek i robi na mnie kupe - to juz owszem.... a retro ma prawdziwe rozwolnienie... Mega biegunke... To tak dla wyjasnienia ike - co mi sie udalo... Relatywizm, relatywizm i jeszcze raz relatywzm wyszedl... I na koniec - dzieki temu jaskrawie pokazalem, czemu retro ma takie problemy z facetami... Widac to teraz czarno na bialym.. Bo dręczy ich i dręczy i atakuje, poniża, bedac przekonaną, ze jej wolno... taki automesjanizm... Gdy ktos wreszcie jej odpowie, wpada w rozpacz i histerie... I wola o pomoc... I lamentuje... A wy ją w tym wspieracie... To byl taki maly eksperyment To tylko forum, wiec ja to zrobilem na zimno... W realu pewnie potrafi naprawde wkurzyc swym zachowaniem... Wiec tam, jest jeszcze ostrzej :) Uwazasz sie za bojowniczke na froncie walki z mezczyznami retro... Jestes kiepska - wojownik umie nie tylko zadawac ciosy, ale i je przyjmować... A Ty jestes tak slabiutka, ze liczysz caly czas na to, ze Twoje ataki będą powalajace, lub tez ktos nie bedzie chcial Ci oddac... Kiepska ta Twoja walka

Gość ohohoho
szkoda,że nie masz kamerki..hehehe

Gość ohohoho
O rany,ależ komiczne napłodził....

komiczne ;) masz swoja meska rację ale nie wymagaj od kobiet żeby przytakneły facetowi retro owszem jest znana z ataków na waszą płeć ale nie tak dosadnych a mnie dosadnosć w użyciu do kobiety poprostu nie pasuje i pisze to bezstronnie bo nigdy retro w atakach na facetów nie wspierałam zresztą szczerze poiedziawszy o 23 jakoś nie chce mi się tolkować tego tematu ;) spij dobrze komiczne - bo jak sam mowisz to tylko forum ;)

o Matko Baska:D tak się wciągnąć w życie forumowe żeby pisać całe wypracowania???:D

prawda jest taka ze nie umiałes przyjąć krytyki facetow, wziałeś to zbyt bardzo do siebie, zamiast zaatakowac kobiety lub obronic swoje zdanie na dany temat, to zaatakowales autorkę osobiscie, a to ruch ponizej pasa

Drogi Komiczne :) czekalam na ciebie:) po raz kolejny się nie pomyliłam, wiedziaLam że dyszysz chęcią odpowiedzi, kolejnego ciosu... Piszesz; to tylko forum. Nie tylko , prawda..? To twoje kólestwo, twój teren. To częśc twojego życia, miejsce gdzie spędzasz po kilka godzin dziennie... to nie jest tylko forum. To tutaj otrzymujesz to co jest ci tak niezbędnie do zycia potrzebne: podziw, uwielbienie, szacunek, cały ten blichtr kótrym się raczysz... Twoje ciosy komiczne byłby w pewnością bardzo bolesne, gdyby były nieco celniejsze:) Nie umiałam przyjac twego ciosu, uważasz.... nie musiałam , bo jak zapewne zuważyłes, zdązyłam zrobić unik, nie wiem jak mi się to udało, ale chyba po prostu mam refleks...:) a ty zarypaleś pięscią w ścianę. nie dziw się że troche poboli. apropos bronienia mnie: Stronniczy, owszem, jak nick nakazuje, przyjął pewną stronniczą postawe, jego wybór, mogę mu tylko podziękowac, ale nie wiem , może któregoś dnia też mu się czymś narazę...:) z resztą osób też miałam niezła przeprawę.. ( Ike- kochana:) to tyle. Komiczne, nie roszczę sobie prawa do twojej pozycji na tym forum, jest twoje, oddaję z szacunkiem . szanuj ludzi z którymi masz o czym pogadac. Ja jestem jednym z nich. Nie kobietą już, ale człowiekiem. czy relacje typu człowiek- człowiek są ci już obce...?:) pozdrawiam. też namłodziłam.:)

Gość ohohoho
Nie warto brać wszystkiego tak do siebie i tak na serio.

Gość ohohoho
No nie wiem,ale sprawa wygląda poważnie.Chyba został kiedyś pożądnie zraniony.