Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

Gość ale ja lubię takie topy
zastanawia mnie jedna rzecz-byli tu jacyś faceci którzy bronili Retro-dlaczego Komiczne to tak boli?:D i od razu zarzuca im że tak robią bo są słabi i chcą się przypodobać:D a może oni TAK NA PRAWDĘ MYŚLĄ??? ale przecież męski jest tylko ten kto zdepcze i zmiesza z błotem kobietę:)

witam, miałam nie pisać na topikach Retro, gdyż od jakiegoś czasu stałam się przezroczysta dla niej - co dla mnie było sygnałem widocznym, iż mnie tutaj nie chce, a staram się w miarę możliwości szanować odczucia innych, poza tym nie należę do Waszej paczki i na dokładkę nie mam czasu na regularne i długotrwałe pobyty na kafe na początku -mojego początku - na topikach Retro podobało mi się, potem coraz mniej myślałam przez moment, że to tylko prowokacje lub też próba zebrania jakiś danych psychologicznych lyb socjologicznych w sieci potem pojawiła się lekka niechęć nie dlatego, że ja stałam się przezroczysta (mam grubą skórę na tyle, że nie interesuje mnie opinia nieznajomych) i zaczęłam się zastanawiać skąd ta niechęć? teraz chyba wiem przeczytałam cały topik wróciłam od chorej matki wściekła, zła, bezsilna, a pomimo to siadłam i przeczytałam nie powiem dokładnie o co mi chodzi, bo jest to zbyt intymne, zbyt osobiste - moje wnioski, a to topik Retro, więc nie czas na moje wynurzenia - jestem tylko gościem wiem jedno, Retro jest silna, ale nie onacza to, że zdjęcie kolejnej łuski z jej wizerunku daje prawo do ...jechania i pseudoanaliz choćbyście nie wiem, jak dobre mieli chęci, takim czymś, kiedy się nie zna kogoś na tyle dobrze, aby z niemal stuprocentową pewnością dotrzeć do dna problemu, można wyrządzić ogromną krzywdę szkoda wręcz, że w ferworze przepychanek nikt, może poza Klaudką, nie zobaczył, tego co widać? a może nie szkoda, ale dobrze? Stronniczy - miał dobre chęci - topik obnażył każdego w jakiś sposób czy było to celowe, wie tylko Retro. mówicie, że każdy wkłada maskę na kafe? może nie każdy może będąc tutaj wiele miesięcy, wiele lat, po kilka godzin dziennie - jak niektórzy - w głowie wam się nie mieści, że można tu wpadać, aby się zrelaskować, pośmiać, a nie tylko brylować? nie boję się netu mam nudne życie \"nudne\" z punktu widzenia kafe mam męża tego samego od kilunastu lat, kocha mnie, nie zdradza, a przynajmniej ja o tym nie wiem, nie bije, nie chleje, itp, nie mam kochanka, nie jestem pasztetem, mam pracę, która dla mnie znaczy wiele nie mam anorgazmii, trudno mnie wyprowadzić z równowagi - no może Komicznemu czasami się udawało na moment ;) nie mam powodu, aby zakładać topiki, nie mogę dzielić się pewną wiedzą, gdyż nie wiem przecież z kim rozmawiam, a wiedza dotyczy innych, bo ja nudna jestem z tym moim życiem pomimo tego, że jestem krótko, napisałam tyle rzeczy o sobie, że moi znajomi z łatwością byliby w stanie mnie zidentyfikować nie każdy tutaj piszący ma konkretny cel! mówicie, że nie ma interesujących topików ważnych pytań? osób, którym moglibyście pomóc? to czemu tylko garstka pomarańczy wypowiedziała się na topiku pewnej dziewczyny, topiku, który prawdopodobnie nie jest ściemą, ale jest wołaniem o pomoc! jakąkolwiek? tak, nie jest interesujący, bo w swej prawdziwości, aż bolesny i ...nieciekawy - tu ukłon w stronę Nefrytki nie każdy ma dystans do forum Komiczne - Ty go nie masz, choć jak mantrę to powtarzasz niestety sam siebie oszukujesz a szkoda! dobranoc! powodzenia Retro uda Ci się tylko wiesz co? przestań tak mocno szukać i chcieć!!! tu jest jeden z Twoich błędów - w sile chęci i napięciu, jakie to w Tobie wywołuje! 🖐️

nie czytałam za dużo Retro -więc nie będę się wypowiadać o jej topikach,za to czytałam sporo Komicznego:) i on bardzo,ale to bardzo lubi zarzucać ludziom coś,co sam też robi:) to tak jakby złodziej opieprzał kogoś za to że kradnie:) to jest nawet zabawne:) ale to tylko moja subiektywna,mała obserwacja:)

ludzie ALE WY DUŻO PISZECIE:D:D

Gość ohohoho
a tak po prawdzie Pięknie i spokojnie.Twój wpis skojarzył mi się z końcem powieści Agaty Christie,kiedy to rozszyfrowana zostaje zagadka.

ja nigdy nie angażuję się w tematy tak,aby takie długie wypowiedzi chciało mi się pisać;) może to i dobrze,jeszcze nikt mnie przynajmniej nie zanalizował:D

Ja nie czułem się obrażony jako facet. Spokojnie Retro, ja nie jestem damski bokser ;)

ja tylko nie mogę zrozumieć co taki przystojny,bogaty,fantastyczny facet(jak sam twierdzi) jak Komiczne widzi w gnojeniu ludzi?): on sobie upatruje "ofiarę" i za nią łazi :D tak jak c.r.e.a.m-komiczny za nim dosłownie biega po całym forum aby tylko mu dowalić:D ja takie postawy widziałam tylko u ludzi z przegranym życiem-tak w realu:)

Gość ohohoho
A mi nie przeszkadza,że ludzie dużo piszą.Przynajmniej jest jakiś sens siedzenia tutaj o tej porze.

mi też nie przeszkadza,tylko-jak im się chce?:) a może po prostu jestem za leniwa aby tak sie wkręcić w dyskusję;) dobranoc wszystkim:)

Gość ohohoho
Dobranoc ,radosnych snów.

A niech to ! teraz z całą ostrością to do mnie dotarło - ani przez moment nie czułem się urażony jako facet. Dziwne :O Ani chybi, coś z moją męskością jest nie tak. Kobiety nie wzbudzają mojej agresji, faceci czasem i owszem. Cóż, słabość nie radość :)

Po prawdzie to juz teraz nie wiem..czy dobrze, ze sie tam udzielilam i chcialam pomóc czy źle...:O Chyba sobie odpuszcze wszelakie porady:O

Gość pieknie napisane
a tak po prawdzie...pięknie napisane.... na topikach gdzie jest jak się zdaje ból prawdziwy nie można za bardzo pobrylować po prostu... tam nawet komiczne nie dowali, bo on też ma jakąś granicę.... co innego wiekowe dziewice...poniewierane żony...słabi faceci bez dziewczyny...

nefry --- ty sie nie martw czy dobrze czy nie, mądra kobieta z ciebie to i rada pewnie była dobra hehehe

Dobranoc, jak to łatwo powiedzieć. Prognoza mówi, że mogę nie zasnąć ;)

Gość Justyna ale to tak jak
w realu:) człowiek prosi o rade a i tak zrobi swoje:) zawsze tak jest:)

Gość pieknie napiane
zabawne to jest dosyc.... tekst ładny nie musi wykluczac argumentów, dopiero wtedy jest w nim siła. argumenty, siła przekazu. chyba, że się atej agrumentacji widziec nie chce.

Justyno napisałam, co myślę po przeczytaniu całości topiku nie interesuje mnie, czy to piękne, czy żałosne, jest to moje cieszę się za to, że uważasz, iż inni są merytoryczni i konkretni w przeciwieństwie do mnie np ja tu wpadam w biegu, nie uzurpuję nawet sobie prawa do bycia ważną w tym świecie - jak to napisała dziś autorka - świecie "ludzi na odpowiednim poziomie" nie jesteś w stanie tego pojąć, że ktoś może powiedzieć co myśli, bez chęci zabłyśnięcia? :O dobranoc PS Nefrytko bardzo dobrze, że tam wpadłaś nie wkręcaj sobie czegoś ja nie jestem i nie chcę być wyrocznią tę rolę ma zarezerowanych kilka innych osób tutaj, gdyż tego chcą i sprawia im to radość z mojej strony - koniec w tym temacie!

Gość .cien
a tak po prawdzie fajnie napisalas.. dzieki temu ja juz nie musze, ujelas to idealnie

Gość pieknie napisane
nie wiem w jakim celu uczepiłaś się semantyki...widocznie masz w tym sówj cel. chcoć przyznam, że lepiej byloby gdybyś uczepiła się argumentów. ale co kto lubi.

Gość o co chodzi k*wa
pannica sie zakochała a wszyscy dostali amoku

\"z resztą osób też miałam niezła przeprawę.. ( Ike- kochana \" retro to niby ze mną?? :D wiesz retro myslę - co sama wcześniej przyznalas -że cios komicznego był celniejszy niż piszesz- ale mniejsza o to widzę otwarta walkę 2 silnych osobowosci może szkoda że do niej doszlo a może miało do niej w końcu dojść może fakt faktem facet atakowany non stop w końcu wymierzy dużo boleśniejszy cios mysle jednak że będąc na topikach retro więcej rzeczy trzeba traktowć z przymrużeniem oka - może wtedy do takiej sytuacji by nie doszło dla mnie jest to o tyle niefajna sytuacja- ze bardzo lubie i wypowiedzi retro i komicznego- chociaz oboje czasami wychodza poza granice na szczęście to nie moja wojna - swoje powiedziałam bo miałam taką potrzebę co do reszty- sama dobrze wiem, że czy czat czy forum , czy inn tego typu forma potrafi dowalić człowiekowi mocno- bo chociaż rozmowy zostają tutaj to emocje z nimi związane tkwią w człowieku sama doświdczyłam czegoś co dotkneło na tym topiku retro- może dlatego uwżam że komiczne przesadził uwazam że powiedzieć przepraszam to żaden grzech i wstyd sama kiedys nazwałam poleole przydupasem i przeprosiłam chociaż tez mogłam iść w zapartę że w danej sytuacji miałam rację ech mętlik mm w głowie - wiem że nic nie wiem i niech tak zostanie poza tym myslę że i retro i komiczne nie przyszi tu na sąd

ps a sex był udany;)

aaaa napiszę jeszcze o topikach poważnych gdzie ludzie szukają rad- omijam takie topiki bo mnie kurwica strzela jeśli komus się radzi i chce się dobrze a ktoś jak grochem o ściane- ludzie zakładają takie topiki by znaleść słuchaczy nie rozmówców- nie słuchaj argumentów tylko z uporem maniaka mówią swoje obarczając swoim problemem osoby które nawet nie mogą pomóc bo ktoś tej pomocy nie przyjmuje

pijęt ą kawę piję i myslę (łał) i jeszcze wam coś napiszę to że komiczne zaatakowal personlnie jest akurat jak najbardziej fair- bo jeśli ma się żal do kogoś abo ktoś nas uraził powinnismy takować personalnie a nie ogólnie retro miała manię atakowania całego świta facetów tylko dlatego że część z nich nadepnęła jej na odcisk- i to najbardziej każdego u retro raziło- wrzucenie wszystkich do jedneg wora- trudno żeby komiczne za to że retro miesza facetów z blotem miał odpowiedzieć takim samym ciosem i np grzecznie napisać że wszystkim babom przydałyby się wiadome czopki czy piguki czy inny wynalazek zaatakowal osobę atakująca- a że zrobił to zbyt ostro to już zupełnie inna sprawa