Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazia ...........

nie cierpie Rumunów

Polecane posty

to są Romowie mówią na nich też Rumuni bo najwięcej Romów osiadło właśnie w Rumunii a Cygan to to samo co Rom tylko ze obraźliwie.

Gość wesoła żydówka
O co mnie tam Rumuni albo Cyganie przeszkadają ? phiii. Każdy ma prawo do życia i egzystencji. Czy nie jest ciekawiej jak kultura jest bardziej różnorodna. Lubię jeździć na te cygańskie festyny, gdzie ładnie śpiewają sentymentalne, skoczne piosenki, taki np Giani albo Don Wasyl Roma. Powiem Wam tak: człowiek inteligenty, kreatywny z wysokim stopniem wyobraźni - czerpie inspiracje od innych ludzi, którzy są różni od niego. Nie chodzi o inspiracje artystyczne (akurat nie jestem artystką) ale ogólnie o życie o sposób postrzegania świata o podejście do życie etc.

Gość ja też nie cierpię
rumunów.....:-o

Na poprawienie humoru: Facet kupił strzelbę i chciałby ją wypróbować, ale nie wie gdzie. Sprzedawca w sklepie powiedział mu, że jest teraz sezon na Rumunów, no to facet chodzi po mieście i szuka Rumuna. Zobaczył Rumuna grzebiącego w śmietniku i nie namyślając się od razu go zastrzelił. Zrobiło się zbiegowisko, przyjechała policja i przesłuchuje ,,myśliwego,, : -Panie, dlaczego pan zastrzelił tego Rumuna ? -Jest sezon na Rumunów, no to myślałem, że można. -Ale przy paśniku ???

Gość jugolskie nasiona
nie znosze jugoli pakistanczyków ... w ogóle jestem rasistką austriaków jeszcze dorzuce bo te kasztanskie gęby też mnie wnerwiaja

Gość fantastiko
dwa ostatnie wpisy żałosne i świadczą tylko o tym, że w życiu nic nie osiągneliście a co gorsza nic nie osiągnięcie....

Gość jugolskie nasiona
👄

Gość fantastiko
taki sposób na poprawianie humoru mają tylko prostacy.

Gość jugolskie nasiona
może cię pogilac bedzie moze inteligentniej sztywniaku :P

Gość do izzzzzzzzzzzzzzka
żydzi mądrzy??? :D hahahahh u nas rządzą od wielu lat w polsce i nic nie osiągnęli fajtłapy :P

Gość ja powiem tak
Bo oni u nas rzadza dla wlasnych korzysci, a nie naszych:P

Gość Liliananana
Wiecie co, to starsznie chamskie co piszecie. Jak mozna tak obrażać innych ludzi. Mój chłopak jest Rumunem i jest wspaniały. Wielu polskich nieudaczników i prostaków mogłoby sie od niego baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo nauczyć. Niemniej pozdrawiam wszystkich, zarówno poskich jak i zagranicznych ksenofobów, homofobów, rasistów oraz Murzynów.

Gość rasowy ksenofob
lalka, sprzedajesz się rumunom? nieładnie

Gość jugolskie nasiona
lubisz takie typy to gratulacje ! Masz prawo ich kochac a my ich nienawidziec

Gość Liliananana
heh, czy to miało być śmieszne, czy znowu obraźliwe? Po pierwsze to nie potrzebuje kasy, bo mam tyle, że mi wystarcza. A po drugie to jeszcze z nim nie spałam, więc widzisz, nawet w tej kwestii jest lepszy od tysięcy polskich napaleńców.

Gość dupamaryna
Nie obrazaj POLAKÓW a może nie zasługujesz na porzadnego POLSKIEGO faceta! A ciekawe jak długo ten twoj bedzie taki idealny hehe

Gość do tej z rumunem
masz racje polscy faceci to napaleńcy i gwałciciele

Gość jdjsjdvnkjsdnvkj
ja też ich nie cierpie, wszedzie ich pełno.