Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazia ...........

nie cierpie Rumunów

Polecane posty

Gość grazia ...........

jak ich widze to zaczynam byc rasistką.Nie przeszkadzają mi ludzie innych narodowości, nie patrzę z obrzydzeniem na murzynów.Ale Rumunów wszedzie jest u nas pełno.Wiecznie żebrzą, ich brudne dzieci kradną w sklepach.Czy nie mogą wyjechac do siebie?

Gość grazia ...........
no Polaków u nas też pełno,ale są u siebie.

Gość nie rasistka jeszcze
ja nie cierpie Eskimosów i Pigmejów jak ich widze to zaczynam byc rasistą.Nie przeszkadzają mi ludzie innych narodowości, nie patrzę z obrzydzeniem na murzynów.Ale Eskimosów wszedzie jest u nas pełno i Pigmeje też siękkręcą. Wiecznie żebrzą, ich brudne dzieci kradną w sklepach.Czy nie mogą wyjechac do siebie?

ja nie cierpie rasistów i arabofobów jak ich widze to zaczynam byc rasistą.Nie przeszkadzają mi ludzie innych narodowości, nie patrzę z obrzydzeniem na białych.Ale rasistów wszedzie jest u nas pełno i arabofobia też się kręci. Wiecznie żebrzą, ich brudne dzieci kradną w sklepach.Czy nie mogą wyjechac do siebie?

Rumunów czy Cyganów (romów)? ja nie znosze cyganow i arabow. tak generalnie.

Gość anglik
nie cierpie Polaków jak ich widze to zaczynam być rasista.Nie przeszkadzaja mi ludzie innych narodowości nie patrzę z obrzydzeniem na murzynów.Ale Polaków jest u nas pełno.Wiecznie zebrzą ich brudne dzieci kradną w sklepach.Czy nie mogą wyjechać do siebie?

Zeby kogos nie cierpiec, to chyba trzeba wiedziec kogo??? Ilu RUMUNOW widzialas na oczy? Bo raczej niewiele maja oni wspolnego z \"cyganami\". ktorych zapewne masz na mysli.

Gość izzzzzzzka
niestety zgadzam sie z autorką.Nienawidze ich.Tyle razy mnie zaczepiali,raz próbowali okraść.Niestety chyba sami sobie zasłuzyli na niechęć.

Gość cygan a rumun to to samo
we włoszech gonią i jednych i drugich i nawet nie rozróżniają bo oni do siebie podobni :)

Gość izzzzzzzka
do anonimowa jedza:) ja też kurcze mówiłam o Romach nei o Rumunach:) nie doczytałam:) Tak wogóle to nei chodzi o brak ich akceptacji z mojej strony,ale np nie mogę patrzeć jak puszczja małe dzieci na "żebry" a sami biegaja z telefonami za kilkaset złotych.Nie mówmy wiec o biedzie.Zal mi tych dzieci,ucza ich od dziecka wyłudzac ich pieniadze.Wiesz kilka lat temu mojej kolezance obok mnie wyrwały portfel i uciekły,a chciałyśmy im dac trochę pieniażków bo bylo mi ich poprostu żal.Nie uważam ze my Polacy jesteśmy źli,zobaczcie jak pomagamy ludziom,naprawde pomagamy.Codziennie to dostregam.Niemniej ja osobiście wolę kupić komuś coś do jedzenia,nie dawac już pieniędzy.

Gość izzzzzzzka
sorki za niegramatyczną formę wypowiedzi,ale równocześnie pisze prace dyplomową:) i myslami jestem gdzie indziej:)

Gość izzzzzzzka
do" kto jest gorszy ":) Nie mopżna mówić że ktoś jest gorszy ktoś nie,poprostu można kogos lubić lub nie za konkretne zachowania.Ja nie lubię kogoś jak kogos się boję.Osobiście może nieco przesadziałamz tymi Romami,bo tak naprawde nie znam osobiście zadnej rodziny Romańskiej,zapewne sporo z nich może być dobrymi ludxmi,chyba zbyt uogólniłam,niemniej za nachalność wileu z nich poprostu ich nei lubię.

romskiej a nie romańskiej :D ja nie lubie arabow i romow poniewaz nigdy nie spotkalam pozytywnego araba ani pozytywnego roma. wszyscy albo mnie probowali okrasc, albo w rozmowie jeden powiedzial ze nalezy polakow okradac :/ albo zebrali nieuczciwie (tzn klamali) albo nie potrafili sie zachowac publicznie, albo mnie napastowali. i nie mowie o kilku osobach, ale o kilkudziesieciu jesli nei wiecej.

Gość grazia ...........
rzeczywiście chodziło mi o cyganów.I zauważyłam,że mają tragiczne podejście do Polaków.Szkoda mi tylko ich dzieci ,bo jak widzę jak żebrzą to, ich rodziców wykopałabym na zbity pysk.

Gość izzzzzzzka
Tylko tyrzeba im przyznać że są uzdolnieni muzycznie:)

Żyd z Tel-Awiwu - prawdziwi Żydzi byli przed wojną.I albo wyjechali do USA albo mieli honor zginąc.Ty jestes zwyklym gudłajem :-p

Gość mniunia
a mi kiedys maly cygan strzelil z bliskiej odleglosci pistoletem kulkowym w noge, myslalam ze go tam rozniose, a rodzice siedzieli i nic nie zrobili, przez gowniarza mialam sinca na calym udzie przez dwa tygodnie, ale to tacy ludzie, kiedys w rozmowach w tku jeden tatus stwierdzil ze jego synus to romskie dziecko i dlatego jest niedobry, masakra

Gość izzzzzzzka
Ale czu piszenie negatywnie o Zydach? Przeciez zachowują sie normalnie,nie są męczący,złosliwi,nie stanowią zagrozenia.sa to czesto bardzo mądrzy ludzie.Znam kilkoro Żydów i nie mam do nich żadnych obiekcji.Co innego z Romami,ich sie boje.

Gość izzzzzzzka
miało byc,a czemu piszecie xle o Żydach

Gość izzzzzzzka
do przedłużacz orgazmów:) ale zastanawia mnie dlaczego panuje taka opinia:) Jesli ktoś jest mądry to czemu nie?:)

Gość a mnie arabi brzydzą
wydają się tacy niedomych jacyś i obleśni :O

Gość izzzzzzzka
podejrzewam że Araby myslą to samo o nas:) Nie do nich nie mam obiekcji,moze neico dystansu po 11 września,ale jeśli nie patrzymy na fanatyków,to taki sam naród jak inni.Nawet jesli sa niedomyci to nei stanową zagrożenia:) zawsze mozna sie odsunać:) Polacy też bywają niedomyci:) co wyjkątkowo czuc w upalny dzień w autobusie:)

Gość wesoła żydówka
nie cierpię rasitsów i ograniczonych ksenofobów a tak poza tym to wszytkich cierpię peace

Gość izzzzzzzka
wiesz mi,wydajwe mi sie ze w Polsce nie jest duzo rasistów,wiecej w innych krajach.Dla mnie nie ma znaczenia kto jest moim sąsiadem:),a Araba mam w dalszej rodzinie:)Jest kapitalnym człowiekiem,a pisałam o Romach tylko dlatego e codziennie przejeżdzam obok ich dzielnicy i codziennie mnie zaczepiają,wiec mam prawo ich nei lubić,niemniej nei znaczy to ze nie akceptuję całego ich narodu,poprostu ich zachowania.Boję się poprostu.

izzzzzzzka - dlaczego ? To niemozliwe do opisania w kilku zdaniach.W kazdym narodzie sa dobrzy i źli.Madrzy i głupi.Patrioci i zdrajcy. Mnie sie wiele rzeczy nie podoba,niektóre nacje tez nies a mi bliskie.Ale sianie nienawiści nie prowadzi do niczego dobrego. Tu jest forum więc mozna zale wylać.Madrze i głupio.Jak widzisz,przeważaja te głupie. btw - jestem za turystyką,ale nie za migracją w kształcie z ostatnich 3-4 lat.

Gość mniunia
moi sąsiedzi to portugalczycy, wlosi, turcy, szwajcarzy i polacy, wszyscy są spoko oprocz polakow ;) kazdy sie usmiechnie, przywita, zagada, polacy sie nawet nie spojrzą, to jest zajebiste :) nie mam uprzedzen do nikogo, ale cyganie mnie wkurzają i moi sąsiedzi polacy tez

Gość mis pryszczatek
mnie jeszcze żaden Rom czy Rumun nie próbował okraść nic do tych nacji nie mam