Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszystko widze...

Faceci czemu myślicie że jak zaliczycie Szmatkę z disco to jestescie bossami?

Polecane posty

Gość Wszystko widze...

Faceci tak się szczycicie że "to Wy nas zaliczacie" a nie na odwrót. :D Ale co trudnego jest w zaliczeniu tepej szmaty i latawicy z dyskoteki ? Powinno Wam być wstyd, że takie szmaty dupczycie. Natomiast zdarza się i tak, że kobieta spragniona sexu również "wyjdzie na połów" i to Wy zostaniecie zaliczeni, czy tego chcecie czy nie. Możecie sobie wówczas miec satysfakcję, że "zaliczyliście", a owa kobieta w tym samym czasie ma satysfakcję bo jest zaspokojona seksualnie i śmieje sie z Was , z waszego myslenia :D Podsumowując Wy faceci albo dupczycie szmaty albo sami jesteście szmatami :)

obiekt twoich westchnień wolał taką "szmatę" bzyknąc niż ciebie? zalatuje straszną frustracją:D

Gość Wszystko widze...
Nic z tych rzeczy doprawdy :) Ale natknęłam się na topik pt. " Dziewczyny czemu jesteście takie łatwe?" czy cos w ten deseń i napisałam jak ja to postrzegam :P

Gość Praying Mantis
Ponoc jest tak ze faceci nie sa stworzeni do posiadania jednej partnerki.

Gość uuupppupupu

Gość Kawaleros

Gość Wszystko widzę...
Szmatą nie jestem bo takim byle jakim dupkom jak Ty jacku się tykac nie daję. Szmatami sa tacy, jak Ty co to im się za dużo wydaje :classic_cool:

od razu widac ze jestes zakompleksionym kaszalotem ktorego powdzenie jest rowne zero dlatego obrazasz dziewczyny ktore chodza na dyskoteki i sie swietnie bawia a ciebie to omija bo jestes bezplodna starą panną :d

Gość daj im spokój kobieto
oni i tak są skazani na wyginięcie🖐️

a ciebie nikt nie chce tknac nawet kijem przez szmate no bo nie ma sie co czarowac z gowna bata nie ukrecisz

widzę tutaj poważny kompleks na tle kobiet uprawiających seks bez skrępowania i ich partnerów... ciekawe jakie są jego przyczyny? czujesz się gorsza? a może uważasz się za lepszą? :classic_cool: 🖐️

Jacek1982 Ty to jakis frustrat jesteś. Przeciez każdy wie, że Tobie to żadna panna nie pasuje bo wolisz sie dotykać się siusiakami z panami:-)

Gość stara panna z kotemmmm
rozdepczcie mnie jestem zywym gownem

Buble genetyczne.Każdy płód do któregoś momentu jest dziewczynka.A potem mały błąd i ...facio wychodzi.

Gość Wszystko widze...
rozdepczcie mnie jestem zywym gownem na ktore nikt nie zwraca uwagi

Gość
rzeczywistosc = > nie ośmieszaj się :D

nie dziwie im sie ze wola towarzystwo zgrabnej laseczki niz siedziec ze smetna peezda ktora wali smuty na kafe :D

Gość kiminimatri
autorko ..zgadzam się z twoim pierwszym wpisem..gdzie jest powiedziane ze to facet zalicza panne :D:D:D:D:D:

Gość Wszystko widzę...
Jacuś Ty o moje powodzenie się nie martw Chłopcze :classic_cool: do "a ja wygrałem zycie" --> Kobiety bez skrępowania uprawiające seks zaliczam do tej drugiej kategorii kobiet ( dalsza częśc mojego 1 postu ) No bo sorry ale laska, co daje się bzykać pijanym kolesiom zadyskoteką pod smietnikiem to dla mnie szmata. A topik ten wymierzony jest w męzczyzn, którym się za wiele wydaje, więc się Kobiety nie burzcie tak. No chyba, że jesteście tymi szmatami z dyskoteki to rozumiem Wasze oburzenie :classic_cool:

Gość Wszystko widzę...
kiminimatri --> No własnie :) O to mi chodzi .

sluchaj to ze nie zostalas porzadnie w zyciu przelecona nie uprawnia cie do tego zebys kogos obrazala :o :D :D :D

Gość Wszystko widzę...
Jacek sam walisz smuty na kafe :) Tak Cię to kręci, że uchodzisz tu za kretyna i bezmózgiego głupka ? O Jarku nie wspomnę, bo to kompletne dno :)

Gość Wszystko widzę...
Masz rację "przelecona" nie zostałam :) Sex za to uprawiam często, co zapewne Tobie jest obce :)

Gość Wszystko widzę...
Ty za to Jareczku swoje żałosne frustracje wylewasz na niemal kazdym topiku. Więc kto tu jest kaszalotem ? Dla Ciebie zresztą kazdy, kto napisze coś co Ci się nie podoba jest kaszalotem. Żal mi Cię w sumie, miałes pewnie trudne dzieciństwo. mama Cię nie kochała ?

troche ze zlej strony podchodzisz do tego. jezeli dziewczyna chce sie z kims przespac i szuka kogos nie nazwalbym tego lowami, poniewaz chetnych podejzewam jej by nie zabraklo. to kwestia szepniecia kilku slow na ucho facetowi czy zrobienie jakiegos gestu. natomiast w przypadku faceta sprawa nie jest taka prosta. nie zawsze moze liczyc ze znajdzie chetna dziewczyne z roznych powodow, dlatego jak juz cos znajdzie to chce sie tym pochawlic. z tym, ze nie mozna to uogolniac. nie tyczy sie to kazdego faceta.

Gość Wszystko widzę...
rekin oczywiście że nie dotyczy sie to każdego faceta :) Jest wielu super facetów. Jest jednak tez odsetek takich, co myślą, że nie wiadomo kim są bo "zaliczają" co sobote na imprezie panienkę.