Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejciujejciu

Obrzydliwe rzeczy związane z penisami

Polecane posty

Gość czarnulka666e
ja nie rozumiem....czlowiek dbajacy o higiene nie bedzie smierdxiec i nie widze tez nic obrzydliwego w braniu do buzi pamietam jak kiedys ze swoim facetem chcialam tego sprobowac nie powiem zebym za 1 razem byla jakas mega zadowolona ale po tym okazalo sie ze jest to naprawde calkiem przyjemne !:)i jednoczesnie podniecajace takze laseczki to ic strasznego ;)

Gość kala611
wam laski jest przyjemnie jak facet wam cipe lize i jakos go to nie obrzydza. A wy nie potraficie sie poświecic i zrobic lodzika swojemu facetowi. Przyjemnosc za przyjemnosc

Gość noooooooooooooo.2
Przecież nie każdy musi to robić.

Gość gość
co w tym ohydnego jeśli dba się o higienę ?? tak jak bym wzięła palec do buzi skóra i tkanka ;P, a tyłeczek po kąpieli to tylko skóra 👄 więc czego się bać co ?? FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Ale pieprzysz głupoty, żadna higiena/kąpiel nie usunie smrodu z wnętrza odbytnicy. Kto nie wierzy niech se wsadzi palec do tej niby czystej skóry/d**y i zaraz pod nos. Rzyganie gotowe jak 100 c****w !!!!! A już wyjątkowym kretyństwem jest branie do buzi penisa po analu, penisa ubabranego gównem.

Hm... Najobzydliwsze co może być związane z penisem to facet :P dlatego wymyslilysmy wibratory :P

Gość gość 12
Niektore baby mysla, ze sa lepsze od facetow. Kobieto nie chcesz oralnego seksu to nie, nie kazda musi lubic, ale nie licz na to, ze bedziesz mogla cieszyc sie tym samym dla siebie, a druga sprawa jak cie cos mega brzydzi w seksie to do zakonu. End of f****ng story

Gość gość
Jak się facet nie myje to i śmierdzi. Pipka tez śmierdzi jak właścicielka jest z higiena na bakier. Ja lubię piescic męża ustami i chętnie to robię, ale mąż wie ze ja do ust biorę tylko wymytego, czystego i pachnącego k***ska. I to też działa w drugą stronę - ja też bardzo dbam o higienę. W ogóle nie wyobrażam sobie jak można uprawiać seks nie dbając o higienę.

Gość Adam i Kaska
A my z moja kobieta lubimy na brudasa. Włącznie z pisingiem. Jesteśmy bardzo czyści i higieniczne ale czasami się umawiamy że dziś na brudasa. Poza tym robienie laski po analu to standard. W perspektywie mamy robienie kupy na siebie