Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czym do ludu

Co musi zrobić facet aby się fizycznie podobać ?

Polecane posty

Gość koles2
kto jest jedną i tą samą osoba ??

mnie sie podobasz za to ze interesuje cie zdanie kobiet na ten temat ;P

Gość surykotka
i tak zawsze liczy sie ten blysk, iskra, spojrzenie, chwila...jakkolwiek by to nazwac:) Albert Einstein nie byl przystojny...ale za to jaki intrygujacy:D

ja bym nie pytał na forum gdzie siedzą same nieudacznice z nadwaga :D

Gość surykotka
ojj zdziwilbys sie...:)

oj by sie zdziwil gdypy poznal prawdziwy powod siedzenia tutaj ;P

Gość kajak*
to tak szczerze ja mam hopla na punkcie higieny wiec ma byc -zadbany (zerwalam z facete, bo mial dziwny oddech - nie wiem jak czesto mytl zeby bo naprawde czasme calowanie z nim bylo niemilym przezyciem... czasme byl ok, a czasme naprawde NIE :o ) - ma nie pierdziec bekac i robic inne tego typu rzeczy ubrania czyste i pachnace najlepiej fajne marki - nie oszykujmy sie - nie jakies dzinsy z bazaru za 20 zl ... /my dziewczny sie staramy i wydajemy mnostwo kasy na coichy zeby sie podobac wiec nie widze powodu zeby facet nie mial tego robic/ dobry zapach perfum --oj miekna nogi :) to jest taka zewnetrzna warstwa a tak poza tym nic mnie tak nie podnieca jak facet inteligentny i dowcipny - naturalnie odwazny w wyrazaniu swoich msyli, tez tych bezposrednich i komsatych ;) - ja akurat nie lubie owijania w bawelne ... jak mu sie odobam, ma wymruczec ze wygldam super i dotkanac w odopowiedni sposob a jestem jego zawsze ...

musisz byc taki przystojny jak ja czyli brunet 190cm i 20 cm we zwodzie + fajan fura

Gość z czym do ludu
no ale problem nawet z tą jedną tak mi się wydaje...nie chce aby dziewczyny sikały na mój widok ale chce widzieć chiociaż, że akceptują jak wyglądam i są szanse na umówienie się ....nie chodzi o charakter bo jak mają go znać skoro nawet nie były ze mną na randce ?

a tak w ogole to myslalam ze tylko kobietki lubia tego typu fora... zaden z moich meskich znajomych tu nie zaglada hehe albo moze sie tym nie chwala... kto wie...

wy wydajecie kase na ubrania ?:o wez mnie nie rozsmieszaj bo zaraz padne!! wiekszosc studentek chodzi w rzeczach z lumpexu sa nieliczne przypadki ktore chodza w "metkach" ale to naprawde sporadyczne przypadki wiekszosc chodzi w szmatach z lumpexu i nie mowcie ze tego nie widac bo widac!!

matmka - pilem do tego, ze chudy facet wg. ciebie jest chory. Rozumiem, rozne gusta, ale w tym momencie to mnie obrazasz.

Gość dejot
zresztą wystarczy zobaczyć ile kosztują ciuchy na allegro dla kobiet , za 100 zł to się ubeirze się w całości włącznie z butami... a dla facetów ?? polówka A&F minimum 120 zl...

co ty czlowieczku moj rok urodzenia tak poniewierasz bo nik sobie z niego zrobiles... obciachu mi nie rob ;P Gdzie ty studiowales ze takie tylko kobietki widziales hehe

dla mnie facet gdy ma brudne paznokcie-dłonie,nie uprasowane ubranie i czuc pot wtedy z miejsca jest skreslony.

Gość surykotka
szczupli faceci sa mniammmm:)

Gość koles2
jest tu dalej ten pedał??

Gość surykotka
koles2- nie zaczynaj chlopcze...;)

Gość surykotka
Jacku drogi...prosze, nie obrazaj tej pani... kazdy ma prawo do swojego zdania, czyz nie?

Gość kajak*
no ja wydaje .... zarabiam i ciagle mam cos nowego i sexy - kazdy facet zawsze mi mowil, ze ubieram sie z klasa ... mam ciuchy praktycznie tylko z markowych sklepow - nie sweice metkami, bo ich nie widac ale gatunkowo super w lumpexie kupilam ze 4 razy jak mialam -nascie lat i w sumie nigdy dziadostwa nie nosilam, bo mi smierdzialo nawet po 5 praniach ...... tego samego chcialbym od faceta - niektorzy ciagle nosza to samo sprzed lat - moj ostatni facet mial okropnie stare i znoszone dzinsy jasne i wytarte - i byl wielce zadowolony ze sa armaniego .... kolekcja chyba sprzed 20 lat :o i sweterek mial jak moj ojciec :o ja lubie koszulki polo- sa seksi na milym meskim facecie ale naj- najwazniejsze jak ktos wspomnial facte ma nie byc ciapa i pytac co robimy dzis ...a co robimy jutro? ma wykazac troche krestywnosci i ZAPROPONOWAC cos fajnego ... a i dziewczynie cos wpadnie do glowy, zeby on sie nie musial ciagle wysilac .... ja nie robie jakichs wyszukanych rzeczy, ale fajnie jest jak facet zcasme wymysli zeby pjsc do ogrodu tropikalnego, wie ze lubie nature i krajobrazy to zabierze na wycieczke zeby pochodzic po pagorkach ... no proste, ale super rzeczy jesli ma sie radosc z robienia ich razem :) niewymuszona pewnosc siebie - to na nas dziala

do onnn - widzisz chodzilo mi o to ze w moim wyobrazeniu jest chory jak to za czasow moich prababc tylko te kobiety byly porzadane ktore mialy duzo nie tylko z przodu ale i z tylu. Rozumiesz - takie skrzywienie. Po prostu jak widze faceta chudego to boje sie ze go wiatr zdmuchnie zanim zdaze go za reke zlapac... mnie tez kiedys zarzucali ze mi kosci stercza i teraz wiem ile powinnam jesc zeby szkielecik ukryc i na dodatek kraglosci trzymac w odpowiednich miejscach ;D

jacusiu nie obrazaj sie - mamusia ci dzis skarpetek czystych nie naszykowala i musiales wczorajsze z NIKE zalozyc z zapaszkiem ehhhh ;P pewnie ich za czesto nie pierzesz bo boisz sie ze znaczek zblednie :P

no i moze mamusia tez sie pomylila i dresik z czterema paseczkami zamiast trzema dzis kupila :P

Gość surykotka
matmka- brutalna jestes;)

a tak propo lumpexow - nigdy w zyciu nic tam nie kupilam -nie mam na ten temat zdania - po prostu wychowalam sie na wsi a na wsi nie ma takich sklepikow. dlatego tez nie wiem co to znaczy markowy czy niemarkowy ciuch - kupuje to w czym dobrze sie czuje i dobrze wyglada zeby pokazac sie publicznie

Gość haha2
no mnie np szlag trafia jak widze ludzi z oryginalnymi ciuchami jak np koszulka z wielkim napisem ADIDAS. wiocha jak nic. dla mnie moze byc nawet lump. byle ladnie. subtelnie.