Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czym do ludu

Co musi zrobić facet aby się fizycznie podobać ?

Polecane posty

Gość panna na wydawaniu
nie nabrac a wyrobic miesnie;) tak sie znam bo jestem trenerem;) i wiem ze duuuuzo latwiej jest plci meskiej wyrobic kaloryferek niz zenskiej:) przyczyny biologiczne i tyle. ci pewnie chodzi o indywidualne predyspozycje... jak jestes leniuch i tak bedzie ci latwiej niz kobiecie ktora jest leniuchem. wiec powinniscie sie cieszyc;)

musi być męski czyli nie wydepilowany na klacie jak jakiś smarkacz z podstawowki!!!!ładnie pachniec i moze miec lekki zarost ale tylko wtedy jesli jest on porządny i zadbany a nie jakies 2 klaki na krzyż! przede wszystkim musi miec szerokie ramiona i ładny kark:)czyste ciuchy i buty:)

nooo i musi miec czyste paznokcie a nie żałobe pod nimi no i krótko obciete ...i musi sie myć zeby nie waniał potem:)

Choć jestem mężatką, oglądam się czasem za facetami. Czym zwracają moją uwagę? Oczy!!! No ale na to nie ma się wielkiego wpływu. Ogólnie facet musi być zadbany (ale nie lalusiowaty, broń Boże!)-czyste włosy, porządne (choć nie muszą być krótkie); zadbany zarost jeśli jest jakiś sensowny, jak się ma byle jaki, lepiej sobie darować i golić się na gładko; krótkie czyste paznokcie, porządne ciuchy (NIE dres! NIE emowskie rurki! NIE znoszona marynara!) Powinien tez być dobrze zbudowany, ale nie mięśniak, po prostu mieć wysportowaną figurę. I uśmiechać się powinien, zadbanymi zębami:-) Taki facet zawsze zwróci moja uwagę;-)

O tak, zapomniałam o zapachu!!! Jeśli facet ładnie pachnie, też się za nim obejrzę:-)

fajny facet to czysty i schludny facet:)nie musi byc super urodziwy byle by mnie zaintrygował i bym sie z nim dobrze bawiła:)aaa no i zazdrośnikom mówimy nie!!! faszyzm już sie skończył:P

Gość surykotka
jesli chodzi o moj typ... 1. dluzsze (tzn. sporo odstajace od glowy;) wlosy, lekko wycieniowane 2. jeansy, bojowki, jakis t-shirt z nadrukiem, a do tego marynarka- uwielbiam taki styl...;) 3. sportowe buty, ale nie zwykle "adidasy" 4. koraliki na szyi/nadgarstku- juz jestes moj...:D 5. fajne perfumy.../ ze sredniej polki uwielbiam Str8-a zielonego;) z wyzszej- Hugo Boss 6. usmiech na twarzy:) kolejnosc calkiem przypadkowa:) jesli masz co najmniej 2 z tych wyzej wymienionych cech- zwracam na Ciebie uwage na 100% ;)

Gość koles2
co to za debil ten haha2

Widzisz ile jest gustów jak jak do mnie podbija koles w marynarce to mu każe do mojej ciotki startować. Ale własnie zapach jest na maxa ważny.

Gość haha2
mam perfum i koraliki. juz jestes moja?????????

surykotka Bez urazy ale jak bym zobaczyła kolesia z koralikami na nadgarstku to bym myślała,że gej.

Gość koles2
aha to widac jakis debil

Gość surykotka
ojj ale nie chodzi o sama marynarke:D fajny, zabawny t-shirt pod jakas stylowa marynarka ( z tych nieeleganckich) wyglada naprawde genialnie:) do hehe2- masz duzy plus za te koraliki:D

do onnn - moze i moje poglady sa chore wg ciebie albo po prostu wyrazilam twoj ideal do ktorego jeszcze ci daleko ;P piles do tego brzuszka pewnie ??? ;P Uwazam, ze nalezy po prostu znalezc swojego amatora - w koncu kazda zmora ... ;P

Gość surykotka
dobra...moze inaczej- styl rockowy:) o!

Gość koles2
ten haha2 on nie ma koralików on gra on udaje nie znasz nie oceniaj

Gość haha2
nie podstawowa! szczelaj dalej;)

Gość baba z internetu
czysty i zadbany wygląd. czyste paznokcie. żadnego smrodu typu właśnie wypalony papieros albo właśnie zjedzona tłusta kolacja czy czosnek. A reszta to jest kwestia indywidualna, ,isię np. podobają faceci łysi :-) I na mnie np. działa głos męski

Gość haha2
mam koraliki. czarno-biale

za dużo macie tych wymagań, nie mam szans się załapać :(

Gość koles2
gimnzjum

Gość surykotka
zgadzam sie z Pania powyzej:) kazdemu podoba sie co innego:) ja np. nie lubie facetow z wlosami na zel, jakimis zlotymi lancuszkami, bardzo umiesnionych...podoba mi sie za to typ romantyka... gdyby kazdemu podobalo sie to samo, gatunek ludzki juz dawno przestalby istniec;)

Gość haha2
cienko ci idzie;) przegrales! :P

Gość koles2
haha2 spierdalaj z tąd

Gość haha2
ile kazda lubi ZDECYDOWANIE, POCZYCIE HUMORU, ODROBINE ROMANTYZMU I KREATYWNOSC, tak???

Gość koles2
tak i spierdalaj tera z tad

Gość haha2
"z tąd"?????????? i ja niby z gimnazjum??????

Gość surykotka
aha... nie lubie jak facet pisze "z tąd" :D