Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabeIka

brzydzę się facetami i seksem

Polecane posty

Gość l jhgt
taka madra jestes ze wiesz ze zaden psycholog ci nie pomoze , to zakladam ze sama jestes specjalista w tej dziedzinie "O a tak troche, to mi ciebie zal, ze nie czujesz takiej chemii, przyciagania do jakiegos faceta, pociagu seksualnego ze nie wiesz jaki nieskrepowany, "zwierzecy" seks jest cudowny kiedy mocno pragniesz kogos

Gość anabeIka
już wyżej tam napisałam, że "racja" że jestem przemądrzała i te wszystkie sobie darujcie, ja tu nikogo nie proszę o radę, chciałam się podzielić tym uczuciem nic więcej do l jhgt: faceci mnie pociągają, do pewnego czasu - jak ich lepiej poznam (już chyba o tym pisałam), nie róbcie ze mnie aseksualnej osoby

Gość anabeIka
nie stać mnie na takie rzeczy ludzie

Gość l jhgt
no to ci wspolczuje ale skoro sama nie chcesz z tym nic zrobic to twoja sprawa i twoje zycie

psycholodzy sa za darmo o ile mi wiadomo- i naprawde powinnas sie wybrac a jesli jestes taka uparta to nos szerokie spodnie, wielkie bluzy, bron boze sie nie maluj, wlosy wylacznie zwiazane i faceci dadza ci spokoj

Gość anabeIka
heh... poszukam i zobacze... aleś mnie rozśmieszyła, mam się ubierać jak zakonnica, żeby nie być narażoną na zaczepki facetów, bo inaczej to mają prawo, bo są prowokowani tak?

Gość anabeIka
sorki, zawsze tak reaguje, koniec tematu.

Anabelko, nie wiem gdzie mieszkasz, ale w każdym większym mieście jest poradnia zdrowia seksualnego. Wydaje mi się, że powinno byc bez skierowania i za darmo. Najlepiej zapytać. Dowiedz się, nic nie ryzykujesz. Najwyżej zrezygnujesz, a dowiedzieć się zawsze można. POZDRAWIAM.

Gość dorradca
Pakuj sie swieczka albo kup sobie gumowe dildo

Gość Majka 19
Anabelka doskonale cie rozumiem:) Nie jestes sama, mam to co Ty. TEż brzydze sie facetami, myśle ze kazdemu chodzi TYLKO o seks ze mną lub na 1 miejscu:/ Miałam rożne sytuacje, tego typu. Głupie zaczepki zaczęly mi się w wieku 14 lat i mam wstret taki. I co dziwne nie ubieralam sie prowokująco. Kiedyś nawet stary facet, bylam u szewca z butami, mialam 16 lat gada: Prosze zamknąć drzwi bo mi panienka zmarznie i bede musial ja rozgrzac w inny sposob ale nie wiem czy bede mial siły... " Tego typu sytuacji, dzikich spojrzen facetów mialam duzo. Dlatego moze tak mysle teraz i odczuwam wstret:( Wystarczy ze nawet tylko spojrzy sie na mnie jakis facet jak ide po miescie a ja juz wyzywam go w myslach: " Co za kretyn" " kolejny samiec " itp:( To jest silniejsze ode mnie, jestem feministką straszną! Mam duży bardzo temperament wiec nie rezygnuje z chlopaka ale robie z nim tylko to na na mam ochote, namoich zasadach;) Powiedzialam sobie ze seksu zwyklego nie bede uprawiala z nikim innym oprócz partnera ktorego pokocham i on tez bedzie czul to do mnie... I mam nadzieje ze jakis facet pomoze mi odzyskac zaufanie i pokaze ze zalezy mu na mnie a nie na moim ciele ittp:/ Chwilami gdy mam doła żałuję troche ze jestem atrakcyjna:/ ale z 2 strony jest ok, lepiej taka byc niz brzydka;) Wtedy ma sie inne problemy:P Nie wiadomo co lepsze. pozdrawiam:*

Gość wal sie na...
no to kupcie sobie kota, one sa bezinteresowne... podobno

Gość gucikkkowa
Anabelko.. Jejku myślałam, że jestem jedyna i z ciekawości już wpisałam w google "brzydzę się facetami"... nikt nie probował na mnie tego co na Tobie :( niestety brzydzę sie facetami tak jak Ty, ja ich lubię, co nie zmienia faktu, że się nimi brzydzę.. po prostu umiem być przyjaciółka.. faceci jako koledzy są bardziej szczerzy i nie wszyscy objezdzają za plecami tj dziewczyny, jednak wiem, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie istnieje.. dlatego gdy już jestem dobrą kumpelą/łaćzy na s przyjaźń, zaczynam trzymać dystans, nie chce "nic wiecej" z żadnym chłopakiem poza tą przyjażźnią. To sumtne, bo mam wrazenie, że za pare lat będę zmuszona wziąć jakiegokolwiek, ktory jest jeszcze wolny, żeby mieć rodzine, bo może mi sie odmieni.. ale tyle czasu minęło mam 21 lat i nadal szukam Księcia. Jednak wydaje mi się, że nie istnieje idelany, tzn istnieją pewnie prawie idealni ale nawet jakbym takiego poznała podejrzewam że bym odpuściła .. nie iwem czemu zawsze odpuszczam, nie chce skrzywdzić nikogo, może po porstu boję się, że po miesiącu stwierdze, że to nie to i że bede musiała zerwać ? Nie wiem, moze to przez moje dobre wychowanie.. albo za miekkie serce.. albo dlatego że jestem wierząca.. nie wiem jak Ci pomóc ale wiedz, że ja też tak mam.. to naprawdę nieszczeście, choć czuje się szczesliwa, wolna jakby to ująć .. DOSŁOWNIE jak ptak, tak wolna się czuję, bez narzucania mi żadnych czynów, wyrzutów sumeinia, i zadręczania siebie, że kiedyś wreszcie będę musiała to zrobić z kimś, jednak mój warunek to ślub, a jeśli slub to musze go kochac ! a by go kochać musze przestać sie brzydzić facetami.. ktorzy są niezaradni, niezdarni, ciapciusie, cwianiaczki, gdy mówisz nie, to się obrażają, czego kolwiek by to nie dotyczyło, a jesli sie nei obrazają to Ty masz wyrzuty sumienia. Faceci sa beznadziejni. Co nie zmienia faktu.. że kobiety też...

Ja mam wręcz odwrotnie.:) Uwielbiam czuć się jak obiekt seksualny, czy kawałek mięsa. Chętnia sama prowokuję obcych mężczyzn, to bardzo przyjemna gra.:classic_cool:

Gość kmitel
anabelka--a wy to jestescie niby lepsze.Ty sama jestes wyjatkiem z wiadomego powodu.Zreszta watpie w to co piszesz bo co druga z was byla zgwalcona albo przez ojca albo wujka albo sasiada tudziez wychowawce w domu dziecka.No w ostatecznosci przez kolege co jest niezbyt modne.Dla mnie obrzydliwe jest wlasnie to.Takie oskarzenia sa po prostu trudne do okreslenia,do nazwania.Same dopuszczacie sie roznych zachowan seksualnych ktore kryminologia nazywa przestepstwami.Mozesz sobie tu poczytac na forum nawet o pedofilkach.Co na to tzw."media"?Co na to prawo?Ano nic.Czysty szowinizm i rasizm.Wszystko opakowane w formule jedynieslusznego myslenia,oczywiscie wszystko w jedna strone czyli feminizm i lewackie lobby z jego atrybutami socjopatycznymi w calej krasie. To jest dopiero obrzydliwe do granic wyobrazen i mozliwosci.

Gość gucikkkowa
do kmitel: Tu nie temat dla Ciebie jak widać -> swoją wypowiedzią sie osmieszyłeś, wszytskie jestesmy tutaj z normalnych domów W TYM RZECZ DZIWNY CZŁOWIEKU W TYM WŁAŚNIE RZECZ ! Nie znamy przyczyny i szukamy jej na forach, lub wyjscia z tej sytuacji. Właśnie zachowałeś się jak samiec - nie znając nikogo z nas stwierdziłeś że jestesmy z domu dziecka ;| jestem z normlanej rodizny :| nie wiem skad ten pomysl.. i nie odpisuj bo to nie temat dla Ciebie, chcesz prowokować i pokazywać swą złość, swój załosny szowinizm, prosze bardzo ;] ja już tego nei skomentuje.. zapraszam DZIEWCZYNY, któe tez tak mają do konwersacji pozdrawiam :))

Gość ta bajka moga zle sie skonczyc
Ja mam 21 lat I do dnia dzisiejszego jestem dziewica nigdy nie mialam chlopaka, nawet nie lubie byc dotykana a wszystko przez to ze jak mialam 14 lat dobieral sie do mnie 27 letni facet I gdyby nie to ze byl pijany I udalo mi sie uciec do niczego nie doszlo.

Gość Echhh takie to ciężkie.
Nie chcę mieć faceta, bo oni są obleśni z tym zaliczaniem, to okropne i zwierzęce... Jestem w związku, który się kończy już od dłuższego czasu, a przy moim facecie trzyma mnie tylko to, że byłam jego pierwszą dziewczyną, a gdzie ja znajdę partnera w moim wieku z równie małym przebiegiem i który nie jest nieudacznikiem życiowym...

Gość manka up
tez nie lubie facetow, zaczepki zaczely sie jak mialam 12 lat bo wtedy zaczelam sie rozwijac. przesada,zeby 12letnie dziecko co sie bawi lalkami barbie podszczypywac i gadac sprosne komentarze.i to nie pijaczkowie spod budki z piwem a zdawaloby sie normalni, porzadni mezczyzni.z biegiem lat bylo jeszcze gorzej,chamskie komentarze, zaczepki na porzadku dziennym. nie mowcie,ze zle trafialam,wszytskie moje kolezanki maja na peczki takich historii, to sie dzieje non stop,trzeba byc facetem zeby tego nie widziec. wole byc sama niz uprawiac seks z jedna z takich swin.

Gość strzelam
poznasz mnie i wszystko sie zmieni

Gość strzelam
Jak poznacie chlopaka odpowiedniego ktory zna sie na rzeczy to nauczy was jak cieszyc sie i czerpac przyjemnosc z seksualnosci

przykre, psycholog? może... ale wal do nich śmiało: tylko sex? dziękuję... obserwuj czy gość nadaje się "całościowo"!