Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomamana

Dlaczego ja nie mogę spotkać uczuciowego faceta?!?!

Polecane posty

Gość nomamana

Własnie przeczytalam kolejny topik ktory udowadnia, że jednak istnieją faceci uczuciowi: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3746250 Takich topikow widze wiecej na kafe.. Tak, tak, jasne że znałam takich. Byli w stanie przejechać pod wpływem chwili pół Polski żeby się ze mną zobaczyć. Od jakiegoś czasu nie spotykam takich. Mój obecny związek jest dziwny - dzieli nas niecałe 100 km, a on nigdy nie wpadł na to by zrobić mi niespodziankę i przyjechać. Nie szaleje za mną, nie odbija mu na moim punkcie. Podchodzi do tego spokojnie i z dystansem, mówiąc że ma taki charakter. Sraty taty, ja też chcę przeżyć jeszcze romantyczną, niebanalną miłość. Chcę żeby oszalał na moim punkcie i uwielbiał mnie. Gdzie się pochwaliscie, niebanalni faceci? A może mam szukać dalej i znaleźć takiemu który zwariuje na moim punkcie?

Gość papironka
uczuciowy = łóżkowa ciapa bez kasy

Gość nomamana
no wiesz... szalony trochę, romantyczny a nie taki powazny, zaplanowany, który boi sie poikazać uczucia

Zaraz tam musi byc romantyczny. wystarczy, ze dobry, wierny, uczciwy, opiekunczy. Moj tam kwiatkow mi nie daje, slodkich sms nie pisze a i tak jest najlepszy na swiecie bo kochajacy, wierny, pomocny do wszystkiego. i to sie liczy.

Gość
rzeczywistosc => dobre, dobre :P

Ale nie martw się mozesz zawsze go znależć. Atlantyda podobno jest gdzies bardzo dlaeko dostaniesz się tam alebo na latającym dywanie albo w siedmio milowych butach. Damy radę:-)

Gość nomamana
Chodzi mi o to, że są tacy faceci, a piszą że babki je olewają. A ja chcę takiego faceta i nie znajduję. Czemu tacy ludzie nie mogą na siebie trafić? Czemu taki facet trafia na laski które akurat tego nie chcą? 😠

dziecko czy Ty nie masz innych zmartwień? Bieda na świecie. Ludzie gina z głodu. Grozi Nam coraz bardziej dziura ozonowa i idacy za tym efekt cieplarniany. Co druga kobieta na świecie walczy z cellulitem a Ty szukasz 9 listnej koniczyny. No weź nie zamulaj tylko naucz się wygrywac przegrana karta i to niech o Tobie pisza faceci "zostawiła mnie i złamała serce"

No ja mam takiego kolege: ma dobrze platna prace, niedawno kupil wlasny dom, wlasne auto, wlasciwie ustawiony....i do szczescia brak kobiety. Nie wiadomo czemu. To moj kolega ze studiow. jest naprawde inteligentny, sympatyczny, fajnie sie z nim gada, jest porzadny ale kobiety widza w nim tylko kolege. ile razy zaczynal juz zwiazek to zawsze konczylo sie tylko na tym, ze "mozemy byc przyjaciolmi".

nie jestem ani cienki w lozku, ani na brak kasy nie narzekam, ale coraz bardziej pzrekonuje sie ze nie warto byc takim facetem nie ma dla kogo, jednak kobiety wola zimnych skurwysynow, ta tez zaczne olewac totalnie a wogole zerwe kontakt najlepiej i tyle to sama bedzie sie odzywac i prosic o przyjazd widocznie nie mozna sie juz naturalnie zakochac w tym kraju !!!! takie mamy zjebane czasy !

Gość 8988908u908
wujek, masz 22 lata? szkoda :( skad jestes?

do autorki wiec chcesz poznać, szalonego romantycznego faceta który niestety szybko sie tobą znudzi i wasz związek bedzie trwał krótko, a potem napiszesz następny topik ,,co z spokojnymi zrównoważonymi męzczyznami..a wogóle ile masz lat? pewnie niewiele żę wierzysz w romantyzm mężczyzn oni są wtedy romantyczni gdy czegoś chcą...

Gość to jajjajajja
lallallallalalllla,

Gość zawsze są jakieś braki
prowizorka masz racje ,,a autorka musi jeszcze dorosnąć..

Gość Łobuziakkk
A ja sam jestem uczuciowym kolesiem, chyba nawet za bardzo, i nie uwazam tego za plus, raczej za wade, bo jak mi sie spodoba jakas dziewczyna to po niedlugim czasie swiruje na jej punkcie, a jak pozniej cos nie wychodzi, to jest lipa i wkurzanie sie, wiec lepiej z dystansem podchodzic do wszystkiego, romantycy to są dobrzy chyba tylko na filmach;]

tacy faceci wymarli bo bycie uczuciowym sie zwyczajnie nie oplaca, kobiety odplacaja pieknym za nadobne, bo przeciez taki facet to ciapa, zimny dran dopiero zyskuje w oczach kobiet.

no wlasnie ja tez sie przkonuje, że nie warto byc uczuciowym i oddanym kobiecie bo one to wykorzystuja... rzeczywistosc a Ty tez z Lodzi ? ja z widzewa

e tam - warto być uczuciowym - ja jestem i świetnie na tym wychodze :P