Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnadzi

beznadziejna

Polecane posty

w necie faceci sie zakochuja, w reau jestem beznadziejna, nie umiem okazywac uczuc, uciekkam, nie mam nawet przyjaciolki , jestem dda, wyrok rodzica za znecanie, strasznie mi zle, trace nqadziej na lepsze zycie

dzieki za wsparcie :(

na jakie

Gość ale brednieee
czego oczekujesz po 5 minutach? tym bardziej o tej porze, kiedy większośc siedzi przed tv? nie rozżalaj się tylko zobacz co napisałaś...jesteś DDA...zacznij od tego..jakies forum, grupa...nie wiem. Jak podbudujesz swoje ego i poczucie własnej wartości zacznij WTEDY szukać faceta, bo wczesniej każdy związek sie źle skończy.

szukaj w google,może dla osób z\ niską samooceną które zamiast wziąść się w garść,wolą się nad sobą użalać!jaki to świat jest zły,wszyscy się na nich uwzięli itd!to z tobą jest coś nie tak,mnóstwo osób nie miało,bądż nie ma łatwo w życiu,od dzieciństwa po dorosłość,płakanie nic nie da,więcej wiery i to ty musisz zrobić pierwszy krok,świat do ciebie nie przyjdzie sam,potrzebuje zaproszenia

Gość haha2
:) jestem z toba.

latwo wam mowic :( dzieki haha2

Gość ale brednieee
1219 ania...sorki, ale chyba pewnych rzeczy nie rozumiesz....twoje rady nie są dobre...a twoja stopka to jakby kpina z autorki...

a co ci powiedzieć życie ludzie przez neta są bardziej otwarci ale jak przychodzi konfrontacja w realu no cóż różnie bywa. Kwestia podejścia

kto tego nie przezyl, 15lat w leku i strachu, ponizaniu, nie zrozumie, z calym szacunkiem

moja stopka nie jest od dziś i nie jest zadną kpiną!myślisz że mnie życie po główce głaskało?albo kogokolwiek innego?rada jest dobra:ziąść sieść i zacząć żyć na nowo a nie rozdrapywać stare rany,nie ma lekko.

Gość jjjuuussstttyynnnaaa
trudno jest odnalezc szczescie. czasem tak bywa... czy codziennie masz takie nastawienie do zycia?- zapewne nie:P kazdy tak ma ze czasem wpada w jakis dołek. jestem takze z Tobą bo domyslam sie co mozesz czuc:( chocby dlatego ze w necie poszukujesz pocieszenia.. ale chyba jedynym pocieszeniem moze byc Bóg. moze wlasnie dlatego tu weszlas aby taki nedzik jak ja powiedzial Ci ze On Cie kocha:) zdaje sobie sprawe ze cholernie trudno jest doszukiwac sie takich "małych cudów". ale postaraj sie:) powodzenia:)

15 lat??? naprawdę??niktórzy żyją 30 lat w ciągłym strachu i lęku o życie swoje i swojej rodziny(rozejrzyj się dookoła),nie wiesz co kto przeżył,więc skoncz pieprzyc tylko weż się za siebie i swoje podejście,szkoda życia,rada ostra ale ze szczerego serca

Gość haha2
a jesli mozna wiedziec ile masz lat? mieszkasz juz sama? masz wlasne zycie?

Gość ale brednieee
1219ania"Alkohol pity z umiarem ,nie szkodzi nawet w dużych ilościach.Potwierdzono naukowo"...uważasz,że to fajne zdanie dla 15latki ,która ma ojca pijaka? onfim ma rację...net to net a real to real... A ty bez nadziei...sama nie dasz sobie rady, choćbyś nie wiem jak mocna była...poszukaj pomocy , nikusia podrzuciła link.

nie mam zamiaru zmieniać stopki za każdym razem gdy ktoś ma problem z nadużyciem

Gość ale brednieee
Reszta Twojej stopki( opsie 0 też ma chybajakieś znaczenie....masz jakieś problemy psychologiczne?

Gość ale brednieee
( o psie ) * I nie chodzi o nadużycie tylko nadużywanie...

jeśli ktoś koch a psy, i nie żali się nad sobą to musi mieć jakieś problemy psychiczne?twoj sposob dedukcji jest godny uwagi,nie koniecznie z korzyścia dla ciebie

Gość ale brednieee
Jeśli ktoś uważa, że psy ( a nie ludzie ) są najbardziej warci jego miłości...to chyba jednak ma problem. znikam, bo rozwalamy topik pisząc nie na temat.