Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana000

pomóżcie-depresja

Polecane posty

Gość załamana000

Proszę aby nikt mnie nie osądzał, pragnę pomocy, nie radzę sobie z codziennym życiem.. mam 22 lata, nie wiem co zrobić, na ostatnim semestrze studiow właśnie zrezygnowałam, bo już nie mam całkiem ochoty wychodzic z domu, zawsze miałam ładną figurę ,teraz przytyłam 10 kg, i w zadne ciuchy nie wchodze, mam narzeczonego ale nawet z nim nie mam ochoty sie widziec, jestem zalamana, co mam zrobic ze sobą, żeby byc taka jak dawniej??

Gość sierść myszy
Ale skoro przytyłaś, to może nie masz depresji? Podobno wtedy nie ma się apetytu, chudnie się :(

Gość załamana000
nawet teraz płaczę, tak bardzo :((

Gość depress
Musisz jak najszybciej pójść do psychiatry.

Gość sciagnij sobie brainwave
:)

Gość załamana000
siersc myszy -można tez w drugą stronę -jeść bez potrzeby, przytyłam bo nie mam sily wyjsc na ulicę, przestalam chodzic do szkoly, bo po prostu nie mialam sily wstac z lozka, psychicznie jest ze mną źle

Z tą wagą to moze być różnie , mozna tyć , chudnąć..Idz jak najszybciej do lekarza , nie odkładaj tego.

Gość załamana000
kiedys cieszylam sie z kazdej glupoty, nawet z zakupionej bluzki, kosmetyku, itp, teraz juz nic mi sie nie chce, w pokoju mialam zawsze wszystko poukladane , tak ladnie musialo byc, teraz syf totalny, mysle że nie mam po co, nawet nie , nic po prostu nie myslę. nie wiem co się ze mną stało, od tego stycznia jest coraz gorzej :(

Gość czy wy ze wszystkim
biegniecie do psychiatry? Porozmawiaj z kims bliskim

Gość załamana000
codziennie rozmawiam z moją mama, to moaj przyjaciolka, innych nie mam, po tym jak przejechałam sie na mojej "prawdziwej przyjaciolce" ktorą znalam od przedszkola, jakies 2 lata temu tak mnie zalatwila,że bede pamietac na zawsze, ale moja mama nie wie nawet ze rzucilam szkole, jak przychodzi po poludniu z pracy to udaję że bylam w szkole, okropne wiem :( tak mi wstyd

Gość imis
Załamana, nie masz się czego wstydzić. Depresja to choroba, dlatego powinnaś jak najszybciej skontaktować się z lekarzem.

Gość załamana000
ale co ja mam temu lekarzowi powiedzieć, nie wiem, że nic nie robię, że nie mam siły na nic, że chyba zwariowałam, a najllepsze że mam znajomych, ale żadneych prawdziwych przyjacioł, mój narzeczony wraca z atydzień z zagranicy, pojechal na miesiac, i nawet nie chcę mu się pokazać, tak okropnie wyglądam.

Jeśli chcesz sobie poprawić humor chociaz na jego przyjazd, zafunduj sobie wizyte u kosmetyczki , fryzjera. Nawet w depresji to pomaga.A lekarzowi własnie tak opisz to co czujesz , ile to trwa itp. Będzie dobrze🌼

Gość załamana000
z Łodzi

Cos ta Łódź szkodzi na ludzi. Moja sisotra pojechała tam studiowac i wróciła po dwóch latach z taką depresją, że szok. Leczylismy ją trzy lata i jeszcze czasem cos dziwnego się z nią dzieje. A to była taka wesoła dziewczyna. Załamana, ja tez ostanio przybrałam 10kg, ale powiem Ci w tajemnicy, aerobik i l-karnityna działają cuda :D Po dwóch miesiącach ( trzy razy w tygodniu step i fat burning) nie ma 8 kg. Prawie nic nie widać. A z depresją koniecznie idź do lekarza, sama sobie nie poradzisz.

Sama choruję na depresję. Przytyłam z 50kg na 81. Teraz po lekach schudłam do 61 i jest super. Załamana, chchesz pogadać ?

Gość Smutnaaaaaaa
A ja właśnie przez pół godziny płakałam bo nie udało mi się kupić cholernej pacynki...

Gość Smutnaaaaaaa
sierść myszy--> to zależy od człowieka;/ ja mam depresje i w ciągu niecałego pół roku przytyłam prawie 14 kg ;/

Gość Smutnaaaaaaa
Cup of coffee -->I myślisz że kosmetyczka pomorze mnie albo jej na problemy ?? ;/ Bardzo mądre dziewczyno...kiedy jestem w złym stanie nic nie jest wstanie mi poprawić humoru...ani ulubiony kabaret ani komik ani komedia ;/ NIC...

Gość gość
Miałam swego czasu poważne problemy. Nie chwaliłam się tym przed nikim, nie zwierzałam się...Bałam się,że ktoś mnie wyśmieje...Chciałam być przy moim synku i jakoś krok po kroku walczyłam ze sobą...Tłumaczyłam sobie wszystko, analizowałam i chciałam sama sobie pomóc. I był nawet taki czas, gdy myślałam, że to wszystko mam już za sobą...Ale zaczynałam uświadamiać sobie, że jednak nie. Ten dziwny nastrój znowu powracał i trwał...Musiałam znaleźć jakieś lekarstwo na moje schorzenie. Pomogło mi oczyszczenie aury u osoby zajmującej się magią http://moc-energii.pl , od rytuału zaczęło się wszystko zmieniać na lepsze. Znów jestem pełna zycia i chęci. Oby było tak jak najdłużej.