Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galohalo

nie chcę go stracić.

Polecane posty

Gość galohalo

nie wiem , może dzis mam jakiegos dola, moze nie. ale nie chce stracic mojego chlopaka :( jest dla mnie wszytskim, nie wyobrazam sobie zycia bez niego

Gość ale dlaczego..
sie boisz ze go stracisz cos sie stalo? napisz cos wiecej

Gość galohalo
powiedzialam mu 3x ze go kocham/ on powiedzial ze czuje do mnie cos waznego, ale to nie milosc. ze robi wszytsko co moze m idawac do zrozumienia ze mnie kocha, ale to nie wie czy to milsoc z jego strony. po prostu, przyznaje sie do tego, ze nie docenia tego co ma, i ze nie wie czego chce. jest mi tak okropnie smutno:( jestesmy teraz w takim czasie, ze wakacje i co dalej? mozemy pojsc na studia do innych miast:(

Gość ale dlaczego..
a jak dlugo jestescie razem?

Gość galohalo
pol roku.

Gość mala-miii
ee pol roku to nic dziwnego niech Cie doskonale pozna

Gość ale dlaczego..
i ani razu Ci nie powiedzial ze Cie kocha? wiesz mysle ze to przyjkdzie z czasem ale wsumie skoro jestescie juz tyle to powinien wiedzxiec mniejwiecej co czuje przynamniej ja tak uwazam. moze pogadaj z nim delikatnie powiedz co czujesz,jakie masz obawy.Bron Boze nie narzucaj mu niczego bo bedzie czul sie jak osaczony i wtedy bedzie nie ciekawie...

Gość galohalo
ostatni orozmawialam co dalej , jak to bedzie, po wakacjach, to byl starsznie zdenerwowany, ze on nie bedzie mi skladal deklaracji i zapewnien ze bedzie wszytsko ok.

Gość ale dlaczego..
wiesz nie to ze ma Ci skladac deklaracje ale wydaje mi sie ze jesli komus na kims zalezy to nie gada czegos takiego. widac nie wie sam czego chce... w jakim jestescie wieku?

Gość galohalo
wlasnie powiedzial ze on nie wie czego chce spytalam tzn ze nie wie czy mnie chce? a on "ciebie chce" mowi ze mu zalezy, mowi duzo innych rzeczy. ostatnio pytal o wspolnym zamieszkaniu. mamy 19 lat

Gość ale dlaczego..
a on ile? wiesz slowa nie sa najwazniejsze licza sie czyny. co z tego ze mowi wazne zeby bylo widfac to wszystko w jego zachowaniu

Gość galohalo
on tez 19. wlasnie on powtarza, mniej mow wiecej rob. ale co mam robic ? co... ja nigdy nie musialam w zwiazku myslec, tzn . facet wszytsko myslal, a on uczy mnie myslenia. ale co mam robic ? czym zaskakiwac?

Gość ale dlaczego..
po prostu badz soba nie udawaj kogos innego bo on to wyczuje ze jestes obca.nie powtarzaj mu ciagle ze go kochasz tylko sprobuj mu to okazac w zachowaniu. i pamietaj ze faceci nie lubia mowic o uczuciach niestety tak sa juz skonstruowani:)