Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __primabalerina__

mam ochote na jurnego samczyka

Polecane posty

Gość __primabalerina__

...brakuje i kogoś do poprzytulania w łóżeczku...:(

Gość kloszarak
mam 34 lata i już się dorobilem i stać mnie teraz na żonę ale ciężko natrafić W moim wieku już chyba ciężko jest natrafić na kandydatkę na żonę, już są dziewczyny mężatkami albo są w związkach kilkuletnich i mieszkają bez ślubu ze swoimi facetami a ja mając 20 lat pomyślałem sobie, że skoro nie mam nic oprócz dyplomu technika to i tak żadna kobieta nawet na mnie nie popatrzy i poszedłem na studia techniczne zaoczne , które już dawno temu skończyłem , w między czasie założyłem dwie swoje firmy i zajmuję się energetyką , budową stacji energetycznych i połączeń monitoringu , kasa ogromna wpływa i sam nie wiem ile mam pieniędzy . Do lat 18 -stu , czyli do wieku dojżewania tak zwanego ostatnie 4 lata spędziłem w domu dziecka i być może te 4 lata pobyty tam zadecydowały o tym, że dzisiaj jestem wrażliwym facetem i łatwo mnie zranić a jednocześnie czuję się teraz na swoim i mam dwie własne firmy oraz 16 samochodów oraz mam własne dwa domy , wystarczy tylko chcieć i tylko z kobietami mnie nie wychodzi a chciałbym mieć swoją kochaną rodzinę i dzieci . Kobiety nie chciały przyjąć mojej miłości i nie chciały być w związku, tylko chciały kasę i jak najwięcej forsy na swoje przyjemności , pewnej kobiecie kupiłem i podarowałem mieszkanie ale to jest inna sprawa.

:D w sumie ciekawy tekst tylko ze jak nie szukasz utrzymanki to radze popisac czasem o czyms innym niz o kasie i ilosci domow :D ;)