Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffg55

dlaczego znajomi mając partnera robią się obcy ??

Polecane posty

Gość fffg55

przerabiałam to z dwóch stron - dlaczego koledzy z którymi NIC mnie nie łączyło kiedy byli singlami byli milutcy a potem zachowywali się obco kiedy mieli dziewczynę ? i dlaczego kiedy powiedziałam kolegą z którymi nic mnie nie łączyło że mam faceta zerwali ze mną kontakty ?? jedna laska tu pisała że koledzy zerwali z nią kiedy urodziła dziecko

Gość fffg55
kolegom :)

Gość moja kolezanka
odkąd ma faceta tez zaniedbuje przyjaciol... staram sie byc wyrozumiala ale ile mozna?

Gość nasa klasa naszym bogiem
a ja mam odwrotnie... ja mam faceta, chcę sie spotykać z kumpelami a one się odwracają ode nie:p

Gość etret
to ostatnie byłoby racjonalne ale wygladalo na to ze chodzi naprawde tylko o kolezenstwo, ja rozumiem jesli ktos jest zagrozeniem dla zwiazku ale jesli kompletnie nieatrakcyjny facet poznajac dziewczyne zachowuje sie wzgledem dawnej kolezanki tak jakby dziewczyna z zazdrosci mu nie pozwalala na kontakty, no nie wiem nie rozumiem tego, nie chodzi o jkaies blizsze spotkania tylko na miescie powiedzmy jak byl sam kolega to z radoscia mowil czesc i zagadywal a teraz olewa jak wroga, z wiekiem przybywa mi kolezanek a koledzy znikaja

Gość a to dlatego
Dlatego tak się dzieje ponieważ kiedy zaczyna się mieć partnera to zaczyna się mieć w dupie znajomych. Kiedy jest się singlem to spędza się czas ze znajomymi ale kiedy ma się partnera to chce się jak najwięcej czasu spędzać z nim a nie z jakimiś znajomymi. Jak masz partnera to masz mieć w dupie znajomych, kiedy jest partner to znajomi nie istnieją. Dla mnie to jest proste i zrozumiałe.

Gość xczczxc
kurde to jakies chore jest - z tego wynika że partner calym swiatem ?? mi nie odbilo bo mam partnera, chyba jednostki zakompleksione moga tak myslec