Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armin_h

Czy Niemcy sa atrakcyjniejsi od Polaków?

Polecane posty

Gość armin_h

Dziewczyny ma do was pytanie tylko prosiłbym o szczerą odpowiedź. Czy uważacie, że niemieccy faceci są atrakcyjniejsi od Polaków. Oczywiście wiem, że są i atrakcyjni i nieatrakcyjni Polacy tak samo jak atrakcyjni i nieatrakcyjni Niemcy. Gdyby jednak zrobić takie statystyczne porównanie to waszym zdaniem atrakcyjniejsi sa polscy panowie czy niemieccy.

niemcy (nie chce mi się pisać wielką litera) jako naród- w ogóle- sa brzydcy po prostu, to samo mają angole, szwedzi, norwedzy- nikt się z nimi nie chce krzyżować:D Najładniejsi sa amerykanie- tam najwięcej krzyżówek genetycznych różnych narodowosci- wychodza całkiem atrakcyjne egzemplarze:D

Gość armin_h
Dzięki za pierwsza wypowiedź pań :) Gdybyś jednak miała porównac Polaków z Niemcami to którzy bardziej ci się podobają?

Gość mikser
Niemcy wydają się bardziej zadbani, choć pod tym względem i nasze hopaki zaczynają się pomału poprawiać

Gość vcxvxc
"Niemcy wydają się bardziej zadbani, choć pod tym względem i nasze hopaki zaczynają się pomału poprawiać" Polacy nie sa zadbani? Pod jakim wzgledem?

Gość niemcy do GAZU
TEPIC TYCH ROBALI!!!

Gość araaaa
Bez zastanowienia odpowiadam TAK TAK i jeszcze raz TAK.No Polacy nie sa az tak atrakcyjni, takie zycie

Gość mileeenkowa
zdecydowanie Niemcy atrakcyjniejsi i bardziej inteligentni.na poziomie.Mam meza Niemca i jest sliczny i dobrze wychowny

Gość araaaa
a tak naprawde, to jestem wielorybem i zaden szanujacy polak mnie nie chce, takie zycie

Gość DEUTSCHLAND UBER ALLES
TAK, NIEMCY SA ATRAKCYJNIEJSI OD POLAKOW I NIE SA TAKIMI BURAKAMI! WY TO TYLKO O DUPIE POTRAFICIE GADAC, O NICZYM WIECEJ!

Gość koles2
nie nie ci hitlerowcy nie