Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie jak wy żyjecie

Mam DOŚĆ tych cen!!!!!!!!!

Polecane posty

poszłam na targ (!) kupiłam 6 średnich marchewek, 3 małe selery, 2 jabłka, 2 pomarańcze i natkę i zapłaciłam 16 zł!!!! to jest przeciez rozbój w biały dzień! straciłam prawie 2 dychy a do jedzenia własciwei nic nie ma :-/ MAM DOŚĆ TYCH CEN!!!!!!

Gość oczywiscie to wina Tuska
bo to on ustala ceny na rynku :P

bo to trzeba troche zakombinowac mi kolega z pracy przywozi zieleninę, kupiłam dzisiaj od niego 2 sałaty, dwa pęczki rzodkiewek, 2 x szczypiorek i koperek i zapłaciłam 7 zł

Gość aska111u
wiem!! chore są te ceny! czasami na serio nie oplaca sie kupowac produkty na obiad tylko kupic cos gotowego jak oczywiscie mieszka sie samemu albo we dwójke!!

Gość aska111u
do tego jescze dochodzi czas woda i zuzycie gazu!!

jak rolnikom podwyższą krus bedzie drożej żaden rozbój, kokosów ci z targu z tego nie mają

Gość akawir
Wstrzymał Euro ruszył ceny Kaszubskie są jego geny!!

Gość no okrutne to

Gość a ja miałam tak...
pozostaje przejsc na weganizm i jadac rzezuche przekaszajac ja pokrzywami a tak serio... - jedzenie jest za drogie, to prawda zaby kilogram pomidorow kosztowal 6/7 zł?!

No fakt, ale ja dziś jestem zadowolona z zakupów :) mało wyszło, chyba się babka pomyliła :P Kupiłam sałatę, puszkę kukurydzy, puszkę groszku, rzodkiewki, ogórka, pomidory, ser feta, 2 l napój multiwitaminkę, bułeczki i 2 sosy vinegret czy jak to się tam pisze i zapłaciłam 15 zł :) i sama się tą ceną zdziwiłam :):):) mile zaskoczona byłam

a ja zastanawiam się, co zrobić żeby nie wydawać tyle na zakupy... na czym oszczędzić?

ja niestety nie mam kolegi, który by mi przywoził warzywa za pól ceny ;-) i nie bardzo wiem jak mam "zakombinować", chyba sobie ogródek zrobię na parapecie..jakieś pomidorki, ogórki...

okrutne i to bardzo!a jak jeszcze brakuje proszku do prania i srodkow czystosci to masakra! ale przynajmiej to sie kupuje raz na jakis czas ,ale zywnosc jest okropnie droga! ostatnio w almie kupilam dwa kurczaki mini.jakas nowosc nie dorosly kurczak tylko takie malutkie jak wrobelki i zaplacilam 25zł!! masakra

DESZCZOWA PIOSENKA jeju, gdzie Ty mieszkasz, musze się tam przeprowadzić!!! :-)

w Bydgoszczy :) rzeczywiście warzywa i owoce nie są tutaj drogie, zawsze porównujemy z mamą która ile płaci za konkretne produkty i ja mam na ogół taniej, rodzice mieszkają nad morzem :)

Gość ilona wawja
najlepiej to bigosu zrobic wielki gar i bedzi ena tydzien hahahah

Gość jdskfabvgsmf
a ja dziś widziałam w sklepie paprykę po 36 ZłOTYCH!!!! sama sprzedawczyni mówiła, że była w szoku jak kupowała na giełdzie :o rozumiecie to? 36 zł za głupią paprykę??? w ogóle ostatnio jest tak, że jedzenie jest drogie, za to np. ubrania tanie prawda jest taka, że za 100 zł w koszyku mamy parę pierdół, właściwie nic :o a za 100 zł.gdy pójdziemy np. na bazarek :p możemy kupić sobie np. spodnie, ze 2 bluzki i bieliznę:p

a u mnie kurczaki normalne, nie jakies wydziwiane mini kosztują po 7 zł jak ktoś wymyśla jakieś cudaki, to niech się nie dziwi, że to jest drogie - każda nowość jest droga

Gość witaminak 123
teraz sie taniej ubrac niz wyzywic!!

czyli Wielkopolska i Dolnośląskie zdzierają???? Trochę daleko mam do Bydgoszczy ;-)

Hmmm, jak ktoś lubi sobie nowości kupować, to... :O Ludzie, co wy kupujecie za 100 zł, że nie macie nic w koszykach? :O

Gość hjdhfjdshkjhfksjhhdskj
DESZCZOWA PIOSENKA ja tez w bydgoszczy mieszkam i faktycznie jedzenie jest tansze niż w miejscowościach oddalonych 50km od Gdańska .

Gość jaka bielizne
chyba ze mowisz tylko o stringach trzech nitkach, bo dobry stanik to wydatek grubo powyzej stowy przewaznie :(

Ewa 33 wiesz nie wiem czy marchweka, seler, jabłko to takie cudaki... to przeciez podstawa

Gość jdskfabvgsmf
i rzeczywiście, gdy skończy się parę rzeczy z chemii, kosmetyków to trzeba wydać majątek :o gdy mi się większość rzeczy zaczyna kończyć, wybieram się np. do tesco i kupuję wszystko hurtem a potem mi szczena opada przy kasie jak trzeba zapłacić z 400zł, no ale co si.ę dziwić, jak trzeba kupić proszek do prania, płyn do płukania, płyn do prania, jakieś żele pod prysznic,mydełka, pastę do zębów itp.itd. i wcale nie kupuję markowych najdroższych rzeczy :o

Gość na jedzenie i chemie schodzi
strasznie duzo... raz w tygodniu moi rodzice robia zakupy (4 osobowa rodzina).. w koszyku żarcie, srodki piorace, jakies pasty do zebow... a przy kasie wychodzi 300-400 zł :( A niby placa mniej niz w żabce jakiejs, bo kupuja w wiekszych ilosciach od razu I to razy cztery, to koszty miesieczne sa gigantyczne boje sie jak to bedzie na studiach