Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C.A.R.L.A

wstydze sie swojego ciala--i pierwszego razu!!!pomocy jak sie przelamac????????

Polecane posty

Gość C.A.R.L.A

hej wszystkim:)a wiec niby jestem ladna ale wsydze sie bardzo pierwszego razu ze moj partner mnie wysmieje itp bo mam brzydkiepiersi wystajace wargi sromowe grube lydki blizny po krostach na posldkach...moze to glupie ale spedza mi to sen z powiek nie potrafie sie z tym pogodzic boje sie ze moj parner bardzo sie rozczaruje a co gorsza mnie nie zaakceptuje i wysmieje:(....poradzcie cos .moze mu o tym powiedziec wczesniej???moze ktoras z was ma podobnie???jestem zalamana......:(

Gość hhgfhgh
nie panikuj dzieczyno.skoro jest z toba to zapewno cie akceptuje taka jaka jestes.sluchaj moja zmora byly: male piersi - moj facet powiedzial ze uwielbia te moje male poziomki, nastepnie duze wargi sromowe - a moj facet powiedzial - kocham tego twojego motylka, dalej maly nosek przez ktory nigdy nie moge dobrac okularow slonecznych - ubostwia go.duzo zalezy od faceta naprawde.uszy do gory ;-) uwierz w siebie.zaakceptuj swoje cialo.napewno bedzie ok

Gość hhgfhgh
moglabym tak wymieniac i wymieniac powaznie...

każdy ma jakies kompleksy , prawdziwe lub wyimaginowane. Jest z toba wiec mu sie podobasz. Poza tym faceci troche inaczej nas postrzegaja, gdy jesteśmy nago :p, całosciowo jakby. Zobaczysz w tym momencie bedziesz dla niego najpiekniejsza na swiecie.

Gość hhgfhgh
no wlasnie...:-)

Gość C.A.R.L.A
niby tak ale on mysli ze mam ladne piersi ale nie widzial ich na zywo tylko w staniku...a na zywo wygladaja jak choinki purchawki..fuuu chyba nikt takich nie ma.a przez te wargi moze sobie pomyslec ze nie jestem dziewica...a pozatym on powiedzial kiedys ze jak choc=dzi z dziewczyna to naprawde musi mu sie bardzo spodobac itp to czyli bedzie rozczarowany na maxa jak zobaczy taki wybrykie wybryki natury ktore kryja sie pod moim ubraniem...:(:(a i cos mowil zebym chodzila w spodnicach...a ja mam nogi jak kolki...i jeszcze piegi...:((:((

Ja też się wstydziłam. Ale naprawde nie ma czego. Jak facet Cie kocha to naprawde dla niego bedziesz najpiekniejsza kobietą. A jak naprawde się już tak bardzo bardzo wstydzisz to ..po ciemku :P

,,wygladaja jak choinki purchawki,,---że co ???? :D:D Przesadzasz troche . A z wargami to jest tak , że sa faceci ktorzy szaleja za wiekszymi . Nie przekonasz sie poki nie spróbujesz. Troche przystopuj z tym smedzeniem , bo pewnie oprócz wad masz tez i zalety. Pamietaj , nie porównuj sie do modelek , nikt nie jest doskonały.

Gość C.A.R.L.A
a prosze jeszcze o rade:czy lepiej mu powiedziec o wargach i piersiach?bo juz jestesmy pol roku ze soba...i on pomysli ze jestem jakas inna ze nie chce sie kochac a tak moze bym mu powiedziala jaki jest tego powod?a tak wogole to jak sie spyta czego to tak wyglada dziwnie i czego tak mam?to juz sama niewiem...a mysle ze juz najwyzszy czas na nasz pierwszy raz...ale jak przelamac wstyd?...chce zeby on mnie zaakceptowal ale jesli nie to...

Gość wiem że najłatwiej
ile Ty masz lat dziewczyno????

Gość kolilo
A według mnie wcale nie powinnaś się przełamywać. Może twoje obawy wynikają z tego,że nie jesteś jeszcze gotowa do tego kroku. Zresztą czy musisz od razu się rozbierać? Ja z moim lubym na poczatku zaczynaliśmy od jego rączki w moich majtkach. I było to boskie ... na tyle, że nie potrzebowałam nic więcej... wystarczyło, że mnie tam popieścił ... miałam wtedy cudne orgazmy Więc podsumowując ... nie musisz od razu skakać na głęboką wodę ... małymi kroczkami jest naprawdę przyjemniej