Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co tu zrobic

moj partner chce dziecka, a ja nie..

Polecane posty

Gość creativvvvvve
jaga jaga i ***Japonka*** nie rozumiem czemu tak na mnie najeżdżacie. Nie znacie mnie ani mojego faceta, nic o mnie nie wiecie a umiecie tylko oceniac i krytykowac. Sterylizacja kobiety niesie duzo wieksze konsekwencje, rozne zaburzenia hormonalne itd... Natomiast u mezczyzn jest bardzo prosty zabieg ktory nie wplywa w zaden sposob na zdrowie. Poza tym czy wy myslicie ze ja go zmuszam? NIE. Wiec prosze zachowajcie dla siebie te slowa krytyki i jezeli was problem nie dotyczy to sie nie wypowiadajcie bo mnie i tak nie zrozumiecie. Ani ja was nie przekonam ani wy mnie. Do ***Japonka*** nie musze go przy sobie zatrzymywac, wiem ze mnie nie zostawi bo mnie kocha.

Gość creativvvvvve
mistress Natasza very horny no wybacz ale jak maz chce cie zaplodnic bez twojej wiedzy to chyba cos jest nie tak.

taa kocha. poczekaj 10 lat. Jak jakaś panna zajdzie z nim w ciąże to kopnie cię w tyłeczek..dlatego chcesz by sie zterylizował . schowaj bajki o tym ze u faceta łatwiejsze to. podwiazanie jajowodów nie niesie zadnych szoków hormonalnych. żadnych. dokształć się

Gość creativvvvvve
***Japonka*** sama sie dokształć . Wiesz co chyba spotkalas samych zlych facetow w zyciu jezeli myslisz ze wszyscy sa tacy. Schowaj te swoje przemyslenia bo poprostu glupoty gadasz. Moj facet gdyby to przeczytal to by ci powiedzial do sluchu.

Gość creativvvvvve
Myslisz ze dla kazdego faceta najwazniejsze sa dzieci ??? chyba oszalalaś!

Gość creativvvvvve
Zazdroscisz ze twoj facet by tego dla ciebie nie zrobil??

jejuuuuuuuu dziewczyny dajcie spokój ! :D Wierzę, że facet creativvve by tak zrobił bo chyba bardziej mu zalezy na ukochanej osobie niż na dziecku, chce tego dziecka z NIĄ a nie po prostu chce bo che, czyli najbardziej zależy mu na niej! kocha ją bez względu na wszystko i tak ma byc I co w tym dziwnego? :)

Gość creativvvvvve
ojjj bo juz sie zdenerwowalam ile to mozna tlumaczyc

Gość jaga jaga
creativvvve--- nikt cie nie krytykuje i nie osadza (przynajmniej nie ja) chodzi mi o to zebyscie postawily sie na miejscu swoich mezczyzn!!!!!! ktores z was bedzie nie spelnione do konca!!! i teraz trzeba wybrac ktore!!! ty czy twoj partner??? potrafisz wybrac???

do creative- mój facet nie musiałby tego zrobic bo nie jestem taka głupią swinią by kazać sie mu okaleczyć. sama nie chce teraz dzieci, ale mój facet mi nie truje o to dupy bo szanuje to jaka jestem. Ale nigdy nie pomyslałabym aby kazać mu się wysterilzować . kota lub psa sie sterylizuje a nie człowieka pierdolnięta cipo

Gość creativvvvvve
***Japonka*** Wlasnie pokazalas swoj poziom. Troche kultury zachowaj, przynajmniej jak sie wypowiadasz na forum.

A co nieco prawdy cię rozwala? nakazujesz mu sie sterylizowac aby nigdy nie został ojcem i przez to trzymał sie ciebie? czy ty wiesz czego wymagasz? co z ciebie za człowiek? a słówek sie czepiasz? bo brzydkie to słówka i na literkę p?

Gość creativvvvvve
:) A kim ty jestes zeby mnie oceniac jakim jestem czlowiekiem?

drugim człowiekiem. Który słyszy ze nie chcesz dzieci za to chcesz by facet sie sterylizował. wystarczy. Nie chcesz dzieci - świadomie podejmij decyzje własnej sterylizacji

Gość creativvvvvve
Nie bede z toba dyskutowac bo ty nie wiesz co to kulturalna rozmowa, bez obrazania i krytykowania.

Gość creativvvvvve
Jestes chora naprawde. Nie bede ci sie tlumaczyc. To ty trafilas na niewlasciwy temat wiec moze sama zmykaj.

Gość creativvvvvve
Moje argumenty i tak do ciebie nie przemowia bo jestes fanatycznie zapatrzona we wlasne poglady.

Dlaczego, to tez dla mnie temat bo tez na razie nie chce dzieci, a mój ukochany chciałby. Ale nigdy nie przyszłoby mi na mysl by kazać sie mu okaleczać dla własnego nie wiem widzimisię? satysfakcji? pewnosci? ze skoro ja nie chce to i on nigdy nie bedzie miał? to jest miłość? Jesli chcesz bezpłodnego to znajdź sobie takiego bez jaj, albo kup gumowego z seks shopu. Kochac to akceptować człowieka . w całosci. A nie wybierać z niego co się chce. jak w hipermarkecie

Gość t6ub7biny8k
Japonka---> chyba troche przesadziłaś :O

Gość Ale Japonka ma
rację. Nic dodać, nic ująć. Jak ktoś nie chce mieć dzieci, to niech sam się wysterelizuje. Co ma do tego partner? On może nie chcieć dzieci, ale nie musi na czyjeś życzenie robić sobie operacji. Może sobie w ogóle powienien odciąć jaja w imię "miłość". Tylko co to za miłość. Gdybyś go naprawdę kochała, a nie była taką pierdolniętą egoistką, nawet nie pomyślałabyś o tym, tylko sama pilnowała swojego interesu. A jego dowodem miłości byłoby świadomie pozostanie przy tobie, a nie podwiązanie sobie nasieniowodów, bo to ty nienawidzisz dzieci i brzydzisz się ciąży, nie on. W razie kłótni, problemów, czegokolwiek, no nie czarujmy się, różnie bywa w życiu, po rozstaniu on będzie musiał jeszcze raz przechodzić zabieg, jeżeli będzie chciał mieć dzieci. Być może jego przyszła partnerka i on będą w tym temacie zgodni, i co? I nic, bo jedna idiotka będzie miała seks bez problemów, a druga osoba jest jak lakla z sex shopu. To jej problem i jej sprawa. Niech faceta do tego nie miesza. Jeżeli to zrobi, to będzie tylko dowód jego głupoty. Szkoda, że jak jakiś dupek wymaga od baby żeby sobie zrobiła silikony, bo on lubi duże cycki jest zakrzyczany, a laska, która chce się bzykać bez zabezpieczenia z facetem i w tym celu chce żeby to on sobie coś pociął, a to poważniejsza sprawa niz para sztucznych cycków, nie jest egoistką i idiotką?

Gość creativvvvvve
***Japonka*** i Ale Japonka ma ( zepewne jedna i ta sama osoba)- wiecie co jest najsmieszniejsze? Ze obstajecie za kims kto tego wcale nie potrzebuje. Moze chcecie pogadac z moim facetem? On by wam pokazal gdzie wasze miejsce i troche by wam mina zrzedla. I co wtedy ?? On by wam powiedzial ze chce sie wysterylizowac i co byscie wtedy powiedzialy ze jest glupi tak? Umiecie tylko obrazac i nic wiecej. Wspolczuje waszemu otoczeniu. Po drugie nie umiecie czytac ze zrozumieniem co jest raczej potrzebne zeby dyskutowac z kims -JA GO DO NICZEGO NIE ZMUSZAM. Mam nadzieje ze teraz zrozumialyscie bo wiecej razy nie zamierzam powtarzac. Zauwazylam ze duzo kobiet na tym forum doszukuje sie wszedzie ofiar. Wytykacie innym kobietom ze zle traktuja meza czy dzieci obrazajac je przy okazji. Czy ktos was prosil o wstawiennictwo? Takie jestescie milosierne, widzicie problemy tam gdzie ich nie ma a nie widzicie ich tam gdzie istnieja naprawde. Ciekawe czy same jestescie takie idealne we wszystkim. Raczej brakuje wam tolerancji i zrozumienia. Jak ktos ma inne poglady od was to odrazu jest zły. Juz o chamstwie i co za tym idzie braku kultury nie wspomne.

Gość wiesz co Pani
bardzo tolerancyjna. Nie trzeba komuś czegoś kazać, żeby go do tego zmusić. Widocznie on jest jak napisałam głupi i chce coś dla ciebie zrobić, a ty jesteś egoistką, że mu na to pozwalasz. To daj go nam tutaj, prosze bardzo. Chętnie z nim podyskutujemy i jedną osobą, której będzie głupio będziesz ty. To naturalne, że bronisz swoich chorych racji. Niestety my mamy prawo do swoich, jakkolwiek nas postraszych. (Ależ się boję tego Twojego partnera, szkoda, że ty nas nie potrafisz przekonać do twojego zdania). Nawet gdybym się nie zgadzała z czymś co czytam, to chociaż bym się nad tym zastanowiła. Jeżeli mówi tak jedna, druga, trzecia osoba, to może coś w tym jest? Niestety ty wydajesz się być zdeterminowana, tylko po co w takim razie zakładasz temat? Od tego jest forum, by się wypowiadać. Moje zdanie jest jasne. Jesteś egoistką.

Gość creativvvvvve
Cos jeszcze?

Gość lady in black thongs LaPerla
Nie obrazajcie creativeeee, jezeli facet chcce sexu i nie lubi prezerwatywy i chce sie spuszczac do srodka, to nieh wybierze sterylizacje albo niech sie zadowoli robieniem minety. Ja planuje z zyciu, ale juz pozniej mie duzo podopiecznych alo to sie tyczy zwierzat. A jak facettego nie rozumie to albo sterylizacja albo iech idzie precz, ALe on wie ze takiej jak ja nie znajdzie, zreszta kazdy kolega mu zazdrosci ze ma taka kobiete co mu pozwala na wszystko i nie ma oporoww sprawach sexu. JA sie sterylizwac boje, bo byly przypadki, ze tak sie zachodzi. A zreszta mam luzny jezyk i mama by sie dowiedziala i by bylo jej smuto , ze wychowala jakiegos odmienca.

Gość In LaPerla thongs
NO i co GLupie Pipy zazdroscicie Nam ze nasi faceci zrobia dla nas wszystko. Bo tak powinno byc , kobiety gora, koniec sredniowiecza gdzie baba do garow a regularnie co rok to prorok , bo tak ma byc!! Bo ciaza to normalne , to nie stan chorobowy , a gowno prawda zeby , wlosy sie traci , dziecko wysysa potrzebne witaminy z nas, podczas gdy my " chwytajac brzydwe" zeby tylko sie nie roztyc ograniczamy pozywieni. Dzeicko wszystko z nas i tak wyssie. Pomyslcie obozy koncentracyjne , jaka dawka jedzenia a dzieci sie rodzily zdrowe. trzeba facetow traktowac jak zaufana sluzbe bo inaczej wejda nam na glowe. Doslownie i w przenosni.hehe

Gość Mistress NATASZA more horny
creavtivveee, proponuje zebysmy zostawily tch facetow i utworzyly zwiazek lezbijski, zaodoptowaly jedno dziecko z Kambodzy, drugie z Etiopi a trzecie z Hondurasu . Wtedy Brad Pitt moze sie nami zainteresowac bo sam przyznam ze brakuje mu teraz trojkatow jak jest z Angelina.

Gość creativvvvvve
Mistress NATASZA more horny - BAAARDZO ŚMIESZNE

Gość creativvvvvve
BrunetkaWieczorowąPorą - tak sie dzieje jak jakies wredne i złośliwe osoby wejda na temat tylko po to zeby sie troche pokłócic bo nic wiecej z tego nie ma.