Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdzcie tu PROSZę

facet z KTORYM SIE SPOTYKAM...wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość wejdzcie tu PROSZę

od grudnia wczoraj oznajmil mi ze musimy poczekac na zwiazek az skoncze szkole..to jeszcze rok.. Poniewaz wtedy bedzie dla Nas lepiej..... bo twierdzi iz jest za stary dla mnie w tym miescie,bedziemy na jezykach itp itd... Ale dlaczego On tak sie tym przejmuje???? Ja bardzo chcialabym z Nim byc. Ma mnie za kogos nizszego pokroju? Bo ma licencjat,magistra itd?? Jestem nikim? Nie rozumiem... Próbowalam zakonczyc znajomosc z Nim ,On równiez,ale ciagle cos Nas do siebie przyciąga i nie potrafimy bez siebie normalnie funkcjonować.... Boże jak dzieci...

???? Czekac rok na bycie z kimś? To bez sensu.. Albo znajdz sobie kogoś innego..albo nie wiem Powiedz ze chcesz byc z nim i ze nie chcesz czekac.

Gość wejdzcie tu PROSZę
ja wiem ze to bez sensu ,ale nie potrafie bez Niego istniec. Nie interesują mnie inni faceci kurcze..wpadłam nieźle. On tez..wiem ze nie wytrzyma beze mnie.... ale przykre ze to powiedział

Gość a ile on ma lat
hm za rok on bedzie o ten jeden rok starszy... wiec to zadne wytlumaczenie, szczerze tego nie rozumiem moze mu sie znudzilas :O

Gość wejdzcie tu PROSZę
Roznica wieku jest dosyc spora,ale miłosć jest ślepa....po prostu zycie! Ja mam 19 lat ,a On prawie 30. Z wyglądu młody mężczyzna,kazdy daje mu 25 lat. ale to juz nie o to chodzi. Moze On po prostu sie mnie wstydzi..... I chce mi to jakos delikatnie powiedzieć,,, Moze głupio byłoby mu zapoznac mnie ze swoją dalsza rodziną.Bo blizsza znam.... ajjj

Gość hmmm...................
a ma sie czego wstydzić masz coś na sumieniu ???

Gość on cie nie chce
daj sobie z nim spokoj

Gość wejdzcie tu PROSZę
nic nie mam na sumieniu, moze wstydzi sie mojego wieku.?

Gość ohohoho
Absolutnie nie wiem w czym problem.Niby czego ma sie wstydzić?Różnicy wieku,która ,w dzisiejszej dobie, jest często spotykana?No,może gdyby było w odwrotną stronę,Ty byś była starsza,to może byłyby jakieś obiekcje.Ale,gdzie się akcja dzieje,we wsi zabitej dechami? Może tu chodzi o całkiem coś innego,ale z Twoich wpisów trudno wydedukować.

Gość ohohoho
Ważne jest środowisko w jakim się obracacie.Jeśli jest tendencja do wścibstwa i plotek,to może twój chłopak sie tym peszy.Może jest trochę "starej daty" lub nadwrażliwy?

Gość Łobuziakkk
dla mnie jak dla kolesia sprawa jest prosta- pewnie chce zakonczyc waszą znajomosc, odwlekanie czegos na rok oznacza ze rok minie i tak sie nic nie wydarzy, kolo po prostu pewnie nie ma ochoty

Gość ohohoho
Jeśli chce z Tobą być,to musi zachowywać się po męsku i zaakceptować wszystkie okoliczności,nie robiąc z niczego problemu.Co więcej,powinien dawać Ci poczucie akceptacji i bezpieczeństwa.

Gość gffdddd
on cie po prostu nie chce. kopnij go w dupsko i po klocpocie. no chyba nie masz zamiaru rok czekac i tesknic za jakims swirem?

Gość ohohoho
Prawdziwy facet powinien rozwiązywać problemy,a nie kreować tam,gdzie ich nie ma. Może jednak jest jakiś poważniejszy powód ?

Gość wejdzcie tu PROSZę
Ale ja go kocham, bo tak na prawde to nie ma 30 lat tylko 56 i jest typu bears, no wiecie, taki slodki zarosniety misiek :) uwielbiam takich

Gość ohohoho
Podszywie,no Ty to masz prawdziwy problem,ale może w Twoim wypadku wiagra pomoże..hehehe

Gość gffdddd
ty go kochasz ale on cie nie. odpusc sobie.

Gość wejdzcie tu PROSZę
Postaram sie dzisiaj dowiedzieć o co mu tak naprawdę chodzi... To jest typ faceta męskiego, bardzo bardzo zazdrosnego... itd... Kurcze ciezko bardzo mi jest w tej sytuacji;/

Gość wejdzcie tu PROSZę
Alez on mnie zapewnia o swojej milosci, zrobilibysmy dla siebie wszystko. On robi mi sniadania do lozka a ja iskam go na plecach na przyklad

Gość ohohoho
W gruncie rzeczy,roczek szybko zleci i sprawa się wyjaśni.

Gość wejdzcie tu PROSZę
Kocham to raczej za duze słowo,nigdy mu tego nie powiedziałam.

Gość wejdzcie tu PROSZę
16;57 drugi wpis podszyw. Kurcze ludzie nudzicie sie bardzo?;/

Gość ohohoho
Poszyw nie wyrobił sie w czasie...hehehehehehhehe

Gość pogadaj z nim naprawde
szczerze,dowiedz sie co do Ciebie czuje,moze bedzie jeszcze dobrze;*;* powodzonka!!!

Gość ohohoho
Może zbytnio Cię zdominował? Tak ,czy siak,dowiedz się o co mu naprawdę chodzi. Nie może być tak,że swoimi tekstami wpędza Cie w niepewność,a co gorsze,w podejrzenia,że może się Ciebie wstydzi. Dziewczyno,on powinien być dumny,że Ciebie ma ,okazywać Ci to i dawać konfort psychiczny.

Gość wejdzcie tu PROSZę
Spróbuje z Niego wszystko wyciągnąć,bedzie mi ciezko jesli to wszystko sie zakonczy. Ale napewno nie bede biegała za Nim . Zycie takie bywa,ze dzieje sie raz dobrze,a raz zle... Ja sie odsune juz teraz najlepiej,zobaczymy jak wszystko dalej sie potoczy. Co o tym sądzicie?

Gość ohohoho
Dziewczyna uwieszona facetowi na szyi ,prędzej czy później,zamienia się w ofiarę. Może powinnaś zdystansować się na moment,skupić na sobie,na swoich celach i ambicjach życiowych. Jeśli coś Cię boli w postępowaniu Twojego chłopaka to powiedz mu o tym otwarcie,ale spokojnie.Związek dwojga ludzi ma jedynie sens ,jeśli jest budujący i wspierający obie strony. Ważny jest też dialog i otwartość. Może to Twoje pierwsze,tak poważne uczucie.pamiętaj,że na jednym facecie świat się nie kończy.Może pisany jest Ci ktoś inny?Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego.

Gość po co takiemu
facetowi kolejne dziecko pod opieka :O...dziwny ..zreszta on przez rok wstrzemiezliwy na pewno nie bedzie :P

Gość autorko ja mysle sobie
ze powinnas jakos odreagowac, puscic go w niepamiec,nawet udawac ,ze puscilas go w niepamiec.No i .... o to chodzi abys nie odzywala sie do niego,nie dzwonila,nie pisala,nie spotykała sie. Po prostu nie masz czasu jak cos! MUSI ZOBACZYC ZE NIE JESTES NA ZAWOLANIE,ze masz honor,ze nie jestes zabawką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) A ten wpis wyzej to brak słów. Co Ty masz do ludzi ? Jakies zle wspomnienia z dziecinstwa? A Ty dzieckiem nie jestes? Kazdy jest dzieckiem i niewazne czy ma 19 lat czy 25 czy 35 ... !!! Gdyby autorka miala 20 lat to juz nie pisalabys ze dziecko prawda? hehehe a to tylko sprawa roku wiecej.ehhhhhh wy ludzie ludzie;)