Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andsjfnudsfndjkgfd56

Chcę iść... ale boję się REAKCJI CHŁOPAKA! piszcie!

Polecane posty

chce isc dzis na ognisko, ale boje sie powiedziec tego mojemu chlopakow. kiedys mu powiedzialam ze na zadna impreze bez neigo nei pojde . jak ostatnio poszlam na ognisko, powiedzialam mu , zachowal sie tak jakby nie mial nic przeciwko. pozniej nastepnego dnia, wielka awantura.... ze mowie co innego, robie co innego! ze powiedzialam mu ze nigdzie nie pojde bez niego, a poszlam. jestesmy 6 miesiacy razem. ostatnio mi powiedzial, ze ja pierwsza proponuje spotkania. powiedzialam ze pytamnajczesciej z rana bo chce ustawic sobie dzien, przytaknał mi aby. zaznaczam ze spotykamy sie codziennie. dzis on sie nie odzywa.. a jest piatek... powinnam mu napisac czy sie widzimy? szczerze mowiac wolalabym zeby on napisal, ale chyba sie nie doczekam, a che isc na to dzisiejsze ognisko. Jakie jest wasze zdanie?

Gość koles2
idz a jak mu napisałaś że gdzies pojdziecie to problem aa jak nie to idz a powiedz ze musisz sie uczyc czy cos podobneg :)

nie, nie oklamie go, bo jemu wszyscy donosza... ja mu nic nie obiecałam... on zreszta mi tez. ale nie odzywa sie! nic!

Gość koles2
czemu nie chcesz isc z nim ;)??

Gość koles2
na ognisko ??

bo chce isc sama z koelzanka

Napisz mu czy ma ochotę iść z Tobą na ognisko... Bo chciałabyś się wybrać a nim, a jeśli ma coś innego w planach to pójdziesz sama i spotkacie sie jutro. koniec kropka, żadnych ściem i kłamstw

Gość Idż dziewczyno
A ten chłopak ,nie obrażając Twoich uczuć ,to trąba! Hmm...może zadzwoń i zapytaj czy pójdzie z Tobą na to ognisko? Jeśli odmówi ,to powiedz,że Ty bardzo chciałabyś iść i jeśli nie ma nic przeciwko ,to pójdziesz sama ,tylko ,żeby póżniej nie było z jego strony wymówek.A rezygnować z przyjaciół ,znajomych,po prostu nie wolno. Masz prawo i on tez miec wlasne towarzystwo.W ogole ,to Wy sobie ufacie?

No to masz problem rozwiązany. Napisz, że umówiłaś się dziś na ognisko z koleżanką i tyle

Gość koles2
no wiedzisz oni mają rację

Nie wiem co to za problem. Przecież masz prawo spotkać się z kumpelą...Może o nteż tera jest z kumplem. napisz albo zadzwoń i bez sensu się nie zadręczaj głuotami!

Gość Idż dziewczyno
Mamy ! :-)

Gość koles2
macie tak macie macie i sory nie oni tylko one

Gość Idż dziewczyno
Mamy racje!:-) Idziesz z kolezanka i final,a tak szczerze ,to moze krolewicz sam od czasu do czasu zainicjowalby spotkanie co?Nie gniewaj sie ,bo ja nie chce go oceniac,nie moja rola,ale w sumie nie wiadomo o co mu chodzi.Troche taki pies ogrodnika ...;-(

Gość Idż dziewczyno
Przeprosinki przyjete! :-)

Gość koles2
dzikei ze przyjete :P

Gość lubiąca blondynów
w przyszłości nie proponuj mu spotkań( a juz napewno nie codziennie), niech on zatęskni za Tobą zobaczysz jak będzie Ci miło gdy on poprosi o spotkanie