Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z d e t e r m i n o w a n a

od jutra będę chudła!

Polecane posty

no to chore jakies ;| i co zezre sie i nie ma i niewiadomo po co sie zarlo ;D ;|

a ważyłaś się ostatnio coś ?:> ja jestem teraz sama w domu ,więc mam spokój nikt nic nie je przy mnie no chyba,że mój , ale rodzice zostawili jakieś słodycze w szafkach ;[

nie :D bo się boję :D bo może przytyłam? :D zważę się jak uznam że już :D na razie nie bo się jeszcze załamie :D

No ja też tak mam :P boję się wchodzić na wagę, haha :P wejdę może za jakieś 2 tygodnie żeby efekt był większy :P :P

ja wiem że chyba nie przytylam bo bym widziala :D ale nie chce wlazic :D nowe fotki mam na fotce widzialas? :D

Boże jaki chudzielec :D weź idź z tego forum bo Ty chudzinka jesteś i nie masz sie z czego odchudzać :D

taa jasne :D nie no bez kitu już masz super figure :) chudzina :P ps: za tydzień idę robić włosy całe na blon i grzywkę ;D;D;D

Pauliś, nie klam :D pewnie Ci sliznie bedzie, ja mam teraz czarne pasemka, na zdjeciach tak nie wiadac, i grzywke mam tak maznieta na czarno :D

No nuda ;/ a nauka czeka :p no ale jak siedze na necie to chociaż zadania odrabiam teraz :P:P a Ty jakie plany na dzis?

no wyjde jakos nie dlugo z moim, potem wracam i sie ucze :d zleci dzien i do spania :D nic ciekawego ogolnie :( ale niedlugo wolne znow :D

a no dobrze, do gniezdna nie jedziemy :( bo nie chodza n tre.

hey, co tam słychać?? Ja trzymam sie całkiem nieźle, postanowiłam więcej ćwiczyć, co najmniej 2 h dziennie i jeść tak do 1000 kcal, żeby później mieć jeszcze z czego spuszczać w dół :) To dopiero początek, więc daleka droga przede mną

tak sie właśnie obawiałam, że topik umrze, wielka szkoda, no ale cóż, lecę szukać sobie gdzieś indziej miejsca :(