Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa 26

ile waza wasze ok 1,5 roczne pociechy?

Polecane posty

Gość justa 26

bardzo prosilabym o odp mam ktorych maluszki maja ok 1,5 roku. moj synek wazy ok 13 kilo i ma 16 miesiecy. jest bardzo ruchliwym dzieckiem, ale nie bardzo chce jesc. sa dni ze je bardzo ladnie, ale sa tez takie ze nie chce wcale tylko pije. prosze o odp bo naprawde sie martwie.

mój kuba ma 16 miesiecy i tydzień,a wazy 11,4 . Mierzy ok 80 cm. Jest totalnie wypośrodkowany:D (w centylach:D )

Zosia ważyła 11 900gr jak miała 17 miesięcy i 85 cm - ale ona je chętnie...

Zosia ma 21 miesięcy i waży 9800. I zapewniam Was, chciałybyście móc zjeśc tyle co ona. Jest baaardzo zywym dzieckiem.

Gość ja mam problem z zaznaczaniem-
13 kg-20 m-cy

Gość monikaaaaaaa
hej Moja córa ma 14 m-cy i waży 9 kg.Z jedzeniem jest różnie, w sumie to nie ma czasu zjeść bo zawsze jest w biegu i ruchu :D

Gość mama Majki
moja skończyła 15 miesięcy i waży 9,5kg. Zjada w jeden dzień więcej , w nastepny mniej , a wypija ok.150 do 200 ml herbatki ziołowej lub rozcieńczonego soczku dziennie.

Gość justa 26
bardzo Wam wszystkim dziekuje za odpowiedzi. Martwilam sie poniewaz bywaja takie dni ze Michal potrafi nic nie zjesc przez caly dzien i tylko pije. Ale teraz po przeczytaniu Waszych odpowiedzi jestem spokojniesza i wiem ze jego waga jest zupelnie prawidlowa. Jest bardzo ruchliwym dzieckiem i wszedzie jest go zawsze pelno, jest zdrowy nie choruje, martwil mnie tylko jego brak apetytu. jeszcze raz dziekuje.