Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwniczka opalania

spalone po solarium

Polecane posty

Gość przeciwniczka opalania

połowa dziewczyn jest prawie czarna,spieczona w solarium.Czy myślicie,że to tak pieknie wygląda?Juz wolę swoją bladą twarz niż żółtą po solarium.A na starośc wszystkie pomarszczycie się jak mandarynki.

A ja nie wole swojej bladej twarzy, bo wyglada chorobliwie...wiec co w zwiazku z tym??? Niekt nikomu nie kaze smazyc sie na mahon, ale lekka opalenizna z pewnoscia nie szpeci.

a niech się spalą i niech skóra na nich skwierczy za 10 lat będą wyglądały jak moje babcie :D

Gość tatattatata
niech się spalą,ale czy nie lepiej spalić sie na prawdziwym słońcu albo kupić se jakis balsam brązujący

Zdrowie, to jedna sprawa. I nie podlega dyskusji, ze opalanie, na zdrowie nie wyjdzie. Druga sprawa, ze czego byscie nie napisali , nie zmienicie faktu, ze o niebo lepiej wyglada delikatnie opalona skora, od takiej trupio bladej. Takie biale lydki wystajace spod spodnicy, czy spodenek....

a mi sie tam bladość podoba:D jest taka naturalna, piękna i szlachetna...chociaz tutaj też nie mówie o takich Danusiach z Krzyżaków, które wyglądają jak anemiczki czy...ćpuny:P

też nie podobają mi sie takie spalone kobietki (zresztą i faceci tez) ale lekko brzybrazowiona skora w solarium czemu nie:) sama czasem tam zaglądam i czuję się znacznie lepiej a co do opalamnia na slonku to jest ono bardziej szkodliwe niż przeprowadzona z umiarem sesja opalania w solarium