Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Od jutra GŁODÓWKA!!!Kto dołączy?

Polecane posty

Gość PetiMilka
Hej dziewczyny ja od jutro startuje, no w sumie to już dziś od 14.00. Pierwszy cel to wytrwać do piątku, a potem zobaczym, tak z cicha licze na 2 tyg. :)

Biedroneczko nie poddawaj sie!:) od jutra zacznij spokojnie od nowa:) znam ten ból:( u mnie tez wlasnie bylo wielkie przyjecie. ale dalam rade i chyba tylko ze wzgledu na Was:) Od jutra to juz wszystkie zaczniemy konkretnie!

Gość taka jedna głodówkaaaaaa
Ja zaczynam od jutra :) Moge do Was dołączyć???

Gość faustynka17
oj nie przejmuj sie bedzie dobrze zaczniesz od jutra i jeszcze duzo schudniesz bedzie z ciebie laska zobaczysz

Gość faustynka17
no pewnie ile wazysz jaki wzrost?

Wiecie co? kochane jesteście:* utwierdzam sie w przekonaniu ze bardzo dobrze zrobilam zakładajac ten topik:) zaczne od jutra od nowa i ...napewno wytrwam!jak mam takie wsparcie w Was to napewno dam rade:)

Achh...no i gratuluje Wam bardzo, ze udało Wam sie wytrwac dzis:) Najgorszy pierwszy dzien wiec możecie być z siebie dumne:D

THX MAMY NADZIEJE ZE JUTRO JUZ DO NAS NAPEWNO DOLACZYSZ BO MY Z GLODOMORKIEM JAK NARAZIE DAJAMY NIEZLE RADE I ABY TAK DALEJ...JAK MA SIE DOBRA MOTYWACJE TO AZ \"CHCE SIE GłODOWAC\" JESZCZE TYLKO 24 DNI BO MY Z GLODOMORKIEM ORZEZ 25 DNI BEDZIEMY STOSOWALY GLODOWKE .POWODZENIA :****

Cześć dziewczyny! zaczynam dzis od nowa ale ...NIE(!) PODDAM SIE tak szybko:P postaram sobie znalezc jak najwiecej zajec zeby nie myslec o jedzonku:( Grunt to przetrwac pierwszy dzien:) A teraz....pomykam na wykłady:)Papapa Pozdrawiam!!...i piszcie jak Wam idzie!:D

Gość livi
no ja tez pierwszy dzien dzis:) mam nadzieje ze wytrzymam moja glodowka nie bedzie typowa glodowka bo jak juz nie wytrzymam bez jedzonka to zjem sobie kawalek jabluszka wole to niz rzucic sie na normalne jedzenie

Gość taka jedna głodówkaaaaaa
🖐️ Dziś pierwszy dzień :) Niech szybkosię kończy :P te pierwsze 3 dni ponoć najgorsze :D Czy któraś z Was już miała doczynienia z głodówką???? Ile można mniej wiecej schudnąć w tydzień????

ja kiedys stosowalam glodowke chudlam dziennie ok 1 kg!!! i teraz jest podobnie wczoraj moj brzuch byl z glodu az taki plaski a mi narazie swietnie idzie :)

Gość pandakungfu
a ja tez jestem na glodowce:D ostatnio bylam od pon. 4 dni, potem musialam przerwac na 3dni bo pilam alko i zjadlam ze 4 gorace kubki:D a no i pilam napoje ktore mialy tak po 30-40 kcal. no i wczoraj pojadłam i przez ten czas waga mi pokazała 52 kg a bylo 55:O jakos DUZO pokazuje jak na tyle dni ale spoko, to te jedzenie z wczoraj wazy bo zeszly mi 2-3 cm z obwodów przez tydzien:P no i dzis znow zaczynam do 45 dobije i zjem kubek haha nie no moze wczesniej go zjem ma tylko 30 kcal:D jeszcze 2 kg i wbijam sie w moje ulubione spodnie rozmiar XS :D i idzie mi łatwo dzis juz ze 2 litry wody wypiłam + herbaty ze 2:P mam pelny brzuch i nie chce mi sie jesc jedzenie jest fu:P

mi tez sie nie chce jesc :p wypilam tez dosyc duzo wody tylko ze z cytryna i waze juz 68,6 wazylam sie przed chwila tylko ze ja dodatkowo wczoraj biegalam

Gość pandakungfu
no ja wlasnie lubie z cytrynką tylko ze w domu nie mam jaaaaaa musze zapas kupic uwielbiam lemoniade....a zaraz tez bede jezdzic z godzine na rowerku stacjon. ja w ogole duzo duzo pije zeby nie czuc glodu i nie odwadniac sie, cellulit sie wtedy nie robi jak sie pije i cwiczy tylko sie spala tłuszcz i miesnie widac :D:D mysle ze tak jeszcze z 2- 3 tyg i bede cała happy:D ale nie tak zeby sie zaraz objadać zeby nie bylo wczoraj pojadłam bo kaca leczylam :D

Gość pandakungfu
no ja tez nie myslalam bo jak slucham muzyki to mi sie jesc nie chce albo jak humor dobry mam:P jaaa 23 nie wytrzymalabym chyba, bede sie wspomagac czasami jakims goracym kubkiem albo soczkiem:P

Gość głodna bardzo bardzo
Hej ja też chciałabym zacząć od jutra. Przyjmiecie mnie ? Mam 160 ważę 55 chciałabym 45 . nie wiem czy wytrzymam ale na normalnej diecie ie wyrabam jak już zaczynam jeść np na obiad surówkę to póżniej leci wszystko , więc jak nie mogę się opanować to nie będę jadła w ogóle

Nie łam sie głodomor!!! Ja wczoraj miałam kryzys, uległam iii...żałuję:( Dzis jest juz spoko...nie czuje głodu tylko troche taka senna jestem(ale to chyba bardziej przez pogode:P bo cały czas siąpi deszcz:() Póki co nie widze efektów no ale to dopiero pierwszy dzień wiec jesetem cierpliwa:) Pozdrawiam i ciesze sie ze jest nas tak duzo:D

Ej? a myslicie ze moglabym na glodowce zuc gume? ...zawsze to tak razniej jak cos sie gryzie(chociazby z przyzwyczajenia:P) hi hi hi

Gość słodka jak miód cięta jak osa
przecież głodówka jest bez sensu jak juz sie wroci do normalnosci to jest po tym mega wielki efekt jojo

głodówka jest bez sensu jesli po jej zakonczeniu rzucamy sie na jedzenie i zaczynamy jesc to i w takich ilosciach jak przed jej zastosowaniem ale w przypadku gdy sie dobrze z niej wyjdzie i bedzie sie stosowac do paru prostych zasad to jest ok:)

Oczyszcza organizm i skurcza żołądek przez co jemy o wiele, wiele mniej:D do głodomorka:) :ja tez musze sie uczyc ale od 15tej chodze kolo ksiazek jak kolo jeza i jakos sie nie moge przekonac:P No ale...mus to mus:( ach...nie poddawaj sie!!! bedzie dobrze...juz jest wieczór wiec kolejny dzionek za Toba:) pozdrawiam:)

Wiem co czujesz głodomorku bo przedwczoraj tez tak miałam...wiesz co?moze faktycznie nie ma sensu sie głodzic...poprostu przejdz na jakas dietke płynna(kefiry, soki) albo...