Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Odnawiasz Maria po czterech latach temat,hmm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Maria,nudzi Ci się po odejściu z Bacówki??..odświezasz stare tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Tutaj nie ma żadnej wielkiej filozofii. Po prostu im się ZNUDZILYSCIE. A oni tylko wymyślają jakieś wymówki, najlepsza jest taka, że się wypalił :D Wyjątkowo głupi tekst. Po prostu znudził się wami i chce mu sie ru\chać innej, i taka jest prawda. Jak facet tak mówi i chce odejść to powinniście przyjąć to z godnością, a nawet zachowywać się tak jakby nic sie nie stało. Wtedy facet/mąż będzie w szoku, wyobrażacie sobie jego minę? Spodziewał się płaczu, lamentów, histerii, a tutaj kobieta mówi: "NO OK, to nawet dobrze bo ja też się wypaliłam i już mnie nie pociągasz"... ;) Nie płaczcie za facetami, którzy od was odchodzą i was już nie chcą, bo naprawdę nie warto, nie ma za kim płakać :) I nie pokazujcie po sobie cierpienia, rozpaczy, facet będzie w szoku. Bo zachowacie się inaczej niż doopek się spodziewał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2014 kolezanki mąż nie raczył nawet pisnąć ani słowa,że odchodzi na jej oczach wynosi swoje łachy ona stała w przedpokoju i nic,ani płaczu ani błagań, potem święta razem/dziwię się,ze chciała go gościć/,to powiedział,ze nie wiedział jak jej to powiedzieć z tego co wiem,to do dziasiaj nie było rozmowy w tym temacie myślę,ze postawiła na nim krzyzyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalii44 Napisano Lipiec 13, 2015 Byliśmy razem 4 lata. Przez 3 było wspaniale, liczyliśmy się tylko my, codziennie spędzaliśmy cudowne chwile. W końcu zdecydowaliśmy się zamieszkać razem. No i wtedy niestety zaczęliśmy popełniać błędy. I on i ja. Ja niestety większe, przez co on ze mną zerwał. Dla mnie trauma. Nie dowierzałam. Przeciez to miłość mego życia. Żeby uratować związek skorzystałam z rytuału miłosnego na http://urokimilosne.pl – no i było warto. On wrócił mówiąc że nie może beze mnie żyć. Znowu jest tak wspaniale jak na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach