Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

dziś roztsałam sie z ukochanym.Chce umrzec

Polecane posty

chce umrzec.dzispo pelciu latach przez matke mojego ukcoanego rozstalismy sie:(nie ma siły by zyc.Cce umrzec.Tak mi brak jego,ale nie ma szans na powrót:(

był obsesyjnie zazrosny.Non stop myśła ze gho zdarzdam a tak napradwe to od zdradzał mnie;|( jesze na dodotke jego popierdolona matka non stop mieszął miedzy nami i tak namieszała ze sie roztslsmy:(a ja tak bardzi z anim tesknie:(bylismy 5 lat ze soba:(

Gość cierpiąca ja....
idę spać pozdrawiam cię trzymaj się w tak ciężkich chwilach wiem co przeżywasz....opowiedz co się stało..

Gość magda_warszawa*
nie umieraj dobra? proszęę

ja tez mieszkałam od 5 miesięcyz jego matka i byłam znim 5 lat.jego amtka tak go anstawiła ze nawte przestyał mnie przytulac:(dzuis wróciłam z pracy a on kazął sie mnie pakować:(

Gość cierpiąca ja....
tak bardzo mi przykro...jesteś pewna że cię zdradzał? co jego matka mówiła robiła? wygadaj się dobrze ci to zrobi teraz boli najbardziej...wyrzuć z siebie gniew i weż coś na sen...pozdrawiam ja już zmykam spać jutro się odezwę trzymaj się:)

jestem pewna:( jego amtla udawąła z etrzuyma maja stronę,a tak naparwde była fałszywa wobec mnie:(

Gość cierpiąca ja....
teraz wiem i ty chyba też że mieszkanie z matkami naszych narzeczonych to duży błąd....wypłacz się i wykrzycz swój ból zobaczysz z czasem będzie lepiej dobrze wiem co czujesz...

wyszłamz dom o 14.00\1nawet telefonu ani sam od niego.Załoze sie z ejuz po tygodniu bedzie miał ina:(nie chce zyc:(mamy dziekco ale nie ma siuły nawet dla tego malenstwa zyc:(tesknie z anim cholernie:(

Gość cierpiąca ja....
jeśli cię zdardzał NIE JEST CIEBIE WART!!!!!!! a jeśli macie dziecko będziecie się musieli jakoś dogadać trzymaj się i staraj się usnąć...ja już muszę lecieć bo już śpię praktycznie jakoś się ułoży tylko musi to potrwać.... pozdrawiam:)

Gość zobaczysz że........
wrócicie do siebie, tylko zastanaow sie czy jest tego wart? Zdradzał Cię, macie dziecko a on kazal Ci wypieprzać z domu? Jestes zakochana i nie umiesz ocenić sytuacji obiektywnie...

Miałam to samo......przyszła tesciowa niby miła, jak matka, po przeczytaniu jej smsow do synka byłam w szoku!!!!!po rozstanhiu mialam z nia kontakt ale w pewnym moemncie nie wytrzmalam i napisalam jej : żegnam. Ale nie rozumiem, zdradził cie i sam kazał wynosic sie z domu??????macie dziecko?? on jest nienormalny.........moja rada : przeczekaj , macie dziecko , mysle że może wróci jak pożałuje , ale nie wracaj od razu....nie bądż na jego skienienie, powiedz ze jak liczy sie zdanie mamusi to niech sie goni,że nie zyczysz sobie takich jazd, ja wiem co teraz czujesz ale nie daj się.Pomysl ze jestes wolna od jego zazdrosci i fałszywej matki.Nie odzywaj sie do niego!! Dzis jesteś podłamana, za jakis czas bedzie lepiej.Nikt ci nie kaze zapominac od razu ale zachowaj swoją godność, widze że dupków na tym świecie coraz wiecej:) trzymaj się.

Zdradzal,kazal sie wynosic i do tego jeszcze jego falszywa mamusia...No nie,kobieto,daj sobie spokoj z takim czlowiekiem!Co prawda szkoda tych 5 wpolnych lat-bol,lzy,bezsilnosc...Za jakis czas minie:)Nie mysl teraz o tym palancie,tylko o sobie i o dziecku.Wiem,ze to niezbyt Cie pocieszy,ale lepiej dla Ciebie,ze ten chory zwiazek sie skonczyl.Wyobraz sobie,ze masz z tym czlowiekiem (i jego mama) spedzic reszte zycia...i co czujesz myslac o tym?

Gość cierpiąca ja....
cześć jak samopoczucie? odezwał się? przykro mi to mówić, ale nie powinnaś z nim już być...toksyczna mama i on , który cię zdradził.. Macie dziecko...musiscie się dogadać co dalej? Życzę spokoju i żebyście się dogadali... pozdrawiam :)

witajcie wiecie co on nie wróci tak mi sie wyadje za akzdym razme jak mnie zdradzał,to ja go przepraszałam bo pomyślalam ze to moja wina.Poza tym załoze sie ze ze jego matka powiedziałz e ebdzie miał wszystko jak sie roztsaniemy. Watpie ze napisze jego telfon milczy.Załoze sie ze bedzie miał juz za tydzien inna;/

dziekuje Kochane.Poza tym ten dupek mnie bił,wymyslał byle jakie ciulstwa ze niby ja gozradzał a przysiegam na boga on był moim pierwszym a zarazem jedynym:(

Gość bleeeech
kurwa, co jedna to bardziej pojebana :D "chcę umrzeć, tak bardzo tęsknię, chcę żeby wrócił, ale mnie zdradzał i bił, ale go nadal kocham!!" buahahahahahaha ja nie wiem co to za prowokacje, czy wy tak strasznie chcecie udowodnić, że kobiety to ostatnie debilki bez krzty honoru i dumy, które tym bardziej lgną do faceta im bardziej on je szmaci i napierdala?? normalnie jakaś teoria spiskowa mi się w głowie pojawia, że piszą to szowiniści, którzy za wszelką cenę chcą udowodnić, że kobiety tak naprawdę lubią być szmacone i napierdalane!

Gość tysiulkaaaaa
Po czesci rozumiem autorkę,ale zgadzam się tez z bleeech. No bo tak - ja nie wybrazam sobie,żeby mój chłopak mnie zostawił,wyłabym z tęsknoty.bólu... Ale on jest dla mnie dobry. O matko,nawet nie dobry - idealny. Ajezeli by mnie ktos zdradział,a do tego bił,no to do cholery,za czym tu płakać,a tym bardziej jak można mówić że chce się umrzec,bo zostawił cie taki dupek...??? nIE MOZNA TAK NIE MIEć do siebie szcunku !!!!

Gość chaos straszny
chyba trzymam

Gość clclcllccleeee
Chcesz umrzeć? Tkwiłaś tyle czasu w beznadziejnym, chorym związku, to to jest PIERWSZY DZIEN TWOJEGO NOWEO ZYCIA. Mamusie scałować po rękąch, bo ci zrobiła przysługę. Ty pewnie dawałabyś się szmacić jeszcze długo jak niejedna zakochana idiotka.

on cię walił po rogach, do tego znecał sie nad toba, ma psychiczną matkę i wyrzucił cię z domu, a ty chcesz umierać z miłości? no proszę cie:O

dziekuje wam dziewczyny. za rade mam prosbe wypowiadajcie sie a ten temat bo to jakos trzyma mnie przy zyciu

Gość cierpiąca ja....
Jeśli cię bił i notorycznie zdradzał..nawet o nim nie myśl..nie ma o kim... zajmij się dzieckiem i sobą przykro mi że cierpisz...

Gość ciiichoo
A ile masz lat jeśli można wiedzieć ? I ile twoj na szczescie ex ?