Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is cruel

Dlaczego ładne dziewczyny mają zazwyczaj wszystko ładne ?

Polecane posty

Gość life is cruel

ładna buzia, śliczna cera, super figura itd, nie piszcie , że ma taką bo dba bo nie prawda, znam śliczną blondynke co je w fast foodach pije pali a i tak jest śliczna, a z drugiej strony jakieś baby w okularach, brzydka cera, rysy twarzy i do tego grube...

Gość dejot
ponieważ albo masz wszystko albo nic takie życie :D

Gość bazyliowa be.
hee hee, wcale nieprawda. ja mam np calkiem spoko twarz i z pewnej odleglosci mozna sie na nia nabrac, ale jak sie przyjrzec dokladnie, to masakra :O tzn twarz nadal spoko, ale cala reszta jakos nie pasuje ;)

te wypraszam sobie ja nosze okulary i jestem fajna laska :P chyba ze pod pojeciem laski kryje sie dziewczyt w mini, kabaretkach, szpilach z dupa i cyckami na wierzchu w blond farbowanych wlosach :P

Gość ariadnaa_
bo jakby nie mialy wszystkiego ladnego to nie nazwalabys ich 'ladna dziewczyna' glupie pytanie

Gość life is cruel
Ellinka no przecież nie studentka w powyciaganym swetrze, albo za duzych ciuchach z H&M....

Ellinka - tak, to właśnie we współczesnym świecie kryje się pod pojęciem "laski":D

Gość dejot
a wy moze lepsze ? przystojny facet to teraz wydepilowany wysoki metro po silowni i solarce w pedalskich ciuszkach i okularach przeciwslonecznych na pol twarzy......

Gość eee tam wcale nie
laska to dziewczyna z ładnym ciałem i buzią, i w ciuchach, które nie są po babci i jak dziewczyna jest naprawdę piękna, to będzie miała powodzenie, znacznie większe niż grono odpicowanych przeciętniaczek bo prawda jest taka, że faceci patrzą na ciało, sylwetkę, twarz - a wy sobie wmawiacie, że wszystko można zatuszować fryzurą, bluzeczką, staniczkiem... i może koleżankom się bardziej podobacie, ale na ładnie zrobionego "paszteta" facet i tak nie poleci Mężczyzni nie przywiazuja do takich dupereli wiekszej wagi - do seksownej bielizny, gorsecikow, kabaretek, koronek - jak laska jest ładna to wszystko im jedno, nawet lepiej, jak goła, a jak jest brzydka - to brzydactwo w szpilkach i kabaretkach robiących z niej baleron odstrasza jeszcze bardziej

taaaa, jak dobrze ze ja nie mam styku z takimi laskami :P a prawidziwi faceci na takie laski nie leca :P a facet po solarium, w obsiclych ciuszkach, sluchajacy techno, jezdzacy do protektora z odkurzaczem na plecach, z wloskami na zel i majacy za piorytet imprezy i laski to rzeczywiscie godny model na faceta :D

Gość dejot
nie mowie o dresach ale widze jaki kanon lansują gazetki w stylu Joy, czy Cosmo plus telewizja, wam sie marzą modele z Mens Health nam laski z filmow XXX :D

e tam, marza. fakt ze fajnie popatrzec natakie fajnego faceta ale w zyciu jest zupelnie inaczej.

laska to po czesku, miłość, piękne określenie jak się zna czeski